- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Красотата се оказва най-важното!!
Пиша тази тема защото вече ми омръзна.Прочетох три теми в които някой пишеше, че човека който си харесва не е "достатъчно" хубав.В една пишеше, че това не било "момичето от мечтите му", а една тема беше специално за това как ако нямаш хубаво тяло нямаш шанс.Хора спрете се, красотата не е най-важното на този свят.На къде ще отиде света ако всички само това гледат.Слезте на земята и обичайте половинките си такива каквито са, не им намирайте косури и не ги категоризиррайте като "грозни" или "недостатъчно" красиви.Ако някой те оби1а, то той ще те обича какъвто си!
KoGaTo HoRaTa SpRaT dA mE mRaZqT i Da Mi ZaViJdAt, ZnA4I oT mEn Ve4e Ne StAvA nI6tO!!!
Аз не съм целила да променям нищо, просто давам съвет.Не мни трябва да променям целия свят, достатъчно е да променя само един човек.
KoGaTo HoRaTa SpRaT dA mE mRaZqT i Da Mi ZaViJdAt, ZnA4I oT mEn Ve4e Ne StAvA nI6tO!!!
това са мнения на тея с поразителната красота ,които могат да имат всичко и всеки.Едно свястно момче никога не би подходило към едно момиче гледайки само външния вид...пък и истината е ,че момчето си намира момиче ,надявайки се тя да не се променя ,но тя го прави.![]()
+10Първоначално написано от slun4evo momi4e
Почти никога не преглеждам същата тема 2 пъти!
За въпроси - ЛС
---------------------------------------------------
ами така си е вече почти всеки гледа външния видкакво да се прави.... трагизъм
![]()
БисквитенотоЧудовище
Представи си човек, който зарязва гаджето си заради първата фуста, фръцнала се пред него. Или който не се интересува от нищо друго, освен външността по отношение на хората. Може ли да се промени със съвети?Първоначално написано от slun4evo momi4e
това са мнения на тея с поразителната красота ,които могат да имат всичко и всеки.Едно свястно момче никога не би подходило към едно момиче гледайки само външния вид...пък и истината е ,че момчето си намира момиче ,надявайки се тя да не се променя ,но тя го прави а за темата която си написала мисля 4ее мн то4на и аз сам сагласна с теб но пък когато тои нее щастлив с нея и тя с него нетрябва да са заедно...![]()
Представям си, защото аз бях такава.Обаче се промених нали, така че всичко е възможно!
да и аз бях мн по разли4на и в визията си преди година и в мисленето си оба4е на пук на вси4ки отслабнах и сега имам готино тяло а мисленето то се променя аз не харесжам идеалните мом4ета за6тото идеални няма
аз харсвам тожа което сам и това което имам и жси4ки хора трябва да са поне на принципа Бади такъж какъвто си и не променяй другите
Първоначално написано от ice_f90
А да попитам ако не е много нахално, преди като беше по пълничка момчетата не те забелязваха нали, а сега ти се лепят като мухи.Ето това е поредното доказателство, че сме твърде повърхностни.
Винаги съм казвала,че красотата далеч не е най-важното,но много малко хора го разбират!Всички един ден ще погрознеем ама отвътре ще сме си същите и тогава каква файда от красотата - ./. Моя фр....гледах само човека в него като го избирах,никогха не съм гледала външния вид и вс е ок![]()
Така ли?Аз не мога да ти обесня каква мацка съм и как всяко момче бяга след мен,но аз си харесвам само моя нали?Първоначално написано от ice_f90
ami ne ne si nahalna spokoami da predi nikoi po4ti ne me zabelqzva6e osven moq biv6 priqtel no pak toi be me opoznal i du6ata mi i mi predloji a sled 6 meseca vrazka go zarqzah za6toto drugo momi4e ( biv6ata mu priqtelka ) zabremenq ot nego sled edna piqnska ve4er ...............................................i v kraina smetka az gi ojenih i sega sa zaedno no i nai dobrite mi priqteli se okazaha nai golemite mi predateli i nikoi sqka6 ne me zabelqzva6e i se ambicirah i se promenih vremeto me promeni i sega sam takava i da sega mi se lepqt sa6tite tezi koito mi se podigravaha i pokazvat kolko sa povarhnostni sa te
)
Не знам какъв ти е проблема бе!За твое разочарование съм изключително красива, яд ли те е сега.Модел съм и изключително добра тенисиска(не го казвам ей така, така си е).Момчетата ми се лепят като на мед, и аз също първо гледам външния вид, но никога той не е най-важното за мен, вайно е да ме обича и да ме цени.Това че съм красива не значи че ще гледам момчето ми да е супер модел ясно! Май ти си комплексиран.Не ми се прави на много оригинален, точно защото съм красива съм наранявала не веднъж и сега съжалявам, пуснах темата за да помогна на някой теен заблуден като мен преди да не постъпва така!!!!Първоначално написано от SWASTICA
ami i az si haresvam samo moq no imah predvid po temata
Първоначално написано от ice_f90
Браво мацка, продалжавай все така да им доказваш, че си над тях!!1
mersi az prodaljavam da im dokazvam 4e sam nad teh s vseki isminal den i si namerih naistina istinski priqteli Uspeh i na teb i prodaljavai da im dokazva6 4e ima razli4ni hora razli4ni ideali![]()
Xaxaxaxaxax не не ти е лесно, ма ти много умен, в твоя град тренировките може да започват и в 2 през нощта, ние в събота нямаме!!!За какво ми е да ти давам линк ве глупак, за да ти докажа нещо лиПървоначално написано от SWASTICA
. Мнението ти ама вуобще не ме интересува.Каквото искаш си мисли,това е анонимен чат и няма д аполучиш моя снимка ако ще господ да си.А и какво май те е страх че съм права нали, затова искаш името хахах и какво като получиш името, не знаеш нито на колко съм нито как се казвам, нищичко не знаеш за мен.А и въобще не ми пука какво смяташ за мненията ми, не ги чети.Това е сайт за всички, мога да пиша каквото си искам.И отново ще повторя защото явно си бавен и няма да ме разбереш правилно не ми е приотрябвало мнението на напълно непознат идиот, който си мисли, че всички са съгласни с него и иска всички да мислят като него.Каквото и да си мислиш за мен не ме интересува, над тези неща съм и ми омръзна да споря с недорасли бебета, които се държат грубо с мен.Изразявай си мнението и не закачай моите!!
Aми ще те разочаровам но просто искам да остана анонимна, много хора тук ме познавам и не искам да знаят коя съм.Ти мисли каквото си поискаш.А и не искам да се доказвам пред никой, тези които ме познават и най-вече аз знаят че това е истина, защо ми е и другите да го знаят?Първоначално написано от SWASTICA
![]()
И още нещо повече няма да споря с теб, защото по-умните винаги отстъпват първи.Нищо лично цитирам нещо, което са го казали и доказали велики хора.
И аз съм на подобно мнение като SWASTICA. Може външният вид да не е най-важен за теб, че не гледаш това в едно момче, но би ли го погледнала въобще, ако не беше красавец? Естествено, всеки заслужава шанс, но видиш ли, не би тръгнала към непривлекателен младеж с нагласата, че това ще е евентуалният ти приятел, нали? Ако въобще тръгнеш към него с мисълта, че искаш да се сближите, било то и само като обкновени приятели. За себе си мога да кажа, че вече няма значение как изглежда приятелят ми, няма значение какво ще му се случи с външния вид, но също знам и че именно заради това как той изглежда го харесах и реших да се сприятелим, а при възможност и да си станем нещо повече от приятели. А и нека си признаем - дори човекът да ти е най-добър приятел, дори да те обича от сърце, ако си имаш някой по-мъжествен и привлекателен на полезрението, нищо, че почти не му пука за теб, ще си останеш при готиния пич, нали? Все пак друго си е всички да ти завиждат... И преди авторката на темата да нападне и мен, ще й кажа: дори ти да не си от тези, което отчасти ме съмнява, то (почти) всички други мислят по посочения отгоре начин. И не, няма да можеш да ги промениш с мнението си. Както се казва - c'est la vie! Свиквай!![]()
"Хората правят живота толкова интересен. Представяш ли си, че във Вселена с толкова чудеса те успели да измислят скуката? Удивително!"
Първоначално написано от MoOnLiGhT_ShAdOw
Да естествено, че бих излязла с някой непривекателен, защо пък не, сам каза всеки има право на шанс.Благодаря за мнението!Няма да те нападна тай като ти се държиш мило и уважавам мнението на останалите, просто мразя груби и не на място изцепки от хора които дори не знаят каква съм!![]()