.
Затворена тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 32 от общо 32

Тема: moje li

Цитирай Първоначално написано от The lost soul
    xora vijte sa s tva mom4e hodime ve4e polovin gosina sigurna sum 4e ne me izpolzva ama 100%,postoqnno mi ogajda i tn 1I purvo en misla 4e sum prosta 6oto sum n a15 i sum mu napraila svirka kvo tva fore dolu si e normalna vryska a i to e pyrvoto mom4e deto sum mu duhala a sum hodila s 4eterima do sa taka4e kvo,i ne sym trygnala da duham na seki ta da mi vikte 4e kato stana na 18 6te buda kyrva!Daje ako me izpolzva6e ima li smiusl da hodi s mene ve4e 6 meseca i dokoloto vijdam skoro nito az nito toi nema da skusame.A i da razbiram 4e e malko naludni4evo da iska da mu pravq svirka navunka ama kvo da prava vseki si ima nujdi do sa kolko puti e iskal svirka navunka edin put sum go praila i mu kazah 4e mi e studeno i to4ka
    ebati naivnoto momi4e воб6те ако и малко те цене6е няма6е да те кара каквото и да било да прави6 па камоли на студа ? или маи нз и каде живее ? и кво кат си ходила с 4ма ? мале....

Цитирай Първоначално написано от darince
    spored men vaob6te ne te obi4a
    Да бе.
    Той е 6 месеца с нея, на 18 е и не правят секс. Замисли се малко. На него толкова му кипят хормоните и толкова му се прави секс и единствената причина досега да не я е зарязал и да си е хванал някоя кака, е че явно държи на нея.
    А това, че се цупи донякъде е нормално. Момичето се държи така, се едно му прави великата услуга като му духа, която й изисква големи жертви.
    "Sometimes there's so much beauty in the world..."

Според мен само те използва...Ако искаш да си наистина сигурна оставиго на "сухо" известно време и ще видиш какво е положението!И да му имам нуждите на този г****н, въобще не те заслужава...

Цитирай Първоначално написано от Невротичка
    Цитирай Първоначално написано от darince
    spored men vaob6te ne te obi4a
    Да бе.
    Той е 6 месеца с нея, на 18 е и не правят секс. Замисли се малко. На него толкова му кипят хормоните и толкова му се прави секс и единствената причина досега да не я е зарязал и да си е хванал някоя кака, е че явно държи на нея.
    А това, че се цупи донякъде е нормално. Момичето се държи така, се едно му прави великата услуга като му духа, която й изисква големи жертви.
    Emi vse o6te sme zaedno pravime sex i kato gledam o6te ne me e zarezal

тука за духане по пейки ли се говори пюк ... не е нормално ...

Фен
    Град
    Sun c!ty ;]
    Цитирай Първоначално написано от shadow4o
    Цитирай Първоначално написано от The lost soul
    xora vijte sa s tva mom4e hodime ve4e polovin gosina sigurna sum 4e ne me izpolzva ama 100%,postoqnno mi ogajda i tn 1I purvo en misla 4e sum prosta 6oto sum n a15 i sum mu napraila svirka kvo tva fore dolu si e normalna vryska a i to e pyrvoto mom4e deto sum mu duhala a sum hodila s 4eterima do sa taka4e kvo,i ne sym trygnala da duham na seki ta da mi vikte 4e kato stana na 18 6te buda kyrva!Daje ako me izpolzva6e ima li smiusl da hodi s mene ve4e 6 meseca i dokoloto vijdam skoro nito az nito toi nema da skusame.A i da razbiram 4e e malko naludni4evo da iska da mu pravq svirka navunka ama kvo da prava vseki si ima nujdi do sa kolko puti e iskal svirka navunka edin put sum go praila i mu kazah 4e mi e studeno i to4ka
    ebati naivnoto momi4e воб6те ако и малко те цене6е няма6е да те кара каквото и да било да прави6 па камоли на студа ? или маи нз и каде живее ? и кво кат си ходила с 4ма ? мале....
    +1 Миличка наистина мисля че си доооста наивна в това отношение
    ___to Be Continued___

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Така променено нищо не се разбира. Заключвам!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си