.
Отговор в тема
Страница 2 от 4 ПървиПърви 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 80
    taka trqbva vupreki 4e i az predi pu6ihh,maika mi kato razbra ne me e nakzvala ama traa6e edin huav boi da mi dade,doore 4e se opomnih i ve4e ne pu6a

Голям фен Аватара на Vilsy
    Град
    Wonderland
    Защо си пропучил/прпушила толкова рано?Мисля,че ще се наложи да си издъжиш наказанието.
    Дребните крадци ги окачаме на бесилото, а големите ги правим политици...

Леле Майко , на 14 и пушиш ????? Така ти се пада ......Мене ако питаш въобще да не те пускат и 2 месеца...............
    ЗнАй чЕ иМа По-ГоЛяМа От ЗеМяТа , По-КрАсИвА оТ ЛуНаТа , По-СиЛнА оТ сМърта И тОвА е ЛЮБОВТА!!!!

Kato iskash da se pravish na interesna s cigari e taka ! Razbiram kolko si ogranichena s tova izrechenie :" Trqbva da namerq nachin da gi umilostivq!" Problemut ne e da gi umilostivish! Toi se koreni mnogo po-dulboko.Ot tova , koeto pishesh razbiram , che nqma da si vzemesh pouka taka , che e izlishno da goivorq poveche !

Цитирай Първоначално написано от BeBoNcHeTo
    Обесни на родитвлите си че в днешно време почти всяко второ момиче на 14 години пуши.Имам приятелка която е на 13 и пуши пред майка си,а и все пак дори и да ти забранят ти може и да не спреш а да продължиш скришно както досега си правила да пушиш Успех
    Boje , to biva da si tup , ama to veche veshto na nishto ne prilicha! I onaq deto pushi pred maika si e gorda s tova , taka li ? Vsichki malki pishlemenca , koito pushta sa ednakvo ogranicheni i edno i sushto neshto da povtorish pak nqma da te razberat .Poveche nqma da govorq za tova , tui kato nikoi ot vas nqma da si vzeme pouka !

Цитирай Първоначално написано от sexy&crazy
    mi na mene maika mi sashto razbra skoro klasnataa i dade edna kutiq det mi q zeha ama ne mi se kara kaji im 4e dalboko se razkaivaSH aaz naprimer po4vam da se darja dobre i da se mazna taka gi umilostivqvavm ako iskash opitai
    Ama mazneneto nqma da ti spasi belite drobove , nali ? Kvo kato se mazni i kaje na maika si , che vsqko dvoro momiche pushi , kakto beshe predlojila edna druga pikla ?Kakvo shte postigne ?Tova nito shte spasi belite i drobove !Zamisli se shto si nakazana , ne kak da gi umilostivish ! I elementarno vuzpitanie ne sa vi dali tezi vashi roditeli , be !

Цитирай Първоначално написано от sweety_mimi_
    Ami to i az sam na 14 i sashto pusha,no za moq radost ne sa me hvanali oshte,no moite roditeli sa razbrani hora i mislq,che nqma da mi se karat.S moqta fr zapochnahme da pushim zaedno i tq e na 14 i neinite roditeli znaqt za neq i za mene obache maika i e pushila i tq na 14,bashta i toi i za tova ne ni se karat,a ni davat.Pogovori s tqh.Dano se razminesh i praznuvash nai-chistiq i svetal praznik Koleda.Uspeh!!!
    A dano ti zabranqt da jiveesh , dano !

BadBlueTroll Мега фен Аватара на psychopath
    Град
    София
    кажи им истина...ще се ядосат, но поне ще знаят, че не си ги излъгала...

Град
    OUT OF SPACE
    АБЕ ХОРА ТЕМЕТА Е СТАРА

ако почнат да те лишават още напреи тва наи важното почваш да си пушиш без да се криеш помага мн почват да разбират че вече не си за наказания (накои път за бои ама си заслужава риска) но и не удобрявам тва с пушенето мене лично ми се карат за тва че съм зел колата или нещо от сорта но и не пуша

ами....правилно са ти се скарали .....щото се пак си само на 14 години тепърва растеж ....а да пушиш на 14 е лудост....прави са ...но да те накажат без коледа....тва вече не го разбирам....извини им се...и наистина не пуши тва че пушиш не те прави гъзарка....или нещо повече от другите...а само ти вреди...поговори с тях и им кажи че просто си пробвала и че няма да пушиш повече....и наистина НЕДЕЙ...!!!уСпЕх
    момиче съм !! || Знам,че респект се пише RESPECT !!!!!

Мега фен Аватара на 5StaR
    Град
    7 hills..
    ЛоЛ фани си ...Нашите мислят,че пуша а аз не го правя и все немога да ги убедя че не пуша...
    The Spark

Град
    Долината На Идиотщината
    глей ся всички ти казват да спреш да пушиш,ама аз ти казвам да си пушиш обаче например само по веднъж на седмица.Аз съм така само събота и понякога неделя с приятели запалваме...също така съм на твоята възраст и не смятам че си толкова пристрастен така че можеш да се въздържаш...а и поговори с тях,може и да те разберат не ми се вярва да е чак толкова лошо положението...

Град
    Sofia, Bulgaria
    Цитирай Първоначално написано от JuN!0r
    глей ся всички ти казват да спреш да пушиш,ама аз ти казвам да си пушиш обаче например само по веднъж на седмица.Аз съм така само събота и понякога неделя с приятели запалваме...също така съм на твоята възраст и не смятам че си толкова пристрастен така че можеш да се въздържаш...а и поговори с тях,може и да те разберат не ми се вярва да е чак толкова лошо положението...
    Ти тъп ли си ? Така се почва - по 1 път на седмица, 1 път на ден, 1 път на час...1 път на половин час и така...
    Бахти тъпия ник имам

Казваш им че е законно тютюнопушенето и гола да те оставят,не могат да ти променят мисленето.

ПП.Темата е от декември.
    Just Married

'Тогава бе светът. Изглеждаше огромен.
    В самия край на лятото, тъй сладостно
    беше открилото се време, неотменна светлината..'

Град
    Абсурдистан, ЦарвулЛандия
    Ако проблема ти е още на лице, поговори с вашите сериозно и им обещай, ама бъди толкова искрена, колкото никога не си могла да си представиш, че можеш да бъдеш и започнида спортуваш ... и наистина спирай цигарите. Аз просто не мога да ги гледам тия отрови ..

Град
    ..In The Middle Of Nowhere....
    Не мога да ви разбера сериозно......НЕ е интересно да пушите и трудно ще ме обедите,че го правите защото ви харесва

..this world is watching me..

И наще са ме хващали мн пъти на тази възраст...Но чеве си го знаят това,че пуша...Въпреки това все още се карат
    Бъде спокойна,но все пак СПРИ да пушиш
    1936

Цитирай Първоначално написано от dshiznit
    Точно така ти са пада, но все пак коледа е.
    Нещо не можах да схвана, защо пък мислите, че точно така и се пада ?
    Според мен не и се пада така. Ако аз бях на мястото на родителите и щях да говоря най-нормално с нея и да и обясня някой работи.
    В даден случай едно нещо колкото повече бива забранявано от родителите - толкова повече даден човек проявява интерес да го пробва и да го прави.
    Нали се сещате поговорката, че забранения плод е най-сладък!
    Седни и поговори с тях и им обясни, че не е това решението да ти забранят всичко и да те оставят на хляб и вода в една стая. По-добре се разберете като хора, отколкото с наказания.
    Има някой родители които си мислят, че така се оправят работите като те сплашат със 50 наказания...
    Пълна простотия!

e*ahti roditelite...
    :P :P :P :P

Re: Нашите ме хванаха...

Цитирай Първоначално написано от **SuNsEt**
    Pls imam nujda ot spe6en savet na6ite razbraha 4e pu6a a az sam samo na 14 god. i mi zabraniha da izlizam da sam pred kompa vzeha mi telefonite i me li6iha ot KOLEDA! Trqbva da namerq nqkakav na4in da gi umilostivq 4akam tazi vakanciq ot 1 mesec ne moga da ostana v ka6ti Pls help

Редактирано от ^npocTo^a3^f^
    7 точка от правилника!
    Сама си си виновна. А и си го каза сама: само на 14 си.

И к'во му е сладкото на някакъв никотин, аз лично съм опитвала и мога да гарантирам, че се чувствах отвратително.

Re: Нашите ме хванаха...

Цитирай Първоначално написано от **SuNsEt**
    Pls imam nujda ot spe6en savet na6ite razbraha 4e pu6a a az sam samo na 14 god. i mi zabraniha da izlizam da sam pred kompa vzeha mi telefonite i me li6iha ot KOLEDA! Trqbva da namerq nqkakav na4in da gi umilostivq 4akam tazi vakanciq ot 1 mesec ne moga da ostana v ka6ti Pls help

Редактирано от ^npocTo^a3^f^
    7 точка от правилника!
    mi mn hubavo bravo na vashite izvinqvai ma da pu6i6 na 14 ne e leko neredno...puk i shtom si skrila sq si ponesi posledtstviqta
    Толкова те търсих,че земятя заприлича цялята на теб,толкова те исках,че нарекох с името ти всяка моя вещ.

Ех,че то аз пуших до скоро,но ги отказах.А и аз съм на неговата възраст.Почти целият ми клас пуши и учителите знаят за някои хора.Ето моите наблюдения:колкото повече се криеш,толкова по-голяма е вероятността да те хванат.Даскалите знаят именно за тези,които се криеха.Е те кво кат знаят,като че ли правят нещо.Не,естествено,но си се крил,за да те спипат,нали?

Супер фен Аватара на Qnchety
    Спри цигарите!

Град
    холандияя
    Оо братле как го понасяш тва да влиза в тебе, бе? о.О Некъв пушек, мене ми призлява майка ми кат пуши пред мене..кво ли става ако аз пушех..Блаа..Спирай ги, зарежи тва че си се праила на интересна като пушиш..Просто спирай, ако уважаваш родителите си.. :P
    DA BI4I BASS !!!
    STEPPIN TO DUBZ
    Има някъде един човек,
    винаги може да те разбере.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си