.
Отговор в тема
Страница 3 от 4 ПървиПърви 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 80

Hybrid View

Цитирай Първоначално написано от black_baby
    taka ti se pada.......
    бати злобата
    Но когато обичаш някого пусни на свобода , ако той/тя те обича ще се върне твоята страна, ако ли не няма за какво да съжаляваш,щастлив е той/тя без тебе и за него/нея ще се радваш.

Град
    In Devil's Castle
    родителите ти сериозно не са добре...имам един въпрос,пушат ли?ако е така,те всеки ден пушат пред теб и после те наказват,защото следваш примера им...абе..нямам думи!
    someone else...

Повече от фен
    Град
    майна таууун :)
    Цитирай Първоначално написано от Ивалинка
    родителите ти сериозно не са добре...имам един въпрос,пушат ли?ако е така,те всеки ден пушат пред теб и после те наказват,защото следваш примера им...абе..нямам думи!
    Ти пък много малоумни въпроси задаваш. На него/нея за какво му е да пуши да си избива нервите, че днес са му продупчили билетчето накриво в градския или че гаджето не го е цункало.... абе искат да се правят на големи, а всъщност изглеждат жалки. Родителите са прави. До автора-спирай цигарите, малкия/малката

Ти като искаш и на даскало ще пушиш,пак ще пушиш.В този случай е доста тъпо да те наказват да не излизаш или без пари,ама кво да се прави те повечето родители нямат елементарен подход към децата си ..

Повече от фен
    Град
    майна таууун :)
    Цитирай Първоначално написано от halino0r
    Ти като искаш и на даскало ще пушиш,пак ще пушиш.В този случай е доста тъпо да те наказват да не излизаш или без пари,ама кво да се прави те повечето родители нямат елементарен подход към децата си ..
    Елементарно ще е ако родителите насърчават децата си да пушат, а това, че са спряли едно ДЕТЕ да пуши е напълно и абсолютно правилно, защото до 18 годишната му възраст те отговарят за него и ще го възпитават, както трябва.

Според мен ако пушиш от доста веме и си решил да не спираш редно да кажеш на родителите си.Няма снисъл да се криеш!Няма смисъл и да те наказват,защото нищо няма да се промени.Никой не може да го промени освен самия ти.Щом вече си почнал и това е желанието ти..а ако си почнал от скоро и имаш желание да спреш, а дори и след време добре ще направиш!

много съм съгласна с halino0r
    доста родители имат елементарен подход към децата си и нз как да постъпят..от там идват и грешките с възпитанието

не смятам че така ти се пада по добре кажи истината и спри цигарите но ако толкова неможеш да ги спреш се крий
    Но когато обичаш някого пусни на свобода , ако той/тя те обича ще се върне твоята страна, ако ли не няма за какво да съжаляваш,щастлив е той/тя без тебе и за него/нея ще се радваш.

i az imah absoliutno sa6tiq problem , samo 4e 6te ti kaja 4e s vremeto ne6tata 6te se opravqt . az 1 mesec si sedqh v nas , sega mi varnaha telefona , a sled u4ili6te im se obadih da gi pitam za izlizane , pomolih im se i me pusnaha , no trqbva dosta vreme za da si varne6 doverieto koeto sa ti imali !

Повече от фен
    spri cigarite
    (sun)~{}*

Град
    У дома пред компютъра
    Аз пък си мисля, че автора/ката вече си е решил/а проблема или пък наказанието е изтекло

Темата е отпреди Коледа

Цитирай Първоначално написано от Lady Death
    Цитирай Първоначално написано от sweety_mimi_
    ne ni se karat,a ni davat.
    Бахти родителите.
    Знае се к'во става от разглезени лапенца дет' им позволяват всичко...

По темата - алекс даде изчерпателен отговор, с който съм съгласна.
    +1

Град
    Изгубено
    ми тей като пушиш... те да не ти го правят нарочно, те го правят за твое добро

Темата е стара ,но въпреки всичко въпросното момиче няма нито един коментар в тая тема ... май техните жестоко са я наказали

Фен Аватара на alexandarchy
    Град
    Стара Загора
    Според мен трябва да откажеш цигарите, защото те са едни от най - големите врагове на човечеството като (наркотиците, алкохола и др), но ако чувстваш че няма да можеш да ги спреш изобщо не давай празни обещания на родителите си, защото хванат ли те или разберат втори път "Прошка няма" Аз не пушаи се надявам да си остана така . Пожелавам ти късмет пред вашите

П.С: Знам че Коледа мина, но нали идва лятната ваканция!

Голям фен
    и ние какво да те правим?! да дойдем до вас ли?

Мега фен Аватара на SuNsEt
    Град
    California,Los Angelis,Sofia,Amsterdam,Bern понякога и в New York :P
    Ох,тая СТАРА тема явно много я обичате... Да не говорим за новаците .Те дори не четат от кога е темата.

Град
    в мазето ;dd
    оф ами така ти се пада ... постави се на тяхното място

Наще пушат и ако бях на твое място щях да им се развикам,че щом те пушат защо да неможе и аз

Единственото нещо, което могат да направят и двете страни, е да се примирят-тя, защото нейните няма да спрат да й натякват доде е жива, а те, защото тя няма да спре да пуши.

Град
    botevgrad
    Цитирай Първоначално написано от Ivalinka
    права е ..!
    эХх dЭцата раSтьт.... sтаvьт iDи0тi :P

Град
    botevgrad
    Пуснато на: Съб Дек 22, 2007 10:33 pm

пишете ... пишете ..
    эХх dЭцата раSтьт.... sтаvьт iDи0тi :P

Пушенето убива.

Цитирай Първоначално написано от gabi_94
    Цитирай Първоначално написано от alex
    Поговори с тях и им обещай че е било само да опиташ, и няма повече да пушиш НО НАЙ-ВАНОЖОТО Е НАИСТИНА ПОЕВЧЕ ДА НЕ ПУШИШ! Те искат от теб да осъзнаеш грешката си. Но в момента ти не осъзнаваш грешката си а търсиш решение на последствията. Това няма да доведе до нищо добро нито за теб нито за вашите. За това замисли се ти как би реагирала ако хванеш детето си един ден да се самоубива бавно и какво би поискала от него тогава. Замисли се има ли смисъл изобщо от пушенето и ако прецениш че има - то отстоявай позицията, но ако стигнеш до единствениа нормален извод че няма смисъл от пушенето - откажи ги. Така ще имаш много по-малко здравословни проблеми а и с родителите ще имате по-малко причини да се карате. (и ще имаш повече джобни - гаранция)
    +1!
    + o6te 1
    Голям размер на картинката! /machoka/

Цитирай Първоначално написано от black_baby
    taka ti se pada.......
    а така бой
    ★ пр0иd т0 Бэ rэaL★
    __________________________________________________ ___________________________________________
    `` - ]]

e i az sam na 14 maika mi znae i nne me e nakazala daje ne mi se kara ama shot yi tq e propyshila rano i znae kfo
    ЩаСтИеТо ПрИ мЕн ДоЛетЯ с БуТиЛкА вОдКа В рЪкА.ВчЕрА бяХ пРиМеРнО дЕтЕ,пИеХ сОк ВмЕсТо ПиТиЕ,аЛа ДнЕс Ми ПиСнА оТ тОвА-жИвОтА сВоЙ щЕ пРоМеНя!По КлУбоВе Ще Си ВиСя,Ще БъДа ГаДнА кУчКа БеЗ дУшА!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си