.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 5 от общо 5

Помогнете ми...

haresvam edno momche,Toi uchi v drug grad i mislq,ch sega presz vakanciqta trqbva da deistvam zashtoto inache si idva rqdko...ta nqkoi shte mi dade li syvet kak da go nakaram i toi da me haresva.Chesto si pishem ,pochti vsqka vecher i sme gore-dolu dobri priqteli.Kazaha mi,che haresval nqkakvo momiche,ot grada v koito uchi..ta kakvo da pravq

Модерирано по т.7 от Правилника!
    коалка

Град
    ~*~На ЛуНаТа И НяКъДе ТаМ~*~
    Ne moje6 da go nakara6 nasila da te haresva.Shtom ti e kazal,4e haresva drugo momi4e go priemi.Znam,4e ti e gadno,no jivotut e takuv.Jelaq ti uspeh.. \/
    Светът ми е създаден за мечтател
    и винаги след вятъра е тичал.
    Но твоят свят е истински приятел.
    Различни са, но много се обичат.

Както казаха по-горе - не можеш да го накраш да те харесва - или става, или не. Защо не го попиташ дали иска да се видите ? Излезте, поразходете, поговорете си ... ако вървят нещата излезте пак и така до като издебнеш подходящ момент. Това, че си е харесал някакво момиче, според мен, не бива да те плаши, нещата може и да не са толкова сериозни, пък и да са какво ти пречи да опиташ, все пак не са женени. Проблемът е, че сте от различни градове. Повярвай ми това е голяма пречка. Но пък ако пламне любов между вас, защо да не опитате.
    Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.

Re: Pomognete mi...

Цитирай Първоначално написано от enola
    haresvam edno momche,Toi uchi v drug grad i mislq,ch sega presz vakanciqta trqbva da deistvam zashtoto inache si idva rqdko...ta nqkoi shte mi dade li syvet kak da go nakaram i toi da me haresva.Chesto si pishem ,pochti vsqka vecher i sme gore-dolu dobri priqteli.Kazaha mi,che haresval nqkakvo momiche,ot grada v koito uchi..ta kakvo da pravq
    Ами кво да ти кажа, вие момичетата знаете как да действате с момчетата! Имате си някви номерца де да ви знам! Например вземи малко грим малко по авангардно обличане, не се дръж много надмнно иииии гледай го влюбено, Абе де дазнам АЕ УСПЕХ

Еми не можеш да го накараш да те харесва ,ако не те харесва.А по въпроса ,че сега си е дошъл защо не го поканиш на кафе ,да се видите уж и т.н и ще видиш по държанието му към теб дали има някакви по специални симпатии или просто те възприема като приятелка \/

Щастлив е онзи ,който се радва и на най-малките неща в живота!
    http://zaka4ka.forumer.com

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си