- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Красотата се оказва най-важното!!
не е вярно не казвам нищо такова и това че казах че не съм красива това не означава че не се харесвам такава каквато съм въпреки недостатъците ми.така че неискам някой да ме харесва или да бъде с мен само защото не съм красиваПървоначално написано от `Death`Whore``
I got to stop so I don’t lose it
Remeber bout the stakes
But I am closing (that you on my side)
Sellin se selling me
To think that I could leave you (on my side)
Sellin se selling me
To think that I don’t need you
Добре, ще уважа принципите ти, ако оставиш настрана чувства си към приятеля си и кажеш, че е грозничък. Защото е доста лицемерно да ходиш с пич и да казваш, че има значение само характерът.
Мнението ми по този въпрос се припокрива с това SWASTICA,Mo0nLighT_ShAd0w и това на `Death`Whore``.Според мен наистина първо ти прави впечатление външния вид и чак след това решаваш да имаш нещо общо с човека срещу теб!Плюс това проблемът на много момичета и момчета е в ниското самочувствие както каза `Death`Whore``.Защо не покажете това,което имате,а изтъквате недостатъците си?Няма перфектни хора-това е ясно!
Just haters make me famous! εĭз
Emi normalno horata da gledat parvo viziqta,posle haraktera.Vie samo haraktera i gledate...![]()
Za da poiska6 da opoznae6 nqkogo i da razbere6 6to za 4ovek,parvo trqbva da ti haresa na vam6en vid,vinagi e bilo taka i taka 6te bude! I ne vijdam koe vie tolkova stranno i za6to go opredelqte kato takuv problem![]()
Nai-veroqtno imate,nqkakvi kompleksi otnosno van6nostta si,6tom tolkova vi trevoji tova,4e horata gledali van6niq vid.MI NA NIKOI NE MU E PRIQTNO DA GLEDA ZLE IZGLEJDA6TI HORA!
Parvo VIE trqbva da promenite otno6enieto si kum samite sebe si,da se grijite za van6niq si vid,da se nau4ite da se haresvate takiva kakvito ste,a ne da promenqte misleneto na okolnite![]()
Ako ste uvereni,4e izglejdate dobre i imate pove4e samo4uvstvie taka i drugite 6te vi haresvat.Basi vie izkarahte edva li ne,4e krasotata e ne6to lo6o![]()
Първоначално написано от `Death`Whore``
Много си мила, благодаря,да ти припомня ли обаче, че имам право на мнение в този форум точно колкото теб.Не виждам с какво съм доказала това, но явно ти виждаш.Тази тема беше за да се завърже някаква дискусия,а не да ми се нахвърлята, да ме убиждате и да злобеете. След като темата ми ви се струва глупава, защо тогава пишете а?Някой от вас се държат прекалено грубо и това не ми харесва, но според мен най-голямата простотия е това да ме обиждате и да се зъбите.Не може всички да са съгласни с вас разберете го.Изразявайте мнението си нали затова е форума, но уважавайте и чуждото!!!
KoGaTo HoRaTa SpRaT dA mE mRaZqT i Da Mi ZaViJdAt, ZnA4I oT mEn Ve4e Ne StAvA nI6tO!!!
Ти ни обиждаш, интерпретирайки мнението ни по неправилен начин. И отказваш да разбереш, че не - аз лично не гледам само външността. Гледам я в първия момент и това е нормално. След година и 1 месец още мисля, че мъжът ми е доста готин...но не това е най-важното. Празните очи не са красиви.
Да,вярно е,че по-важно е какво имаш в главата,но кой ти цени вътрешността?!Малко са тези,които гледат повече характера,отколкото какъв си външно.
Добре, нали вие цените вътрешното? Значи все пак някой го цени. Стига с хленченето. Каквото търсите, това ще получите един ден. И ми е интересно защо всички момичета ходят полуголи, ако искат да харесват интелекта им?![]()
Разли4ни хора , разли4ни идеали както и мненията
и не вси4ки моми4ета ходят полу голи всеки е разли4ен разберетего и спрете да хлен4ите и да се оплаквате и наи ве4е спрете да се нападате и обиждате и заяждате
Аз питам защо 70% от момичетата го правят. И ти вместо да обясняваш, че хората са различни, или спри да пишеш, или коментирай.
Има една мисъл на Кристиян Моргенщерн: "Красиво всъщност е всичко, което гледаме с любов."![]()
ami da te pitam 6tom sa prazni o4ite kakvo pravi6 ti s nego i da popitam koi podqvolite v dne6no vreme ne gleda van6nosta az mislq 4e nqma takiva hora no pak li4no za sebe si moga da kaja 4e sled kato opoznaq nqkoi davam ocenka za nego moje da e ni golemie izrud v van6nosta si i da ima strahoten harakter i pak da go nareka krasivПървоначално написано от `Death`Whore``
Кога съм казвала, че той не е прекрасен душевно, не ме обича и не е много интелигентен?
И да, някои хора не ми харесват външно, но са прекрасни хора и са доста интелигентни...но са ми приятели![]()
eto za tova govorim dali krasotata e nai vajna
За хубавите момиченца са важни:
1. Кеша
2. Външен вид
3. няма друго
![]()
da taka e a tova 4e za edno momi4e e vajno ke6a i dr koito gi izbroi mom4eto_89 az ne mislq taka za men nee vajno tova vajen e 4oveka do men ta dori toi da e nai golemiq bednqk koito poznavaПървоначално написано от `Death`Whore``
=D>Първоначално написано от Phantasmagoria
Много добро, настина... Имаше и нещо от някой филм, не помня кой точно... Дали не беше "Notting Hill"Е, това сега не е от значение. Цитатът е "It doesn't matter if the guy is perfect, or the girl is perfect, as long as they're perfect for each other". Каквото и да се говори, красотата е от значение. Само дето има една подробност - всеки разбира нещо различно за себе си за "красиво". Може някой наистина да е отблъскващ за някой от нас, но друг да намира хиляди очарователни неща у него... Сега говорим за истински чувства, а не за случаите, когато някой си хваща гадже само за да се изфука... Тогава, естествено, външния вид се разглежда под лупа, а не е от голямо значение дали човекът е тъп като вулканизиран галош. Но като цяло си е важно да има и физическо обяние за нас човекът, с когото сме. Не са важни другите.
"Хората правят живота толкова интересен. Представяш ли си, че във Вселена с толкова чудеса те успели да измислят скуката? Удивително!"
Наистина красотат не е най-важното ,но всеки я гледа..на всеки му се иска да е с някой наистина красив чоек и всеки има собствен вкус и т.н и т.н![]()
За н-ти път - няма наистина красив човек или наистина грозен човек! Всеки си знае сам кое е красиво за него! Ако за едни да речем кльощавото и русото е готино, други харесват по-обикновени, здраво стъпили на земята момичета, които не се заливат ежемесечно с перхидрол и не броят ежесекундно калории...Първоначално написано от kifla
"Хората правят живота толкова интересен. Представяш ли си, че във Вселена с толкова чудеса те успели да измислят скуката? Удивително!"
+ 20000Първоначално написано от MoOnLiGhT_ShAdOw
I'm The Classical T.G.F.Y - Too Good For You!!! :]
Неучтивият Ми Характер Е Въпрос На Навик... xD
И аз смятам,че красотата не е най важна.Но можем ли да променим хората,които не смятат,че това не е така?Ако те не го искат,не можем.Сега някой ще каже,че се правя на света вода ненапита,но истината е,че винаги,когато се запознавам с един човек,дори и да е много грозен,пак мога да изляза с него,за да го опозная.Така че хора,гледайте красотата,но не само нея.