.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 67 от общо 67

Hybrid View

Беше лятото преди 6 клас... децка история
    It's like I can't breathe
    It's like I can't see anything
    Nothing but you
    I'm addicted to you...

обаче никой не разказва ... нали тва е замисала на темата повечето пишете само : беше в Х клас и тва е ... дайте по-подробно де :P

В старото ми даскало (хореографското) една вечер (бях 7 клас доколкото помня) и с една от моя клас се закачкахме,гонихме,щтипках ме и по едно време ми изкочи идеята в главата да я целуна и по едно време нещо се кротнахме и и викам ти целувала ли си се нз си кво и после се цунахме(с език де)
    Каза,че много добре съм се бил целувал...

Мега фен Аватара на babity
    обеснявала съм в такава тема вече, ама понеже си нямам работа пак ще пиша... еееемиии най - най - първата ми целувка беше с най - добарата ми приятелка... едно момче искаше да го научим да се целува, а пък тя го харесваше и искаше да се целуват и за да се престраши той ние двете се целувахме за да му покажем... така и не го научихме... ама поне с нея бая пъти си се целувахме и беше много яко! тва всичко беше в шести клас, ама ако не се брои, то тогава наистина първата ми целувка е била в седми клас.... значи на един рожден ден бяхме само хора от класа и имаше едно момче дето много го харесвах... и след малко биричка и повечко цигарки взех, да му вървя след гъза и накрая в спалнята на рожденничката останахме аз, мойта приятелка, момчето, което тя харесва и момчето, което аз харесвах... и тя като затвори вратата и загаси лампата и се налегна с нейния... и аз няаше кво повече да чакам... и го бутнах по гръб на леглото и се качих отгоре и почнахме да се целуваме и така беше...

:)))

моята първа целувчица беше това лято.аз бях на 13(сега вече съм на 14) той беше на 16 и работата не беше много розова,защото момчето въпреки че беше по-голямo от мен не можеше да се целува ...както и да е...и не бях много очарована от това...обаче със сегашното ми гадже се чуствам много по-яко,огато се целуваме

Град
    Na LuNaTa :D
    Мм мисля,че бях на 12..Събирахме се пред нашия блок на пейките вечер..ии аз тръгвах да се прибирам и въпросния ''пичага'' дойде да ме изпрати с още няколко човека хаха...иии се целунахме..Беше кофти
    ThE LoVe Is NaMe,ThE SeX Is GaMe.FoRgEt ThE NaMe AnD PlAy ThE GaMe

Ми.. Помня че бех на 13 и с едни аверка бяхме на детска дикотека и там леко се понапих .После едно момче се лепна за мен да танцуваме и докато се усетя вече се целувахме и натискахме в единия ъгъл
    SiLnO Obi4aM,LeSnO ne PrO6TaVaM,JeStOKo OtMa6TaVam I NiKoGa Za Ni6To Ne S1JeLqVaM!!!

Град
    Маями
    а моятаа първа целувка предстои ии тя ще ее с едно момчее детоо охх абе познаваме се от има-няма 10 години ии той и аз така леко спортно си го харесвах миналата година нещата се задълбочиха..ии усещах че и той има някви чувства към менн иииии една вечер ми каза че ме харесва и ми предложии и на другия ден аз му отговорих ии така тръгнахме(тва преди един месец става всъщност) ии азз още се дърпам аама няма как вече..таа се очаква в най-скоро време и много се радвам..айде че стана много дълго пък и не е много по темата

Цитирай Първоначално написано от 182+44_4adel
    Теглих й една мазна храчка, която й се полепи по сливиците...
    Пфффф

Град
    На гРаниЦаТа мЕждУ ФанТаzИRта и ReaLностТа :)
    drugii mneniq

Голям фен
    moita be6e na 15g s priqtelqmi s koito se razdelihme sled 3miseca hmmne ne be6e koi zn kakvo no sled nego ima6e edni dr celufki s drug leleeeee

Повече от фен
    Бях на 14 май месец беше, на центъра, ама точно на центъра на една пейка.Беше много готино, очаквах нищо да не се получи, но уви стана страхотно.
    KoGaTo HoRaTa SpRaT dA mE mRaZqT i Da Mi ZaViJdAt, ZnA4I oT mEn Ve4e Ne StAvA nI6tO!!!

Повече от фен Аватара на Lekov
    Град
    Pirdop BG
    Ми първата ми целувка беше когато бях на 13 и беве с момиче по голямо от мен тя беше на 15 .И всичко се случи така бях аз на село при баба и се видяхме с нея по центара и вместо аз да я поканя на кафе тя мене пихме кафе и трагнахме да си ходим,а между другото тя ни беше комшиика там и трагнахме да си ходиме и вече преди да си влезе аз посегнах да я целуна по бузката а тя след това ме целуна по устата и така

Ami na 13 god bqh,ne be6e ni6to osobeno,samo deto se pritesnqvah tolkova i be6e po-skoro stranno.Sled tova godi i polovina bqh s vaprosnoto mom4e,no mn po-kasno razbrah kakvo e istinska celuvka,dotogava se celuvah s nego,6toto si misleh,4e taka trqbva,4e vsi4ki se cluvat i dr takiva raboti posle ve4e s dr mom4e se celuvah za6toto go iskah naistina.

аз още не съм се целувала

Град
    БуРГаС бИЕ
    ми бях лятото 5 за 6 нищо особенно или май бях 4 за 5 нещо такова :P

беше в една дискотека, момчето беше доста опитно и направо в началото ми се зави свят.....после взе да ми става много хубаво, обаче повече от целувки с това момче не сме имали
    SMILE FOR ME NOW

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си