- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Първата целувка
Първата, която си заслужаваше, а не беше част от лапешки истории в някоя детска игра, беше месец преди да направя 16 - на 9-и юли 2007. С момчето, което харесвах много силно. С момчето, с което съм сега. С момчето, което обичам в момента повече от сичко, както и то мен.
Как беше ли? Ами тъкмо щях да тръгвам за 10 дни на лагер. Ние излизахме вече от около седмица. Той ме изпрати до пред входа ни и се прегърнахме силно. После аз леко го пуснах, погледнах му устните (просто бяха горе-долу на нивото на очите ми) и тогава спрях да мисля. Долепих своите до неговите за много кратко. Той май малко се ошашави първо, но после се целунахме по-силно и по-уверено и край. Разделихме се. Аз вече си умирах от яд, че всичко трябва да продължи чак след 10 дни... Но когато продължи, беше просто...А и все още е, де...
![]()
"Хората правят живота толкова интересен. Представяш ли си, че във Вселена с толкова чудеса те успели да измислят скуката? Удивително!"
Мда...аз - на 16, той - на 20. Аз - смотана, той...де да го знамСедим на пейката един срещу друг...той се опитва да ме целуне, аз не си отварям устата. На 10-тия опит се престраших
Беше гадничко, честно казано. Оттогава мразя карамелените бонбони
![]()
ми бях на 13 с едно мом4е,което ве4е не мога да понасям и така,нищо особено
Мнооого сте ми забавнии (happy) {}
Слави Трифонов-Изхвърлете боклука (music)
mi zna4i na 13 bqh.. i sq o6te samam toi neznae6e 4e mi e zapurvi put .. i nz dali razbra .. ama i da e ne mi e kazal
kam 5 dena nqkade go mu4eh i ne mu davah da me celune ,i posle se prestra6ih i taka.. ama nepomnq data nity mesec ,nz ni6ty osobeno nqa da e bilo sig :P
![]()
qvnu ne samo moqta e bila na 13 :P ... [v4era]
1вата...На южния парк,беше студено и стана изведнъж...Бях на 13
![]()
на 13 на рожден ден...беше си детска глезотия даже и аз незнам целувка ли беше
всяка вечер той ме чака зная
все по-рядко ме дочаква знам
всеобятна обич до безкрая
трябва себе си да му отдам
Хахаха, още не си го целунала, а вече го обичаш? Е, не.Първоначално написано от e_21.11
![]()
![]()
Честно, в момента настроението ми е адски скапано, но като прочета хлапетийските истории във форума, наистина ми става весело. Напомнят ми колко мъка заблудени душици има по този свят.
Не искам да отправям лична обида, в никакъв случай... Но просто, хора (и най-вече хора на по 11-15 години), научете се, че ОБИЧТА, че това силно чувство идва с времето, а не става ей така, срещнал съм някого, към когото съм привлечен, а, у, много го обичам. Това са трънки и глогинки. Слезте на земята!
"Хората правят живота толкова интересен. Представяш ли си, че във Вселена с толкова чудеса те успели да измислят скуката? Удивително!"
vav vtori klas zad bor4etata v u4ilishte savsem po detski no vse pak celuvka![]()
Толкова те търсих,че земятя заприлича цялята на теб,толкова те исках,че нарекох с името ти всяка моя вещ.
хахаха бях супер малък още в детската градина помня как по-големите хлапета ни караха да се целуваме с момиченцатаучиха ни разни работи ( не че знаеха { все пак бяха на по 4-5}) . Както и да е тва не го смятам за 1ви път
След тва имаше малка пауза от 12 години някаде до сега
- 16 1 вечер незнам кво ми стана едно момиче от скайп ме извика до тях ( досега не бяхме излизали никога) и аз отивам и ...
имаше доста целувки но след време разбрах че това не е момичето за мен ( точно след 4 часа
) както и да е тва също не го смятам за 1ва целувка .. абе нямаше я романтиката и напрежението преди целувката. Иначе истинската целувка която ме изпълни целия и я смятам за 1вата ми целувка
беше почти преди 4 месеца ( на 25-ти ) с едно девойче с което още ходя и си обичам сууупер много =D> . Разкарвахме се из нейния квартал и аз търсих всевъзможни начини да я накарам да седне до мен да мога да извърша пъкления си план
3 пъти сядахме в 1 даскало и се не се престрашавах
накрая на 1 строеж се направих че ми е влязло нещо в окото и когато тя се загледа в него и....
умекна в мене цялата ... продължи 20-30-40 минути yeah абе готино беше
![]()
Мацка сорри, че ще те разочаровам... не обичам да правя така... ама такава тема вече има...и то не една...Първоначално написано от LaDy^DaQnA
![]()
Странно ли е че първо съм правил секс преди да съм се целувал![]()
Еми не беше нищо особено - аз и бях предложил и чаках отговор , тя каза да и аз![]()
![]()
![]()
Цар беееееее =D> =D> =D>Първоначално написано от midle
![]()
еми беше през лятото бях на 14
I got to stop so I don’t lose it
Remeber bout the stakes
But I am closing (that you on my side)
Sellin se selling me
To think that I could leave you (on my side)
Sellin se selling me
To think that I don’t need you
am purfata mi be6e taz godina-lqtoto(az sq sum 7kl)be6e mn qk moment.. nqma da go zabrafa nikoga
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Първоначално написано от sladkoto_imonche
![]()
![]()
![]()
на 13 бях :P
Оо бях на 14 и той също. Момчето много ме харесваше, аз него не чак толкова. Гушна ме и ме цунка по бузката и тръгна да си ходи. Пък аз го дръпнах и той ме целуна. Не беше лошо, даже беше много хубаво. Чак сега разбрах, че тогава е била и неговата първа целувка![]()
бях в 7 клас и една приятелка ме беше "уредила" с едно момче.и двамата знаехме че ще има целувка.аз от страх си бях накупила 5 дъвки и така.целунахме се първо по бузката -той мен,после аз него по устните и накрая вече голяяяматаа целувка
иначе беше яко.
![]()
ahhh ami minaloto lqto az bqh sednal ana edna peika v nego toi kolko vreme se zori da me celune a az ne mu davah i napraq prosto go drypnah kym sebe si i se celunahme nmnogo byrza i nejna celuvka ....![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
в един клуб за билярд тъз година
Mi bqx na 15 god i bqx na more s edno u4ili6te i se zapoznah s edno mom4e i v edna diskoteka mi be6e purvata istinska celuvka s nego)) predi tova pak sum se celuvala,no priqtelski
:P