- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- малко тъп въпрос ..!
искъм да ви питам има ли начин да си сложа обица на езика .. без наще да разберат ..?!![]()
эХх dЭцата раSтьт.... sтаvьт iDи0тi :P
Не,няма как да си сложиш и да не разберат !!!
П.С-Ти си само на 12,къде ще си слагаш обица на езика ? Яя,порасни малко,пък после си прави пиърсинг
Няма начин,родителите ти трябва да са слепи,че да не видят.По-добре не мисли как да скриеш обицата,а поговори с тях,кажи им,че много ти харесва и имаш голямо желание да си сложиш и т.н... успех
![]()
На 12?Първоначално написано от ~*RoNi*~
.. + 1 ,вземи порасни и тогава мисли за обица на езика или където и да било
![]()
Първо не можеш да си пробиеш езика без родител под 16.
Второ не може да криеш.
Фъфлиш и трудно говориш първите дни.
А и се забелязва.
Не са слепи предполагам..
Ако си говориш 1 път в месеца с тях може или ако живееш и учиш на друго място може
А пък какво ще ти кажат вашите за една обица на езика![]()
Just do it ...
ami prosto ne im kazvai ako sa nqkvi zaspali hich nqma i da zapodozrut![]()
Imagine smoking weed in the streets without ... cops ..
да бе акоимаш кат моите родители никога майка ми е като дедектиф от цру напрао нема начин да я излъжеш ам никакъв![]()
★ пр0иd т0 Бэ rэaL★
![]()
__________________________________________________ ___________________________________________
`` -![]()
]]
ne moje6 trqa da ima6 razre6enie ot roditel,pak i ti si edva na 12!?!?![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
Предполагам ще можеш да се прикриеш за извсетно време, но ако много ти се подуе езика ще фъфлиш доста и бързо ще си разкрита. А и защо толкова бързаш? Има време за всичко. Ако си я направиш след няколко години няма и да могат да ти кажат кой знае какво
When the power of love overcomes the love of power, the world will know peace
Оо.. я я стига с тея глупости, че трябва да има 16 или придружител!Много рядко вече го искат.Ако имаш желание може и да не те хванат.Примерно си дупчиш езика и заминаваш на село за 1 седмица и после си се връщаш все едно нищо не е станало.После и фъфлене няма , абе изобщо не се забелязва освен ако не се плезиш на вашитеОбаче ако е вярно това , което съуфорумниците казват, че си на 12 години, по-добре не го прави..Защото аз лично ако хвана детето си с обица на 12 години ще си замине от у нас
![]()
It is not the movements that make a dance beautiful, it is the emotions that inspired the movements that make it beautiful!
emi az znam za 1-2 slu4aq v koito roditelite ne sa razbrali.. nqma da razberat ako ne se hil6 mn ped tqh ne si otvarq6 mn ustata.. ama fufleneto purvite nqkolko dena nz kak 6te go skrie6...![]()
![]()
![]()
ne se zanimavai s gluposti i ne si pravi piursing ..
My heart is always searching for a place to hide. I'm afraid I can't keep myself from falling. Living in a perfect dream or in the cruel reality... I can't escape from that feeling...
Хохо, може.Първоначално написано от halino0r
А за да я скрие, възможно е, но е адски трудно, тъй като ще фъфли, няма да може да се храни с нормалните неща(първите дни), определено ако говори с родителите си, ще я хванат. А може да се скрие, ако избягва да говори с тях.
Всичко казано до са е правилно..а относно тва "кво ше кажат за една обица" .. хаха .. абе,ако ваще не дават..недей да се дупчиш!Шот и аз така си казвах 'кво толкова' и накрая майка ми ми ИЗДЪРПА обицата от устата..като се има в предвид,че беше от завъртяните за нос и с шипче,което се завърта и отвърта..а за езика не ми се мисли..
а ако си на 12..да не си мислиш,че ше си яка ? Хаха..скрий се .
В Плевен може и без родителПървоначално написано от halino0r
![]()
Just do it ...
Кажи къде, че да се поразходя тия дни. На Тъмно?Първоначално написано от Presli
![]()
Са се сетих за един фим в който момиче си беше направило пиарсинг на езика :P ,но в крайна сметка езика и се поду и стана инфекция,нямаше как неините да не разберат
![]()
На един приятел т.нар. "винт" му влезе в езика и от долната част нямаше абсолютно нищо. Следваха куп процедуриПървоначално написано от fenkatakrisi952
![]()