- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Нашите ме хванаха...
бати злобатаПървоначално написано от black_baby
![]()
Но когато обичаш някого пусни на свобода , ако той/тя те обича ще се върне твоята страна, ако ли не няма за какво да съжаляваш,щастлив е той/тя без тебе и за него/нея ще се радваш.
родителите ти сериозно не са добре...имам един въпрос,пушат ли?ако е така,те всеки ден пушат пред теб и после те наказват,защото следваш примера им...абе..нямам думи!
someone else...
Ти пък много малоумни въпроси задаваш. На него/нея за какво му е да пуши да си избива нервите, че днес са му продупчили билетчето накриво в градския или че гаджето не го е цункало.... абе искат да се правят на големи, а всъщност изглеждат жалки. Родителите са прави. До автора-спирай цигарите, малкия/малкатаПървоначално написано от Ивалинка
Ти като искаш и на даскало ще пушиш,пак ще пушиш.В този случай е доста тъпо да те наказват да не излизаш или без пари,ама кво да се прави те повечето родители нямат елементарен подход към децата си ..
Според мен ако пушиш от доста веме и си решил да не спираш редно да кажеш на родителите си.Няма снисъл да се криеш!Няма смисъл и да те наказват,защото нищо няма да се промени.Никой не може да го промени освен самия ти.Щом вече си почнал и това е желанието ти..а ако си почнал от скоро и имаш желание да спреш, а дори и след време добре ще направиш!
много съм съгласна с halino0r
доста родители имат елементарен подход към децата си и нз как да постъпят..от там идват и грешките с възпитанието
не смятам че така ти се пада по добре кажи истината и спри цигарите но ако толкова неможеш да ги спреш се крий![]()
Но когато обичаш някого пусни на свобода , ако той/тя те обича ще се върне твоята страна, ако ли не няма за какво да съжаляваш,щастлив е той/тя без тебе и за него/нея ще се радваш.
i az imah absoliutno sa6tiq problem , samo 4e 6te ti kaja 4e s vremeto ne6tata 6te se opravqt . az 1 mesec si sedqh v nas , sega mi varnaha telefona , a sled u4ili6te im se obadih da gi pitam za izlizane , pomolih im se i me pusnaha , no trqbva dosta vreme za da si varne6 doverieto koeto sa ti imali !![]()
![]()
spri cigarite
(sun)~{}*
Аз пък си мисля, че автора/ката вече си е решил/а проблема или пък наказанието е изтекло![]()
Темата е отпреди Коледа![]()
ми тей като пушиш... те да не ти го правят нарочно, те го правят за твое добро
Темата е стара ,но въпреки всичко въпросното момиче няма нито един коментар в тая тема ... май техните жестоко са я наказали![]()
Според мен трябва да откажеш цигарите, защото те са едни от най - големите врагове на човечеството като (наркотиците, алкохола и др), но ако чувстваш че няма да можеш да ги спреш изобщо не давай празни обещания на родителите си, защото хванат ли те или разберат втори път "Прошка няма" Аз не пушаи се надявам да си остана така. Пожелавам ти късмет пред вашите
![]()
П.С: Знам че Коледа мина, но нали идва лятната ваканция!![]()
и ние какво да те правим?! да дойдем до вас ли?
Ох,тая СТАРА тема явно много я обичате... Да не говорим за новаците.Те дори не четат от кога е темата.
оф ами така ти се пада ... постави се на тяхното място![]()
![]()
![]()
Наще пушат и ако бях на твое място щях да им се развикам,че щом те пушат защо да неможе и аз
![]()
Единственото нещо, което могат да направят и двете страни, е да се примирят-тя, защото нейните няма да спрат да й натякват доде е жива, а те, защото тя няма да спре да пуши.
права е ..!Първоначално написано от Ivalinka
![]()
эХх dЭцата раSтьт.... sтаvьт iDи0тi :P
Пуснато на: Съб Дек 22, 2007 10:33 pm
пишете ... пишете ..![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
эХх dЭцата раSтьт.... sтаvьт iDи0тi :P
Пушенето убива.
+ o6te 1Първоначално написано от gabi_94
Голям размер на картинката! /machoka/
а така бойПървоначално написано от black_baby
![]()
![]()
★ пр0иd т0 Бэ rэaL★
![]()
__________________________________________________ ___________________________________________
`` -![]()
]]
e i az sam na 14 maika mi znae i nne me e nakazala daje ne mi se kara ama shot yi tq e propyshila rano i znae kfo
ЩаСтИеТо ПрИ мЕн ДоЛетЯ с БуТиЛкА вОдКа В рЪкА.ВчЕрА бяХ пРиМеРнО дЕтЕ,пИеХ сОк ВмЕсТо ПиТиЕ,аЛа ДнЕс Ми ПиСнА оТ тОвА-жИвОтА сВоЙ щЕ пРоМеНя!По КлУбоВе Ще Си ВиСя,Ще БъДа ГаДнА кУчКа БеЗ дУшА!