Здравйте,искам да попитам от какъв магазин мога да си купя калци (: и г/д кви парички са..ако някой знае точен магазин в Варна ще е супер![]()
Эа Варна не энам,но в София ги продават по тея сергииките с чорапиМоже би и при вас е така.и струват 5-6 лв.
[size=7][b][u]fosse cos
хмм аз не съм виждала по сергийте с чорапи или може би има ама не са изложени...уфф утре ще пообиколя и ще видим дано намеря..Ивсе пак някой ако знае някое магазинче да ми каже![]()
По едно време имаше в Happy house ама сега незнам![]()
___to Be Continued___
Днеска си купих..значи в магазините за бельо има (:..по 10 кинта са си![]()
Въййй..10лв...на илиенци са 4лв.и са всякакви цветве..![]()
ти баба нямаш ли че да ти оплете
Ема 10лв е ефтино бе...аз ги намерих за 30 кинта и след тва в друг магазин ги имаще за 10 и веднага си ги взех (:..А иначе имам баба тя каза,че щяла да ми оплете ама ся нямало да стане заради празниците...пък аз като си наумя нещо и не мога да чакам![]()
В На тъмно има и на мене ми бяха купили преди време от некъде ама нямам идея от къдеиначе майка ми ми плете аз ги ползвам за тренировка само...
http://www.natamno.com/e-shop/20/110.html![]()
Приятел е този, който идва, когато целият свят си отива! :P
в стз ги има в универсалния и са 1.50лв и има към 5-6 цвятатака че варна е по голям град може и за левче да си ги намериш
![]()
Темата е от 2007
Научих, че за секунда можеш да
извършиш нещо, за което ще те боли цял живот.
Научих, че зрелостта много повече зависи
от това какъв опит си придобил и какво си научил от него
и много по - малко от това колко рожденни дни си празнувал.
ма то много било на мода в тоя форум да се вадят стари теми О.о
аз от На тъмно за 5 лвмн са яки и даже пробвах и топлят
airplanes..
Да бе.Кво става?Първоначално написано от clever
Днеска сигурно изкараха 3-4 теми от панти века.
And every time I scratch my nails down someone else's back I hope you feel it..
емии защото ако са напраили нова тема секи ги оплюва че са направили нова а не са потърсили,защото имало такава![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Наистина е много модерно да се вадят стари теми,особено по търсачкатаКолкото до калците,за Варна не знам,ама за Шумен можеш да ги купиш за 2.80 от един магазин до новата поликлиника или ако не ти се дават пари-айде баба ти да ти плете
![]()
![]()
Някои хора никога не се променят!
Te amo mi vida.
Dulce Maria ♥
В Шумен има и безплатни калци - от мен... да има контраст - черни и бели :P:P:PПървоначално написано от Bonbonchencetyy
хЪх...
Е,да,вярно,че има от тебПървоначално написано от RoSKo0o0
и има много контрасти,не само черно и бяло.
Някои хора никога не се променят!
Te amo mi vida.
Dulce Maria ♥