- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Мисля, че направих голям гаф...
Mislq 4e napravih mn golqm gaf.![]()
Imah si gadje, mn go obi4ah
no se razdelihme po ne qsni pri4ini.
![]()
Postoqnno mislq za tova- za6to se razdelihme? Povtarqh si 4e toi ne me obi4a 4e ne dyrji na men tyrsih pri4ina za tova za6to podqvolite postoqnno strane6e ot men i sega kato se zamislq razbiram za6to. Toi e bil prekaleno sramejlif, mn trudno idva6e do men i me pregry6ta6e be6e go strah 4e 6te go otblysna (a i go bqh napravila dva pyti bez pri4ina bez da osyznavam kakvo pravq i za6to) i se e strahuval zaridi tova 4e postoqnno bqh namusena, a az se cupih za6to si misleh 4e ne me obi4a 4e ima druga 4e e s men prosto za zabavlenie. Priqtelite mu mi kazvahe 4e mn me haresvano az prosto ne go priemah i go zagubih. Dva, tri dena sled kato se razdelihme osyznah gre6kata si i go potyrsih, a toi s nai leden glas mi kaza 4e nqmal vreme da govori s men tyrsi go vseki den no vseki razgovor be6e edin i sy6t
i otnovo sled dva dena sprqh da go tyrsq.
Vyprosa mi e sega sled kato e minalo pove4e vreme, sled kato i dvamata sme imali vreme da osyznaem sobstvenite si gre6ki i gre6kite na drugiq, vreme li e da probvam otnova da opravq ne6tata m/u nas?
Модерирано по т.7 от Правилника!
коалка
Според мен щом затвориш една врата в живота си, няма смисъл пак да я отваряш, защото няма да е същото...
"Хората правят живота толкова интересен. Представяш ли си, че във Вселена с толкова чудеса те успели да измислят скуката? Удивително!"
dam i az sam q praila taz izdunka .. no nemoje6 da si go vurne6 !! tam e rabotata 4e ti si go naranila dosta i to ne 1 put .. a 6tom si sklusala s nego smqtai tva za kraq .. ti moje da starda6 i da go pokazva6 no toi e mom4e kvot i da stane nqa go pokaje i nqa da pozvoli da mu se slu4i pak ... za tova po-dobre se opitai da se razseiva6 sne6to i da ne misli6 zanego .. ne go tursi pove4e i ne se mu4i da go vurne6 otnovo pri sebe si 6tot nqma da stane .. sorka no po4ti 100 % sam sig v tva koeto kazvam za6toto i az sam v takava situaciq zatova kogato po4va6 vruzka s nqkoi purvo si izqsni 4uvstvata ... za6toto taka narqnqva6 ne smao nego no i sebe si![]()
PS: m baq dulgo stana ama se nadqvam da me razbere6 kvo imam predvit i uspeh vse pak :]
Най-вероятно няма да успееш да си го върнеш.. Не, че искам нещо да те обезкуражавам ама.. ;\
Животът е адът описан в Библията!
Няма връщане![]()
Не бъдете толкова крайни, драгиИма и шанс, колкото и малък да е. Ако въпросното момче, наистина е имало чувства към теб, може и все още да ги има. Просто да са "погребани" под купчина прах, която е останала след като си го отблъснала. Но дали това твое непокорство и отношение не е променило неговия мироглед към нещата ... ? Не знам, не е лесно, но се опитай. Съберете се двамата насаме, кажи му, че ти ще говориш първа, обясни му всичко, не му давай възможност да възрази или да се съгласи - защото с това ще си прекъснеш мисълта и ще изпуснеш "конеца". След като му кажеш всичко - и ако той все още е там, прегърни го и го помоли за прошка. Трудно изпълнимо е, но не и невъзможно
Желая ти успех \
/
П.С. Може и да звучи банално, но хуманитарите сме така - като се отплеснем по една тема, трудно се спираме![]()
Всичко писано от философи, поети -
ще се сбъдне!
- Без бог! без господар!
Септември ще бъде май.
Човешкия живот
ще бъде един безконечен възход
- нагоре! нагоре!
З е м я т а щ е б ъ д е р а й -
ще бъде!
Мисли на време и няма да си понасяш последствията
Много ме мързеше и все още ме мързи и едва-едва написах това отгоре.
My Face
ами ще знаеш занапред да не я правиш!!
Take this broken wings and learn to fly again and learn to live so free
and when we here the voices sing the book of love will open up and let us in
so take these broken wings!
Поговори с него.Може да се оправят нещата може и да не се.Във всеки случай това ,което стане значи е трябвало да стане.Недей да се тормозиш и да се чудиш "какво ще стане ако...еди какво си"Просто го питай имаш ли шанс да си отново с него.УСПЕХ
Момчето е било обидено от държанието ти.Но аз не бих го търсила пак, няколко пъти ти е казал едно и също...Аз ще спра да нахалствам, а той, ако иска да сме заедно, ще ме потърси.Не знам, ти реши.Може и да изчакаш известно време и пак да говориш с него...
Скочи му на врата пък ако не стане здраве да еНищо няма да загубиш
![]()
според мене опитай така или иначе няма какво да губиш.Опитай се да поговориш е с него и му обясни как стоят нещата надявам се нещата да се наредят
Аз съм МОМЧЕ R.I.P. липсваш ми боже колко ми липсваш защо трябваше да става така мамкаму
ами недей,няма да е същото,по-добре си намери друг нали трябва да опознаеш пове4е характери,няма да сте ве4но заедно я!е както ти си ре6и6 де ама тва е мойто мнение![]()
Мнооого сте ми забавнии (happy) {}
Слави Трифонов-Изхвърлете боклука (music)
Първоначално написано от koalka
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true... Follow me and I'll take you there..
и аз така мисляПървоначално написано от MoOnLiGhT_ShAdOw
![]()
amm no way not a chanse otkaji se
нз май ще го потърся прекалено мн го обичам за да живея без него но нека първо примерно минат празниците
благодаря ви за коментарите
Намери начин да говориш с него на всяка цена!Обясни му какви интриги са "Въртяли" приятелите ви и говори така,че да си достатачно убедителна и да се върне при тебе!!!
УСПЕХ![]()
ebi go ustatas izvinenie
ama 6tom se pravi na interesen e taka...toi kakto kqazva6 ti e sramejliv i trudno 6te si nameri druga taka 4e 6te mu se iska da se vyrne pri teb!Nedei da go tyrsi6 i ti garantiram 4e 6te se vyrne pri teb...no ako az bqh na tvoe mqsto bih go ostavila da se pomy4e...vinagi trqbva da otmy6tava6
![]()
uspeh vse pak
![]()