Am zdraveite zna4i dete sum na razvedeni roditeli jiveq s maika si i s 2 si ba6ta,ako stava za vupro za 2 si ba6ta ne go ponasqm prosto durji se lo6o s mene.Ne sum vijdala biologi4niq si ba6ta okolo 11 godini daje i pove4e a mnogo iskam da go vidq no nz kak da kaja na maika mi 4e iskam nz kakva 6te i bude reakciqta prosto nz! Do tolkova golqma stepen iskam da vidq ba6ta si 4e ve4e nz kakvo da pravq kolko puti sum plakala za tova.Imam sestra ot 2 si ba6ta sigurno nqkoi ot vas si nqmat napredtsava da gleda6 kak sestrai izrastva s ba6ta a ti da nemoje6 da vkusi6 ot tova s golqmo jelanie iskam da kaja dumata tatko no nqma na koi kakvo da napravq?
Редактирано от ^npocTo^a3^f^
7 точка от правилника!
Миличка била съм в същата абсолютно същата ситуация (само дето оби4ах втория си баща,който беше прейрасен)...да ме просто Господ май го оби4ах пове4е от майка си...заслужено!!! той не ме пребиваше
зна4и от както съм се родила още като съм била бебе родителите ми са се разделили (дълга история) и от тогава до 10г не бях виждала биологи4ния си баща. Зна4и един ден просто си ресох косата и казах "мамо дали имма други братя и сестри от баща ми биологи4ния"? и тя каза "не знам,можем да му с еобадим да питаме...и да го 4уе6" намерих ме го...зашо не го бях виждала 10г както казахе дълга история!...тогава живеехме в Сливен след което се преместихме тук в София и по сте4ения на обстоятелствата аз се преместих да живея при биологи4ния си баща...з акоето съм много щастлива.
П.С аз също имам "полубрат"
та мисълта ми е следната "ако искаш не се бой да кажеш желанието на майка си било то просто да се запознаеш с баща си,да разбереш защо не сте се виждали....да с еопознаете и така..всяко дете има права не се бой да си ги поискаш"!!!!