.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10

Има ли значение?

Kajete si mnenieto-Ima li zna4enie razmera ?(znaete za kakvo Vi govorq)
    Az li4no sum spala samo s 1 4ovek i ne moga da kaja,za6toto nqma s kakvo dr da go sravnq !Govorila sum s moi poznati i mnenieto na pove4eto ot tqh e,4e nqma zna4enie kolko e golqm,a kak go ispolzva !

Редактирано от ^npocTo^a3^f^
    1 и 7 точка от правилника!

Ами аз лично съм съгласна с познатите ти
    [img][/img]

Za da izpita6 udovolstvie ne vajno dali ti e 15 , 16 ili 20 ima zna4enie debelinata
    qm,piq,eba i biq , DuSHaTa v RaQ , HUq d0 Kraq

Град
    Пловдив
    Еми за мене няма значение..а може би е така ,защото и само с един човек го правя. Подкрепям познатите ти-не е важно колко е голям,а как го използва.

Цитирай Първоначално написано от BaTe_Martoo
    Za da izpita6 udovolstvie ne vajno dali ti e 15 , 16 ili 20 ima zna4enie debelinata
    Значи казваш, че има значение размера - дебелината е размер.

Размерът има значение, но не е на принципа "колкото по-голям, толкова по-добре". Трябва да си пасва с вагината на партньорката.

Град
    София
    Ммммммм.........

Все повече се убеждавам,че размерът няма значение. От ревностна привърженичка на идеята,че има значение,отивам към другата крайност Наистина е по-важно как го използва. НО бих нарекла 'тъп' всеки човек,който ми каже,че няма НИКАКВО значение Все пак... си има разлика,при това огромна...
    Бе истината е по средата
    Smile!?

Цитирай Първоначално написано от k1sS_mY_aSs
    Еми за мене няма значение..а може би е така ,защото и само с един човек го правя. Подкрепям познатите ти-не е важно колко е голям,а как го използва.

Град
    *in a pink dream*
    principno ima , kogato ne govorm za frapantni razliki s obshtoprietite razmeri .no e vajno i kak pasva na momicheto v legloto.
    dimek , spored zavisi :P
    Единсвеното по-лошо от неинформиран човек е грешноинформиран...

http://mon3y.hit.bg/
    Негър не си, нито бияч, Мис Калифорния дажа не си и я виждал ... мед ще ми носиш когато те тресна веднъж

Мега фен Аватара на ThePainIsReaL
    Град
    зад ей онова дърво ;)
    Разбира се, че ИМА значение. Ако на мен не ми е хубаво, когато той е в мен, както и на него не му е кеф, да е в мен, значи .. сексът не върви, заради размера, демек не си пасваме (:
    Ако той с хубав размер (според всеобщите представи), но тя е като кофа отдолу, няма да се получи.. и т.н.

.. I`m just a kid .. a kid in love ..

Цитирай Първоначално написано от ThePainIsReaL
    Разбира се, че ИМА значение. Ако на мен не ми е хубаво, когато той е в мен, както и на него не му е кеф, да е в мен, значи .. сексът не върви, заради размера, демек не си пасваме (:
    Ако той с хубав размер (според всеобщите представи), но тя е като кофа отдолу, няма да се получи.. и т.н.
    И тук ние забелязваме изказване на високо интелектуално ниво..

ПС: "на него не му е кеф, да е в мен" ъъъ сигурна ли си че това може да се случи ?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си