Цитирай Първоначално написано от SWASTICA
Цитирай Първоначално написано от slun4evo momi4e
Пиша тази тема защото вече ми омръзна.Прочетох три теми в които някой пишеше, че човека който си харесва не е "достатъчно" хубав.В една пишеше, че това не било "момичето от мечтите му", а една тема беше специално за това как ако нямаш хубаво тяло нямаш шанс.Хора спрете се, красотата не е най-важното на този свят.На къде ще отиде света ако всички само това гледат.Слезте на земята и обичайте половинките си такива каквито са, не им намирайте косури и не ги категоризиррайте като "грозни" или "недостатъчно" красиви.Ако някой те оби1а, то той ще те обича какъвто си!
Пишеш тази тема,защото ти е омръзнало?Омръзнало ти е да четеш?Омръзнало ти е да бъдеш боклук?Омръзнало ти е да се комплексираш?Знаеш,че не си красива и всякакъв такъв тип мнения/теми те дразнят,защото те засягат,не толкова пряко,но косвено може би....На мен ми омръзна да ходя по голяма нужда,но факт е ще ходя до края на живота си!Всеки има индивидуално мнение/вкус/предпочитание към даден тип момче/момиче и го спазва,ако ти не отговаряш на изискванията на твоя приятел,не е тук мястото да се плюнчеш!Когато двама грозни правят секс,естествено,че няма да се роди Ален Делон младши,ще се роди Квазимодо младши.Какъвто и характер да има,както и да се държи,ако те плаши всяка сутрин като се събуждаш,какъв е смисъла да си с него?
Нямало значение външния вид,а?Кликни с ляв бутон на мишката-ТУКЗащо не се хванеш с долния в ляво?Сигурно има хубава душа....Е няма си хубави зъби,но какво ти пука,нали красотата,няма значение?
ДЕЦА!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!
Не знам какъв ти е проблема бе!За твое разочарование съм изключително красива, яд ли те е сега.Модел съм и изключително добра тенисиска(не го казвам ей така, така си е).Момчетата ми се лепят като на мед, и аз също първо гледам външния вид, но никога той не е най-важното за мен, вайно е да ме обича и да ме цени.Това че съм красива не значи че ще гледам момчето ми да е супер модел ясно! Май ти си комплексиран.Не ми се прави на много оригинален, точно защото съм красива съм наранявала не веднъж и сега съжалявам, пуснах темата за да помогна на някой теен заблуден като мен преди да не постъпва така!!!!