- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Just another teen story...
Здравейте всички, бих искал да споделя с вас моя проблем... И да поискам съвет, защото наистина не знам какво да правя.
Всичко започна преди около година, когато се запознах с едно момиче, и веднага започнах да я харесвам... ама наистина много. В последствие обаче, като й споделих чувствата си, тя ми каза, че с мен иска да сме приятели, нищо повече. Много ме болеше, но го преживях, и в последствие станахме най-добри приятели, говорим си за всичко и всеки си споделя проблемите... Докато наскоро тя не почна да ми говори за едно момче, колко била влюбена в него и как само като го види и й се свива корема...
Мислих си, че за мен тя е просто приятел, но явно не е така, никога не е било така... И сега тайно се надявам тя да не тръгне с него, което е ужасно от моя страна, но не мога да го контролирам... Вече тя е твърде важна част от живота ми, че да се отдалеча от нея, но да ми говори за момчето, е също толкова болезнено... Какво да правя?
Eminem RULZ!
първо се увери че не става дума за теб
няма да ти казвам кво да правиш ама я остави да прави каквото смята за добре а се намесвай само ако те помоли
а щом ти е казала че иска да сте само приятели значи или ти не я привличаш или тя много те цени и не иска да те загуби
Ами неможеш нищо да направиш. Просто трябва да я подкрепяш, да си до нея. И ако тръгне с това момче, да не се опитваш да ги разделиш в никакъв случай, защото тогава ще я загубиш като приятел. Колкото и да ти е трудно просто трябва да се примириш,щом не те харесва няма смисъл да се надяваш на нещо...
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true... Follow me and I'll take you there..
Според мен трябва да и признаеш чуствата си,а ако тя не ти отвръща със същото...просто я помоли да не ти говори за такива неща....незнам,но снам колко ти е трудно..Ако пък решиш да не и казваш нищо по тази тема...незнам,ноще ти бъде много трудно...Успех все пак..А и може да и споменеш,че си чул нещо лошо за момчето...![]()
eto za tova nikoga ne sam bila "za" da si nai-dobar priqtel sas choveka v koito si vluben![]()
It would be good if people knew what could happen,before they make a choise..but it's not like that...I want to tell you about angels,but I haven't got time.I got time for 1 thing only-YOU ARE IT [!]
колкото и да ти е гадно се опитай да го приемеш...
Явно наистина не т харесва , но те смята за добър приятел..
а за пожеланията да не тръгне с еди кои си, и аз правя така понякогакато го харесвам много и ....
![]()
всичко ще премине рано или късно
а през това време се оглеждай за нови кандидатки
Айде късмет![]()
А утре?
Друг стопанин ще жъне
свойта нива.
Надежда любовна ще покълне.
Животът ще пребъде.
Вечно.