.
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 67

Град
    На гРаниЦаТа мЕждУ ФанТаzИRта и ReaLностТа :)

Първата целувка

razkajete za 1-vata si celuvka koga e bila vie na kolko ste bili i ne6tu takova nadqvam se da nqma podobna tema e..

Модерирано от swords1010
    Т.7 от правилника!

Голям фен Аватара на ivakavlad
    Град
    София
    първата ми целувка беше миналата година някаде към края на август началото на септември бях на 15
    Аз съм МОМЧЕ R.I.P. липсваш ми боже колко ми липсваш защо трябваше да става така мамкаму

Фен Аватара на Na7a6a
    Град
    софия
    Ами беше на 6-7 август 2006, бяхме парка на една пейка. Беше привечер така..гушкахме се, гушкахме се и по едно време се целунахме...не знам как стана..но беше лигаво..доста.. След 1седмица скъсах с момчето..и все пак го помня като първия с когото се целувах Сега смея да твърдя, че съм доста задобряла, хаха тря`а да питаме мъжо ми

Emi nakqde 6 klas beshe zna4i na 12 godini bqh i se celunah s edno momi4e ot sasedniq klas
    In dreams there are no rules...

az za pyrvi pyt se celunah tova lqto (v 7 klas sym)demek bqh za 6 za 7 i da ti kaja mn se pritisnqvah ama ne be6e ni6to osobeno..ta ti ne si se celyvala dokolkoto razbiram..na kolko godini si 4e si se pritisnila taka

Град
    ПрИ Теб
    ami bqh 6 za 7 klas sq sam 9 i be6e dobre kato za 1 pat!!
    дРъПнИ мЕ нА сИлА, рЪцЕтЕ мИ хВаНи..нАкАрАй мЕ дА вИкАм бЕз дА мЕ бОлИ пРеХаПвАй уСтНиТе мИ, еЗиКа мИ сМуЧи О, нЕкА вЪрШиМ лУдОрИи дО зОрИ {P}

05.01.2006 V kolta na edin pi4,bqh super pritesnena,a 1-vata celuvka moga da kaja 4e be6e KRAINO zle
    Love me or hate me, its still an obsession.
    Love me or hate me, that is the question.
    If you love me then Thank you!
    If you hate me then F*** you!

http://karrryy.aha.bg/

Първата ми целувка беше в дискотека.Горкото момче около месец само го изтезавах и не исках да го целуна,ама накрая се прежалих и чесно казано беше доста добре

Щастлив е онзи ,който се радва и на най-малките неща в живота!
    http://zaka4ka.forumer.com

Град
    София
    Направо ме е срам!!!

Бях на 16,той на 13. В Бургас бяхме за лятната ваканция..Втехния хол се целувахме..
    Smile!?

Град
    у вас
    Първата ми целувка беше още като бех в детската градинка. Е то небеше кой знае ква целувка де саму са цункахме по устните.

Иначе съвсем истинската първа целувка ми беше като бях на 12 края на 5-ти клас. Април месец беше ама точната дата не помня. След училище отидохме на разходка с момичето и тнт ...

Много яко беше.

Първата ми целувка беше в шести клас с едно момче от седми ... Не беше нищо особено,дори не помня на коя дата беше.
    Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.

На мен пък ми предстои-най-накрая.И се радвам,че дочаках момчето което обичам да е първият с когото ще се целуна,а не някой глупак.П.П:Пожелайте ми успех

Град
    Търново.... Велико Търново
    ДЕЖА ВУ МА~А МУ за ко подяволите пускате теми които ги има?!?!

Мега фен Аватара на babity
    Цитирай Първоначално написано от kael
    ДЕЖА ВУ МА~А МУ за ко подяволите пускате теми които ги има?!?!
    нарочно е! искат да ни дразнят!!! [/b]

Мега фен Аватара на koalka
    Хех, и аз си спомням датата.Беше много хубаво, на 15 бях.

Град
    Цитирай Първоначално написано от e_21.11
    На мен пък ми предстои-най-накрая.И се радвам,че дочаках момчето което обичам да е първият с когото ще се целуна,а не някой глупак.П.П:Пожелайте ми успех

uspeh!!! :P

Цитирай Първоначално написано от LaDy^DaQnA
    Цитирай Първоначално написано от e_21.11

uspeh!!! :P
    Мерси много!

Град
    Цитирай Първоначално написано от enola
    az za pyrvi pyt se celunah tova lqto (v 7 klas sym)demek bqh za 6 za 7 i da ti kaja mn se pritisnqvah ama ne be6e ni6to osobeno..ta ti ne si se celyvala dokolkoto razbiram..na kolko godini si 4e si se pritisnila taka

aami naprotiv prosto mi e int dnes mi be6e 1-vata celuvka ta re6ih da pitam i vas...ohhh ebasi qkoto nemoa spry da se kefy sorka 4e vi zanimaam s gluposti

аз пък бях на 15 без няколко дни и с един пич се забихме на некъв лагер

Голям фен Аватара на ivakavlad
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от LaDy^DaQnA
    Цитирай Първоначално написано от enola

aami naprotiv prosto mi e int dnes mi be6e 1-vata celuvka ta re6ih da pitam i vas...ohhh ebasi qkoto nemoa spry da se kefy sorka 4e vi zanimaam s gluposti
    не се притеснявай доста смислена е в сравнение с някои от темите като "защо нямам гадже" и тем подобни
    Аз съм МОМЧЕ R.I.P. липсваш ми боже колко ми липсваш защо трябваше да става така мамкаму

Град
    drugi mneniq ...

Първата ми целувка беше преди 1 година,бях на 12 и половина,тоя вече не мога да го гледам,ама...ко да се прави

Град
    Монтана
    2005 година, май месец, един четвъртък беше. В една беседка зад училището. Беше хубаво ... ех времена, времена ...

на 6 беше само "мляс",на 7 вече си пускахме езици

Не съм все още, а съм на 16....
    --> Ако не можеш да ги обедиш, объркай ги!
    --> Живей на ръба, в противен случай заемаш твърде много място.
    --> Не мразете нас за това което сме, за нещата които правим, мразете себе си, за това че само завиждате!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си