- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Нашите ме хванаха...
taka trqbva vupreki 4e i az predi pu6ihh,maika mi kato razbra ne me e nakzvala ama traa6e edin huav boi da mi dade,doore 4e se opomnih i ve4e ne pu6a
Защо си пропучил/прпушила толкова рано?Мисля,че ще се наложи да си издъжиш наказанието.
Дребните крадци ги окачаме на бесилото, а големите ги правим политици...
![]()
Леле Майко , на 14 и пушиш ?????![]()
![]()
![]()
Така ти се пада ......Мене ако питаш въобще да не те пускат и 2 месеца...............
![]()
ЗнАй чЕ иМа По-ГоЛяМа От ЗеМяТа , По-КрАсИвА оТ ЛуНаТа , По-СиЛнА оТ сМърта И тОвА е ЛЮБОВТА!!!!
Kato iskash da se pravish na interesna s cigari e taka ! Razbiram kolko si ogranichena s tova izrechenie :" Trqbva da namerq nachin da gi umilostivq!" Problemut ne e da gi umilostivish! Toi se koreni mnogo po-dulboko.Ot tova , koeto pishesh razbiram , che nqma da si vzemesh pouka taka , che e izlishno da goivorq poveche !
Boje , to biva da si tup , ama to veche veshto na nishto ne prilicha! I onaq deto pushi pred maika si e gorda s tova , taka li ? Vsichki malki pishlemenca , koito pushta sa ednakvo ogranicheni i edno i sushto neshto da povtorish pak nqma da te razberat .Poveche nqma da govorq za tova , tui kato nikoi ot vas nqma da si vzeme pouka !Първоначално написано от BeBoNcHeTo
![]()
Ama mazneneto nqma da ti spasi belite drobove , nali ? Kvo kato se mazni i kaje na maika si , che vsqko dvoro momiche pushi , kakto beshe predlojila edna druga pikla ?Kakvo shte postigne ?Tova nito shte spasi belite i drobove !Zamisli se shto si nakazana , ne kak da gi umilostivish ! I elementarno vuzpitanie ne sa vi dali tezi vashi roditeli , be !Първоначално написано от sexy&crazy
![]()
![]()
![]()
A dano ti zabranqt da jiveesh , dano !Първоначално написано от sweety_mimi_
![]()
кажи им истина...ще се ядосат, но поне ще знаят, че не си ги излъгала...
АБЕ ХОРА ТЕМЕТА Е СТАРА
ако почнат да те лишават още напреи тва наи важното почваш да си пушиш без да се криеш помага мн почват да разбират че вече не си за наказания (накои път за бои ама си заслужава риска) но и не удобрявам тва с пушенето мене лично ми се карат за тва че съм зел колата или нещо от сорта но и не пуша
ами....правилно са ти се скарали .....щото се пак си само на 14 години тепърва растеж ....а да пушиш на 14 е лудост....прави са ...но да те накажат без коледа....тва вече не го разбирам....извини им се...и наистина не пуши тва че пушиш не те прави гъзарка....или нещо повече от другите...а само ти вреди...поговори с тях и им кажи че просто си пробвала и че няма да пушиш повече....и наистина НЕДЕЙ...!!!уСпЕх
момиче съм !! || Знам,че респект се пише RESPECT !!!!!
ЛоЛ фани си...Нашите мислят,че пуша а аз не го правя и все немога да ги убедя че не пуша...
The Spark
глей ся всички ти казват да спреш да пушиш,ама аз ти казвам да си пушиш обаче например само по веднъж на седмица.Аз съм така само събота и понякога неделя с приятели запалваме...също така съм на твоята възраст и не смятам че си толкова пристрастен така че можеш да се въздържаш...а и поговори с тях,може и да те разберат не ми се вярва да е чак толкова лошо положението...
Ти тъп ли си ? Така се почва - по 1 път на седмица, 1 път на ден, 1 път на час...1 път на половин час и така...Първоначално написано от JuN!0r
Бахти тъпия ник имам
Казваш им че е законно тютюнопушенето и гола да те оставят,не могат да ти променят мисленето.![]()
ПП.Темата е от декември.
Just Married
'Тогава бе светът. Изглеждаше огромен.
В самия край на лятото, тъй сладостно
беше открилото се време, неотменна светлината..'
Не мога да ви разбера сериозно......НЕ е интересно да пушите и трудно ще ме обедите,че го правите защото ви харесва![]()
..this world is watching me..
И наще са ме хващали мн пъти на тази възраст...Но чеве си го знаят това,че пуша...Въпреки това все още се карат![]()
Бъде спокойна,но все пак СПРИ да пушиш
1936
Нещо не можах да схвана, защо пък мислите, че точно така и се пада ?Първоначално написано от dshiznit
Според мен не и се пада така. Ако аз бях на мястото на родителите и щях да говоря най-нормално с нея и да и обясня някой работи.
В даден случай едно нещо колкото повече бива забранявано от родителите - толкова повече даден човек проявява интерес да го пробва и да го прави.
Нали се сещате поговорката, че забранения плод е най-сладък!
Седни и поговори с тях и им обясни, че не е това решението да ти забранят всичко и да те оставят на хляб и вода в една стая. По-добре се разберете като хора, отколкото с наказания.
Има някой родители които си мислят, че така се оправят работите като те сплашат със 50 наказания...
Пълна простотия!
e*ahti roditelite...![]()
![]()
:P
Сама си си виновна. А и си го каза сама: само на 14 си.Първоначално написано от **SuNsEt**
И к'во му е сладкото на някакъв никотин, аз лично съм опитвала и мога да гарантирам, че се чувствах отвратително.
mi mn hubavo bravo na vashite izvinqvai ma da pu6i6 na 14 ne e leko neredno...puk i shtom si skrila sq si ponesi posledtstviqtaПървоначално написано от **SuNsEt**
Толкова те търсих,че земятя заприлича цялята на теб,толкова те исках,че нарекох с името ти всяка моя вещ.
Ех,че то аз пуших до скоро,но ги отказах.А и аз съм на неговата възраст.Почти целият ми клас пуши и учителите знаят за някои хора.Ето моите наблюдения:колкото повече се криеш,толкова по-голяма е вероятността да те хванат.Даскалите знаят именно за тези,които се криеха.Е те кво кат знаят,като че ли правят нещо.Не,естествено,но си се крил,за да те спипат,нали?
Оо братле как го понасяш тва да влиза в тебе, бе? о.О Некъв пушек, мене ми призлява майка ми кат пуши пред мене..кво ли става ако аз пушех..Блаа..Спирай ги, зарежи тва че си се праила на интересна като пушиш..Просто спирай, ако уважаваш родителите си.. :P
DA BI4I BASS !!!
STEPPIN TO DUBZ
Има някъде един човек,
винаги може да те разбере.