.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8
    Голям фен Аватара на gorska
    Град
    в гората... !We all live in оur yellow submarine!

Как да трия сайтовете, които съм посещавала(Mozilla Firefox)

Здравейте, драги съфорумци!
    Замислям да пусна темата отдавна, но чак сега осъществявам тази моя идея.
    Имам един въпрос: Как мога да трия сайтовете, които съм посещавала? Използвам Мозила. Просто обичам да съм по-потайна и... не искам всеки, който ми седне на компа да гледа къде съм влизала.
    Когато почна да пиша името на тийнпроблема, ми се появяват всички раздели и темички, които съм гледала, а аз не искам да е така. Моля ви някой да ми каже как мога да ги трия.
    Казвайте, ако знаете и за Internet Explorer, мога да започна да го ползвам.

И втория проблем, който имам(той е по-маловажен и не държа толкова много на отговор, но ще се зарадвам много ако науча как става) е ........ как да си сложа на компа фонетика???????

Е? Знаете ли?

на първия вапрос :
    - има 1на програма "Atf-cleaner " тя трие абсолютно целия темп на браузера демек сички посетени линкове * има го ф дата.бг *

-другия е малко по сложен и май беще тала : Cocuments and setting/tam profila koito ti e / temp ili application data > и тарсиш темпа на броузера

а на втория :
    -дарпаш си flex type и я имаш

-има фонетика за windows и си я слагаш някаде не помня маи и нея я има в дата с обеснение ф рарра ..

дано сам бил полезен
    I'm the ripper, the angel of death
    The brutalenforcer of all divine laws
    With a mystic voice in my head
    I'm the ripper, the bringer of death
    So you better never meet me
    Because then you'll take your final breath

History -> Show in Sidebar -> Dqsno kopche -> Delete. Би трябвало да се изтрият напълно.

За Mozilla: Edit-->Preferences-->History-->и цъкаш на Clear Histrory и после на Clear Location Bar

Относно фонетиката влез тук и ще намериш програмата заедно с упътване към нея http://vikc.hit.bg/download/
    УСПЕХ!

^wtf?

Tools -> Clear Private Data и си избираш к'во да ти изтрие.

Flex Type НЕ СЛАГАЙ!!!

Не ти трябва никакъв софтуер за кирилизация! Просто подредбата, която можеш да си свалиш от тук:

http://store1.data.bg/fugeess/setupz...20Phonetic.rar

Град
    Благодаря много на всички.
    За въпроса с хронологията: Използвах начина на Ballface и Mortificatiоn777 - през Tools -> Clear Private Data.
    Програма да свалям е вече ненужно.
    Цитирай Първоначално написано от `Death`Whore``
    History -> Show in Sidebar -> Dqsno kopche -> Delete. Би трябвало да се изтрият напълно.
    Това са посещенията ми само от днес, а те на Мозилата се пазят всичките. Дори и от преди 2-3 месеца. Освен ако не съм довидяла. Ще ме извиняваш, ако се окаже така.

Цитирай Първоначално написано от vikc
    За Mozilla: Edit-->Preferences-->History-->и цъкаш на Clear Histrory и после на Clear Location Bar
    Никъде на Edit не видях Preferences. Както и да е, оправих се с триенето.

Град
    Ако някой се инетересува, фонетика ще я мъча още дълго време... Ще изпробвам всички неща, които ми дадохте тук, но засега не върви. Флекс тайп го има в дата, ама са хиляда неща и не знам кое да изтегля. А другото го свалих, ама... абе досега не съм успяла да я ползвам.
    Личи си, че още не съм на "ти" със компютрите.

Повече от фен Аватара на krisi_l@loka
    Град
    Видин
    Даваш на History и delete

БебЕтатаа мииии

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си