.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 67
    Супер фен Аватара на MoOnLiGhT_ShAdOw
    Град
    Into the great wide open... Under the sky so blue...
    Първата, която си заслужаваше, а не беше част от лапешки истории в някоя детска игра, беше месец преди да направя 16 - на 9-и юли 2007. С момчето, което харесвах много силно. С момчето, с което съм сега. С момчето, което обичам в момента повече от сичко, както и то мен.
    Как беше ли? Ами тъкмо щях да тръгвам за 10 дни на лагер. Ние излизахме вече от около седмица. Той ме изпрати до пред входа ни и се прегърнахме силно. После аз леко го пуснах, погледнах му устните (просто бяха горе-долу на нивото на очите ми) и тогава спрях да мисля. Долепих своите до неговите за много кратко. Той май малко се ошашави първо, но после се целунахме по-силно и по-уверено и край. Разделихме се. Аз вече си умирах от яд, че всичко трябва да продължи чак след 10 дни... Но когато продължи, беше просто... А и все още е, де...
    "Хората правят живота толкова интересен. Представяш ли си, че във Вселена с толкова чудеса те успели да измислят скуката? Удивително!"

Град
    Na sedmoto nebe
    Първата ми целвка беше на 14 или 15, не се сещам точно. Много притеснена бях, ама като за първа целувка беше много добре. После вече не е така, гаранция.

Мда...аз - на 16, той - на 20. Аз - смотана, той...де да го знам Седим на пейката един срещу друг...той се опитва да ме целуне, аз не си отварям устата. На 10-тия опит се престраших Беше гадничко, честно казано. Оттогава мразя карамелените бонбони

Град
    На КраЯ нА СвЕтЪъъ
    ми бях на 13 с едно мом4е,което ве4е не мога да понасям и така,нищо особено
    Мнооого сте ми забавнии (happy) {}
    Слави Трифонов-Изхвърлете боклука (music)

Град
    STARA ZAGORA
    mi zna4i na 13 bqh.. i sq o6te sam am toi neznae6e 4e mi e zapurvi put .. i nz dali razbra .. ama i da e ne mi e kazal kam 5 dena nqkade go mu4eh i ne mu davah da me celune ,i posle se prestra6ih i taka.. ama nepomnq data nity mesec ,nz ni6ty osobeno nqa da e bilo sig :P

Град
    На гРаниЦаТа мЕждУ ФанТаzИRта и ReaLностТа :)
    qvnu ne samo moqta e bila na 13 :P ... [v4era]

Мега фен Аватара на SuNsEt
    Град
    California,Los Angelis,Sofia,Amsterdam,Bern понякога и в New York :P
    1вата...На южния парк,беше студено и стана изведнъж ...Бях на 13

на 13 на рожден ден...беше си детска глезотия даже и аз незнам целувка ли беше
    всяка вечер той ме чака зная
    все по-рядко ме дочаква знам
    всеобятна обич до безкрая
    трябва себе си да му отдам

Град
    ...

Супер фен Аватара на MoOnLiGhT_ShAdOw
    Град
    Into the great wide open... Under the sky so blue...
    Цитирай Първоначално написано от e_21.11
    На мен пък ми предстои-най-накрая.И се радвам,че дочаках момчето което обичам да е първият с когото ще се целуна,а не някой глупак.П.П:Пожелайте ми успех
    Хахаха, още не си го целунала, а вече го обичаш? Е, не. Честно, в момента настроението ми е адски скапано, но като прочета хлапетийските истории във форума, наистина ми става весело. Напомнят ми колко мъка заблудени душици има по този свят. Не искам да отправям лична обида, в никакъв случай... Но просто, хора (и най-вече хора на по 11-15 години), научете се, че ОБИЧТА, че това силно чувство идва с времето, а не става ей така, срещнал съм някого, към когото съм привлечен, а, у, много го обичам. Това са трънки и глогинки. Слезте на земята!
    "Хората правят живота толкова интересен. Представяш ли си, че във Вселена с толкова чудеса те успели да измислят скуката? Удивително!"

vav vtori klas zad bor4etata v u4ilishte savsem po detski no vse pak celuvka
    Толкова те търсих,че земятя заприлича цялята на теб,толкова те исках,че нарекох с името ти всяка моя вещ.

хахаха бях супер малък още в детската градина помня как по-големите хлапета ни караха да се целуваме с момиченцата учиха ни разни работи ( не че знаеха { все пак бяха на по 4-5}) . Както и да е тва не го смятам за 1ви път След тва имаше малка пауза от 12 години някаде до сега - 16 1 вечер незнам кво ми стана едно момиче от скайп ме извика до тях ( досега не бяхме излизали никога) и аз отивам и ... имаше доста целувки но след време разбрах че това не е момичето за мен ( точно след 4 часа ) както и да е тва също не го смятам за 1ва целувка .. абе нямаше я романтиката и напрежението преди целувката. Иначе истинската целувка която ме изпълни целия и я смятам за 1вата ми целувка беше почти преди 4 месеца ( на 25-ти ) с едно девойче с което още ходя и си обичам сууупер много =D> . Разкарвахме се из нейния квартал и аз търсих всевъзможни начини да я накарам да седне до мен да мога да извърша пъкления си план 3 пъти сядахме в 1 даскало и се не се престрашавах накрая на 1 строеж се направих че ми е влязло нещо в окото и когато тя се загледа в него и.... умекна в мене цялата ... продължи 20-30-40 минути yeah абе готино беше

Град
    РЮАР

Re: Pa3ka}|{eTe

Цитирай Първоначално написано от LaDy^DaQnA
    nadqvam se da nqma podobna tema
    Мацка сорри, че ще те разочаровам... не обичам да правя така... ама такава тема вече има...и то не една...

Град
    people`s wet dreams
    Странно ли е че първо съм правил секс преди да съм се целувал

Еми не беше нищо особено - аз и бях предложил и чаках отговор , тя каза да и аз

Град
    Монтана
    Цитирай Първоначално написано от midle
    Странно ли е че първо съм правил секс преди да съм се целувал
    Цар беееееее =D> =D> =D>

Повече от фен
    Град
    Mars
    еми беше през лятото бях на 14
    I got to stop so I don’t lose it
    Remeber bout the stakes
    But I am closing (that you on my side)
    Sellin se selling me
    To think that I could leave you (on my side)
    Sellin se selling me
    To think that I don’t need you

am purfata mi be6e taz godina-lqtoto(az sq sum 7kl) be6e mn qk moment.. nqma da go zabrafa nikoga

Град
    Цитирай Първоначално написано от sladkoto_imonche
    am purfata mi be6e taz godina-lqtoto(az sq sum 7kl) be6e mn qk moment.. nqma da go zabrafa nikoga

Мега фен
    Град
    * пРи сЛъНцЕтО*
    на 13 бях :P

Супер фен
    Град
    i`m lost (;
    Оо бях на 14 и той също. Момчето много ме харесваше, аз него не чак толкова. Гушна ме и ме цунка по бузката и тръгна да си ходи. Пък аз го дръпнах и той ме целуна. Не беше лошо, даже беше много хубаво. Чак сега разбрах, че тогава е била и неговата първа целувка
    Свестните у нас считат за луди

части от мен

бях в 7 клас и една приятелка ме беше "уредила" с едно момче.и двамата знаехме че ще има целувка.аз от страх си бях накупила 5 дъвки и така. целунахме се първо по бузката -той мен,после аз него по устните и накрая вече голяяяматаа целувка иначе беше яко.

ahhh ami minaloto lqto az bqh sednal ana edna peika v nego toi kolko vreme se zori da me celune a az ne mu davah i napraq prosto go drypnah kym sebe si i se celunahme nmnogo byrza i nejna celuvka ....

в един клуб за билярд тъз година

Mi bqx na 15 god i bqx na more s edno u4ili6te i se zapoznah s edno mom4e i v edna diskoteka mi be6e purvata istinska celuvka s nego )) predi tova pak sum se celuvala,no priqtelski :P

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си