.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 4 от общо 4
    Фен
    Град
    Sofiq

Дайте ми съвет

В четвъртък бях на клуб от учулище. Запознах се с едно момче и танцувахме. И всичко беше супер. Казахме си стаите в училище и класовете и си обещахме да се видим. И вчера отидох да го потърся. Отидох в класната му стая, обаче той беше с момчетата от неговия клас и само си казахме здрасти и аз си тръгнах. Не знам почти нищо за него и няма да може да се видим през ваканцията. Когато се върна на училище да го потърся ли пак или да оставя нещата така и да чакам той да дойде?

Мега фен Аватара на babity
    еми след ваканцията шавни пак до неговата стая ама "случайно", колкото само да те види, ако само ти каже пак здрасти и не те заговори спри с опитите!

Град
    ~*~На ЛуНаТа И НяКъДе ТаМ~*~
    Po-dobre nedei.Moje da go iztulkuva kato nahalstvo.Ostavi go toi sam da doide.No vse pak re6enieto e tvoe.Uspeh.. \/
    Светът ми е създаден за мечтател
    и винаги след вятъра е тичал.
    Но твоят свят е истински приятел.
    Различни са, но много се обичат.

Град
    Там, където е сърцето...
    Ами той ако иска ще те потърси, все пак от едно училище сте. Сигурно имате общи познати, все е щял да намери начин - да пита за номера ти или за скайп или така нататък... Според мен изчакай да видиш дали той ще те потърси, ако не... просто приеми че си била флирт за него. Ако си била повече ще те потърси той.
    Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true... Follow me and I'll take you there..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си