Цитирай Първоначално написано от SWASTICA
Цитирай Първоначално написано от slun4evo momi4e
Цитирай Първоначално написано от SWASTICA
Цитирай Първоначално написано от slun4evo momi4e
Пиша тази тема защото вече ми омръзна.Прочетох три теми в които някой пишеше, че човека който си харесва не е "достатъчно" хубав.В една пишеше, че това не било "момичето от мечтите му", а една тема беше специално за това как ако нямаш хубаво тяло нямаш шанс.Хора спрете се, красотата не е най-важното на този свят.На къде ще отиде света ако всички само това гледат.Слезте на земята и обичайте половинките си такива каквито са, не им намирайте косури и не ги категоризиррайте като "грозни" или "недостатъчно" красиви.Ако някой те оби1а, то той ще те обича какъвто си!
Пишеш тази тема,защото ти е омръзнало?Омръзнало ти е да четеш?Омръзнало ти е да бъдеш боклук?Омръзнало ти е да се комплексираш?Знаеш,че не си красива и всякакъв такъв тип мнения/теми те дразнят,защото те засягат,не толкова пряко,но косвено може би....На мен ми омръзна да ходя по голяма нужда,но факт е ще ходя до края на живота си!Всеки има индивидуално мнение/вкус/предпочитание към даден тип момче/момиче и го спазва,ако ти не отговаряш на изискванията на твоя приятел,не е тук мястото да се плюнчеш!Когато двама грозни правят секс,естествено,че няма да се роди Ален Делон младши,ще се роди Квазимодо младши.Какъвто и характер да има,както и да се държи,ако те плаши всяка сутрин като се събуждаш,какъв е смисъла да си с него?
Нямало значение външния вид,а?Кликни с ляв бутон на мишката-ТУКЗащо не се хванеш с долния в ляво?Сигурно има хубава душа....Е няма си хубави зъби,но какво ти пука,нали красотата,няма значение?
ДЕЦА!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!
Не знам какъв ти е проблема бе!За твое разочарование съм изключително красива, яд ли те е сега.Модел съм и изключително добра тенисиска(не го казвам ей така, така си е).Момчетата ми се лепят като на мед, и аз също първо гледам външния вид, но никога той не е най-важното за мен, вайно е да ме обича и да ме цени.Това че съм красива не значи че ще гледам момчето ми да е супер модел ясно! Май ти си комплексиран.Не ми се прави на много оригинален, точно защото съм красива съм наранявала не веднъж и сега съжалявам, пуснах темата за да помогна на някой теен заблуден като мен преди да не постъпва така!!!!
Добре "моделче",вече ми писна да ти слушам изтърканите скапани мнения!Днес е събота,в момента е 12:49,задължителните тренировки по тенис започват в 11:00 и свършват в 14:00,интересно добра тенисистка като теб,какво прави по това време тук?Интересно,а?Казваш,че си модел,ще може ли да ми дадеш някакъв линк към фирмата назначила те за работа,може и само нейното име,пак ми е достатъчно.В краен случаи,ако аз бях комплексирания,нямаше да те правя за 2 ст пред останалите хора,защото щях да съм комплексиран и невросистематологичната детроплискиална интегрална функция,щеше да ми се повиши до небесата,нямаше да знам какво пиша,шях да задавам въпроси от вида на:"Ти на ква ми се прайш,ве?"Да не се мислиш за нещо повече от другите?".....
"Модел" си,само че, на подражание!
Никога немога да бъда оригинален,защото оригинален е синоним на основен/наложен/....Аз не приличам на някой за да бъда оригинален.Аз съм фалшив,но така ми харесва!
Xaxaxaxaxax не не ти е лесно, ма ти много умен, в твоя град тренировките може да започват и в 2 през нощта, ние в събота нямаме!!!За какво ми е да ти давам линк ве глупак, за да ти докажа нещо ли . Мнението ти ама вуобще не ме интересува.Каквото искаш си мисли,това е анонимен чат и няма д аполучиш моя снимка ако ще господ да си.А и какво май те е страх че съм права нали, затова искаш името хахах и какво като получиш името, не знаеш нито на колко съм нито как се казвам, нищичко не знаеш за мен.А и въобще не ми пука какво смяташ за мненията ми, не ги чети.Това е сайт за всички, мога да пиша каквото си искам.И отново ще повторя защото явно си бавен и няма да ме разбереш правилно не ми е приотрябвало мнението на напълно непознат идиот, който си мисли, че всички са съгласни с него и иска всички да мислят като него.Каквото и да си мислиш за мен не ме интересува, над тези неща съм и ми омръзна да споря с недорасли бебета, които се държат грубо с мен.Изразявай си мнението и не закачай моите!!