.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11

Професор против кола маска по гърдите!Какво препоръчва той:

Момче съм, на 16. Три пъти съм си правил кола маска по гърдите. Обаче ми остават някакви пъпчици или белези още и реших да отида на преглед. Професора беше абсолютно категоричен, че трябва да спра да си правя кола маска, защото косъмчетата се завъртали и почвали да растат навътре. Каза, че ако продължа, по-нататък може да имам сериозни проблеми...
    Естествено, попитах го как да се обезкосмявам? Той ми препоръча да използвам електрическа машинка. Но аз не съм сигурен дали от нея космите няма да станат по-твърди и да растат по-бързо? Кажете

с ел. машинка ефекта ще е като със самобръсна4ка, косъмчетата ти ще станат твърди и ще излизат по-бързо! Така че мисля че не ти трябва ел. машинката!

Нали знаеш, че 24 часа след коломаската не трябва да се мокриш там?

Цитирай Първоначално написано от Amy lifestyle =
    ]Нали знаеш, че 24 часа след коломаската не трябва да се мокриш там?
    Да

А има ли някакъв друг ефикасен начин за обезкосмяване тогава като изключим лазерното?

С крем-депилтоар, но мирише гадно

Косми,растящи навътре остават след всички масови начини за обезсосмяване(кола маска,бръснене),така че това не е причина да спреш такъв ефикасен начин за обезкосмяване какъвто е кола маската.
    Тези пъпчици,които ти се появявят са признак за чувствителна кожа.Подходящ крем би трябвало да ти помогне да се справиш с тях.
    До сега предполагам си използвал кола маска в домашни условия,нали така?Защо не посетиш козметик за тази процедура?Ако кажеш,че ти се появяват пъпчици,може би ще те намажат с нещо,което дори да ги предотврати,нз =)

лазерна епилация...
    Аз съм българче!

Не ги махай...

Мега фен Аватара на Seducti0n
    Град
    I don`t know where
    Епилатор,но и при него,понякога косъмчетата се обръщат навътре.

п.с-само да попита-Защо не трябва да се мокри кожата,след кола маска.
    Who doesn't long for someone to hold
    Who knows how to love you without being told
    Somebody tell me why I'm on my own
    If there's a soulmate for everyone

Абе то епилатора,и кола маскала обръщат(но не винаги)...
    Май не трябва,щото са атворени порите,ама не съм особено информирана

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от IsoMniaC_
    с ел. машинка ефекта ще е като със самобръсна4ка, косъмчетата ти ще станат твърди и ще излизат по-бързо! Така че мисля че не ти трябва ел. машинката!
    i na vs otgore s neq kosam4etata ne se mahat napalno i 6te ti draska kakto kogato nabodat mn e gadno
    I Might Not Be The Best In The World,But The Best The World Has Ever Seen!!!!!!!!!!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си