.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 36 от общо 36
    Цитирай Първоначално написано от tetito
    Iskam da ti kaja 4e i az si njamam gadje,no znae6 li tova ne te pravi po razli4en ot drugite a i pak vse pak kakva palnocenna vrazka moje da ima na tazi vazrast.Predstavi si samo kakvi neprijatnosti moje6 da sre6ne6 pri edna verojatna razdjala,za6toto v kraina smetka edna vrazka v tozi moment i na tazi vazrast ne moje da prodalji tolkova vreme 4e da se stigne do svatba ili ne6to po razli4no........ V kraina smetka kakvo 6te iska6 ot tova momi4e sex ili ne6to palnocenno?4akam otgovor!
    +1

Град
    V sUrCeTo Na IgRiTe I mUzIkAtA
    Сигурно се притесняваш не излизаш често или просто незнаеш как да й кажеш че я обичаш незнам какъв е проблема
    СтоИш И ГледаШ...МойТо ДуПе...ИскаШ Да Го ИмаШ...ВсяКа НоЩ И ВсекИ Ден..А Това Че Не си За Мен Е дРуГ ПроБлеМ...

xax

Знаеш ли какво...според мен още си много малък...според годините да може да се каже че ти е време но като те гледам на снимката още имаш детско изражение...вероятно се развиваш по-бавно от останалите си връстници...не се притеснявай...аз съм на 16 и все още съм нямала сериозна връзка....не търси просто гадже,а любов...защото въпросът ти защо си нямам гадже все още звучи по детски наивно...не мога да ти дам съвет...като ти дойде времето сам ще се почувстваш готов за връзка и ще намериш точната мацка...айде успех и по-кротко...не бързай

Град
    София
    Щот си ламерче баце :/
    1. България е еднонационална, монолитна държава, неподлежаща на разделяне по нито един от следните принципи: верски, етнически, културен.

...

а аз съм на 15 и досега съм нямала-и какво да кажа по въпроса.Опитвам се да не се отчаивам-се пак има време...Не трябва да се депресираме нали така \/

awe q se stegni we 4ovek!Poogledai se malko i se 6e se xvane6 s nqkoq!!!Momi4eta kolko 6te6!!! \/

Град
    bitchville
    излез,чувал ли си тая дума "навън" щото ти освен от твоята стая другаде не излизаш.Земи се стегни и все пак като си на 15 направи нещо с косата си бе и с облеклото си тва е!А ако и си добър по душа ше видиш как ще ти се лепят!

mom4e 4ui toq sait ne e za typi vuprosi taka kato te gledam na snimkata si pone 11 -12 god o6e ne si dorasnal za tva glei si tam urociteee ima vreme za gadjetaa da ne si na 50 4e tolko da se ot4aiva6 tepurva 6e doidat v jivota ti

Град
    sofia
    щом ве4е и 15 годишните се оплакват от липса на гаджета, работата отива на зле
    за къде си се разбързал?!? като станеш на 20 и още нямаш, ела пак пък тогава ве4е ще ти съ4увстваме

Фен Аватара на ihopeulikepain
    Град
    ZaraBoy

Re: Защо све още намам гадже?

Цитирай Първоначално написано от Lamera
    Защо све още намам гадже?
    Зн ли що нямаш .. щото не пиеш достатъчно нескуик ...

"Защо све още намам гадже? " виж сега ... като гледам как пишеш + снимката ти ... еми извинявай моето момче.. ама още ми се виждаш "леко НЕдораснал" за връзка....
    НЕ НА СЕКСА В РАННА ВЪЗРАСТ!!!!!!!!
    ИЗЖИВЕЙ ДЕТСТВОТО СИ ПО НОРМАЛЕН НАЧИН!

{ако смяташ, че не е нормално децата да правят секс, сложи това на профила си}

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си