- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Какво Желаете най-много??
На самотен остров с гаджето
На Палатка в гората с приятели
В къщи,че чак и съседите да разберат че не съм вънка
Купон до зори
Подарък от някой марков магазин за дрехи
Чудесна новогодишна вечер със семейството
Любов , Уважение и Искреност от Приятелите ми
Да спечеля 20 000 000 лева от тотото
На палатка с приятелите,ама и нещо друго-PAINTBALL по това време...
![]()
This is not a novel to be tossed aside lightly. It should be thrown with great force.
mi az iskam nqkade s gadjeto ama da e na kupoon da se natiskame i si4ki da razberat 4e az sam s nego i t.n. i t.n.
ЩаСтИеТо ПрИ мЕн ДоЛетЯ с БуТиЛкА вОдКа В рЪкА.ВчЕрА бяХ пРиМеРнО дЕтЕ,пИеХ сОк ВмЕсТо ПиТиЕ,аЛа ДнЕс Ми ПиСнА оТ тОвА-жИвОтА сВоЙ щЕ пРоМеНя!По КлУбоВе Ще Си ВиСя,Ще БъДа ГаДнА кУчКа БеЗ дУшА!
и аз искам любов..не по скоро искам човек които наистина да ме обича..
е таи като това няма да стане то поне да се оправим с гаджето ...
![]()
iskam harmoniq! iskam mir v jivota mi,spokoistvie...jivotyt e tolkova obyrkan i slojen Iskam lubov i edna zdrava i istinska vryzka a ne kratkotraina i neseriozna Iskam edin 4ovek..a vsy6tnost vsi4ko...pojelavam go na sebe si i na vsi4ki v foruma!![]()
Vsqka gre6ka e 4ove6ka. 4ovek ponqkoga gre6i No 4esto malkata gre6ka golqmo 6tastie ru6i!
нищо от изброените. .освен тва с палатката ... примерно .. но щастието е нещото което е най важно за мен ..
Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....
искам малко щастие и истински приятели
Да спечеля 20 000 000 лева от тотото хахахах никога няма да стане ама аре...![]()
I`ll give you all that you need and more ... it can be yours!!!
Искам на палатка, абе може и без палатка ама да е някъде далече с готини хорица...
[quote="ЦвЕтИт0"][b]Всъщност,нито един от посочените отговори в анкетата, не се вписва в желаянията ми.
И аз съм така![]()
Don't worry, be happy!
парите от тотото
останалите неща ги имам
ЧЕРНО БЕСИЛО.
И ТВОЯТ ЕДИН СИН, БЪЛГАРИО,
ВИСИ НА НЕГО... СЪС СТРАШНА СИЛА.
RISE WITH THE
Щастие и здраве.
Всички са яки, но аз ибрах "На самотен остров с гаджето"
Желанието ми:
Да се запозная с един стойностен, истински човек в живота и да го споделя с него.![]()
Най-много искам семейството ми,хората,които ме обичат и които аз обичам,човека до мен(половинката ми) да са живи и здрави!!!Искам лиубовта ни,с моето мило да не се изчерпва,а с всеки изминал ден да се пълнят сърцата ни с лиубов...все повече...и повече...искам о6те много не6та...но за мен тези са на първо и най-важно място!!!
Да спечеля 20 000 000 лева от тотото!
![]()
Малиии, 1 месец сън няма да ме хване...
![]()
![]()
EMO STYLE - Rullz 4ever! (rock) » My Winamp Playing: 1023.Linkin Park - Numb.mp3 (rock) »
Искам на палатка с приятели , защото е купон , пък кво ми пречи там да е и гаджето ?![]()
Tototo => след тва купониииии брааааат купониииииииииии К.О. 5 години
The Spark
Аз искам парите,пък всичко друго ще си го купя![]()
offline forever!
и аз такаПървоначално написано от sexa_na_kompleksa
![]()
Живей си живота,защото така или иначе жив от него няма да излезеш
Първоначално написано от sweety_blondy
MMM НИЩО..
Da sI v zatv0r-shte go razbIq beIbe beIbe da sI studen-shte te zatoplq beIbe beIbe beIbe da sI s jeNa-shte q ubIq beIbe beIbe beIbe-az sъm prah,az sъm snqg..topq se beIbe beIbe bez teb ..
Понеже .. искам да съм с 1 момиче ... с което ни разделиха обстоятелствата искам да съм с нея. . така че най много се приближава до първото ... на самотен остров с гаджето![]()
НиКОи НЕ ЗаСлуЖаВа дА лееШ СълЗи за НЕго, а тОзИ коИто ЗаСлуЖаВа нЕ Би тЕ рАзПлаКал >>!<<
Купон до зориа на др ден такава врява ще вдигна, че целия квартал да разбере че съм си у нас
![]()
Да Не Ти ПуКа ЧоВеЕеЕеЧеЕеЕ, жИвОтА Си Е тВоЙ!!!
http://ku6ti.com/vote.php?|vote&id=11036