- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Първата целувка
razkajete za 1-vata si celuvka koga e bila vie na kolko ste bili i ne6tu takovanadqvam se da nqma podobna tema
e..
Модерирано от swords1010
Т.7 от правилника!
първата ми целувка беше миналата година някаде към края на август началото на септември бях на 15
Аз съм МОМЧЕ R.I.P. липсваш ми боже колко ми липсваш защо трябваше да става така мамкаму
Ами беше на 6-7 август 2006, бяхме парка на една пейка. Беше привечер така..гушкахме се, гушкахме се и по едно време се целунахме...не знам как стана..но беше лигаво..доста..След 1седмица скъсах с момчето..и все пак го помня като първия с когото се целувах
Сега смея да твърдя, че съм доста задобряла, хаха тря`а да питаме мъжо ми
![]()
Emi nakqde 6 klas beshe zna4i na 12 godini bqh i se celunah s edno momi4e ot sasedniq klas![]()
In dreams there are no rules...
az za pyrvi pyt se celunah tova lqto (v 7 klas sym)demek bqh za 6 za 7 i da ti kaja mn se pritisnqvahama ne be6e ni6to osobeno..ta ti ne si se celyvala dokolkoto razbiram..na kolko godini si 4e si se pritisnila taka
![]()
ami bqh 6 za 7 klas sq sam 9 i be6e dobre kato za 1 pat!!![]()
дРъПнИ мЕ нА сИлА, рЪцЕтЕ мИ хВаНи..нАкАрАй мЕ дА вИкАм бЕз дА мЕ бОлИ пРеХаПвАй уСтНиТе мИ, еЗиКа мИ сМуЧи О, нЕкА вЪрШиМ лУдОрИи дО зОрИ {P}
05.01.2006V kolta na edin pi4,bqh super pritesnena,a 1-vata celuvka moga da kaja 4e be6e KRAINO zle
![]()
Love me or hate me, its still an obsession.
Love me or hate me, that is the question.
If you love me then Thank you!
If you hate me then F*** you!
http://karrryy.aha.bg/
Първата ми целувка беше в дискотека.Горкото момче около месец само го изтезавах и не исках да го целуна,ама накрая се прежалих и чесно казано беше доста добре![]()
Направо ме е срам!!!
Бях на 16,той на 13. В Бургас бяхме за лятната ваканция..Втехния хол се целувахме..![]()
Smile!?
Първата ми целувка беше още като бех в детската градинка. Е то небеше кой знае ква целувка де саму са цункахме по устните.
Иначе съвсем истинската първа целувка ми беше като бях на 12 края на 5-ти клас. Април месец беше ама точната дата не помня. След училище отидохме на разходка с момичето и тнт ...
Много яко беше.![]()
Първата ми целувка беше в шести клас с едно момче от седми ... Не беше нищо особено,дори не помня на коя дата беше.![]()
Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.
На мен пък ми предстои-най-накрая.И се радвам,че дочаках момчето което обичам да е първият с когото ще се целуна,а не някой глупак.П.П:Пожелайте ми успех![]()
ДЕЖА ВУ МА~А МУ за ко подяволите пускате теми които ги има?!?!
gotina zabavna igri4ka http://clone366.mybrute.com
Любимия ми тенисист VIVA LA MARAT SAFIN !!!!
www.youtube.com/watch?v=lEPeY3q_yUc
www.youtube.com/watch?v=ihKijUzqGs8
www.youtube.com/watch?v=ta78Ugd1gLY
www.youtube.com/watch?v=XrlpJpKb0Do
нарочно е! искат да ни дразнят!!!Първоначално написано от kael
[/b]
Хех, и аз си спомням датата.Беше много хубаво, на 15 бях.
Първоначално написано от e_21.11
uspeh!!! :P
Първоначално написано от LaDy^DaQnA
Мерси много!
![]()
Първоначално написано от enola
aami naprotiv prosto mi e int dnes mi be6e 1-vata celuvka ta re6ih da pitam i vas...ohhh ebasi qkoto nemoa spry da se kefy sorka 4e vi zanimaam s gluposti
аз пък бях на 15 без няколко днии с един пич се забихме на некъв лагер
![]()
не се притеснявай доста смислена е в сравнение с някои от темите като "защо нямам гадже" и тем подобниПървоначално написано от LaDy^DaQnA
![]()
![]()
Аз съм МОМЧЕ R.I.P. липсваш ми боже колко ми липсваш защо трябваше да става така мамкаму
drugi mneniq ...![]()
2005 година, май месец, един четвъртък беше. В една беседка зад училището. Беше хубаво ... ех времена, времена ...![]()
Не съм все още, а съм на 16....![]()
--> Ако не можеш да ги обедиш, объркай ги!
--> Живей на ръба, в противен случай заемаш твърде много място.
--> Не мразете нас за това което сме, за нещата които правим, мразете себе си, за това че само завиждате!