- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Красотата се оказва най-важното!!
Xaxaxaxaxax не не ти е лесно, ма ти много умен, в твоя град тренировките може да започват и в 2 през нощта, ние в събота нямаме!!!За какво ми е да ти давам линк ве глупак, за да ти докажа нещо лиПървоначално написано от SWASTICA
. Мнението ти ама вуобще не ме интересува.Каквото искаш си мисли,това е анонимен чат и няма д аполучиш моя снимка ако ще господ да си.А и какво май те е страх че съм права нали, затова искаш името хахах и какво като получиш името, не знаеш нито на колко съм нито как се казвам, нищичко не знаеш за мен.А и въобще не ми пука какво смяташ за мненията ми, не ги чети.Това е сайт за всички, мога да пиша каквото си искам.И отново ще повторя защото явно си бавен и няма да ме разбереш правилно не ми е приотрябвало мнението на напълно непознат идиот, който си мисли, че всички са съгласни с него и иска всички да мислят като него.Каквото и да си мислиш за мен не ме интересува, над тези неща съм и ми омръзна да споря с недорасли бебета, които се държат грубо с мен.Изразявай си мнението и не закачай моите!!
KoGaTo HoRaTa SpRaT dA mE mRaZqT i Da Mi ZaViJdAt, ZnA4I oT mEn Ve4e Ne StAvA nI6tO!!!