- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Нашите ме хванаха...
Pls imam nujda ot spe6en savet na6ite razbraha 4e pu6a a az sam samo na 14 god. i mi zabraniha da izlizam da sam pred kompa vzeha mi telefonite i me li6iha ot KOLEDA! Trqbva da namerq nqkakav na4in da gi umilostivq 4akam tazi vakanciq ot 1 mesec ne moga da ostana v ka6tiPls help
Редактирано от ^npocTo^a3^f^
7 точка от правилника!
ОгЛеДаЙ Ме БаВнО, ВиЖ Ме ДоБрЕ, СъРцЕтО Си ДрЪж, Да Не ВзЕмЕ Да СпРе. МоГа Да ОбИчАм, МоГа И Да МрАзЯ, ВсИчКо ДеТо Е ПрЕд МеН, ЗнАеШ, Че Го ГаЗя…
http://www.akusherstvo.ru/lines/lineika/193028.gif[/img][/url]
Точно така ти са пада, но все пак коледа е.
Казваш, им че дълбоко се разкайваш за пушенето и започваш да спортуваш. Кажи им че почваш да прайш всеки ден по 12 км крос за да си изчистиш дробовете от цигарите. Кажи им че си прочел някфа медицинска статия по въпроса и е много наложително да бягаш всеки ден по 12, 13 км.
Frohe Weihnachten und ein gutes neues Jahr!
Мхъмм,по-добре да им беше казала ,отколкото да криеш и да те хванат.
Но вече е свършен факт,така че просто поговори с тях и все ще стигнете до някакво
компромисно решение....
“The Wu ist the way, The Tang is the slang, The Clan is the fammily”
... I`m fighting a holy war in the mental! ...
Каквото си посяла такова ще жънеш.
Смотано лапе.. на 14 ще ми пиши..![]()
.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮
Ami to i az sam na 14 i sashto pusha,no za moq radost ne sa me hvanali oshte,no moite roditeli sa razbrani hora i mislq,che nqma da mi se karat.S moqta fr zapochnahme da pushim zaedno i tq e na 14 i neinite roditeli znaqt za neq i za mene obache maika i e pushila i tq na 14,bashta i toi i za tova ne ni se karat,a ni davat.Pogovori s tqh.Dano se razminesh i praznuvash nai-chistiq i svetal praznik Koleda.Uspeh!!!
Поговори с тях и им обещай че е било само да опиташ, и няма повече да пушиш НО НАЙ-ВАНОЖОТО Е НАИСТИНА ПОЕВЧЕ ДА НЕ ПУШИШ! Те искат от теб да осъзнаеш грешката си. Но в момента ти не осъзнаваш грешката си а търсиш решение на последствията. Това няма да доведе до нищо добро нито за теб нито за вашите. За това замисли се ти как би реагирала ако хванеш детето си един ден да се самоубива бавно и какво би поискала от него тогава. Замисли се има ли смисъл изобщо от пушенето и ако прецениш че има - то отстоявай позицията, но ако стигнеш до единствениа нормален извод че няма смисъл от пушенето - откажи ги. Така ще имаш много по-малко здравословни проблеми а и с родителите ще имате по-малко причини да се карате. (и ще имаш повече джобни - гаранция)
Бахти родителите.Първоначално написано от sweety_mimi_
Знае се к'во става от разглезени лапенца дет' им позволяват всичко...
По темата - алекс даде изчерпателен отговор, с който съм съгласна.
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."
Кажи че ти е било първият път,и че няма да се повтори. Искала си да видиш какво е .![]()
0оо0ххх мама 12,13 км ти чуваш ли се? те ще капне! то ние хората някои от нас една 5км вървят на ден 4е няма и толкова ти я караш 12,13 да ти4а? тя да не е спортист!Първоначално написано от dshiznit
еми ина4е идеята е добра! кажи 4е всеки прави грешки,но ще се поправиш! кажи им 4е това никога пове4е няма да се повтори и наистина така да бъде! кажи 4е осъзнаваш грешката си и обезателно ще я оправиш. но 4ак да те лишават от коледа!
..да и аз съм на същото мнение...от къв зор бе...тцтцтцПървоначално написано от Make_Me_Laugh
![]()
Нямаш никакъв шанс(поне според мен) да ти минат леко и удобно(така да се каже)празниците...Особенно пък,ако си решила да ги караш другаде и не със родителите.МИсля,4е ако не те бяха хванали или попринцип ако въобще не пушеше,биха те пуснали,но това е мое мнение,а и аз не ги познавам....
Въпреки вси4ко ще ти пожелая весели празници...
Съгласна съм с варианта просто да им кажеш че ти е било за първи път (и ти като всеки друг да опиташ) и че не си го намерила за нищо особено и няма да повтаряш![]()
понасяй си последствията,ебаси...
Ебати живота а? тц тц тц! не мож излезе зимната ваканция....ми земи се самоубий тогаз , той живота ти свърши!
Леле милата , да си стоиш вкъщи !
Ти се блгаодари че не са те одрали....
Hey ! Mr Tambourine Man, play a song for me,
In the jingle jangle morning I'll come followin' you..
+1!Първоначално написано от alex
![]()
If you do not tell the truth about yourself
you cannot tell it about other people!
За какво въобще почвате да пушите на тия години?И аз съм почти на 15 и дори не съм пробвала...т'ва за гъзария ли го правите или от глупост?
Както и да е...правилно са те наказали хората..ти ако беше родител какво щеше да направиш?Май нямаше да оставиш собственото си дете да си пафка...
Каквото и да им кажеш,едва ли ще помогне.Кайи им истината просто.![]()
Кой те кара да пУшиш на 14 бе.Аз съм на 15 и съм дърпала само 3-4 пъти и съм казвала на наще.По добре да не ги беше лъгала, а да им беше казала.Ъъъ,ся ще си понесеш наказанията![]()
Ахахахахахаха кифлата я хванали, че пуши МУАХАХАХА!Нека ти сега дано поне си се замислила!ОТКАЖИ ГИ и ще имаш занапред ваканции!
ВСИЧКИ СТЕ НЕНОРМАЛНИЦИ!!!
mi na mene maika mi sashto razbra skoro klasnataa i dade edna kutiq det mi q zeha ama ne mi se kara kaji im 4e dalboko se razkaivaSH aaz naprimer po4vam da se darja dobre i da se mazna taka gi umilostivqvavm ako iskash opitai![]()
![]()
![]()
ЩаСтИеТо ПрИ мЕн ДоЛетЯ с БуТиЛкА вОдКа В рЪкА.ВчЕрА бяХ пРиМеРнО дЕтЕ,пИеХ сОк ВмЕсТо ПиТиЕ,аЛа ДнЕс Ми ПиСнА оТ тОвА-жИвОтА сВоЙ щЕ пРоМеНя!По КлУбоВе Ще Си ВиСя,Ще БъДа ГаДнА кУчКа БеЗ дУшА!
Като ще пушите поне се крийте добре.опитай се да поговориш с тях друго невиждам кво можеш да направиш
Така ти се пада, не е трябвало да те лишат от Коледа, а от Коледа, докато станеш пълнолетна + лишаване от Рожденни дни, без никакви подаръци и по 50 стотинки на ден, докато те издържат.
Memento moriendum esse!
Обесни на родитвлите си че в днешно време почти всяко второ момиче на 14 години пуши.Имам приятелка която е на 13 и пуши пред майка си,а и все пак дори и да ти забранят ти може и да не спреш а да продължиш скришно както досега си правила да пушиш Успех
всяко чудо за 3дена
Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....