- Форум
- По малко от всичко
- Спорт и здраве
- Фитнес-видими резултати след 3тия месец ?
Privet na vsi4ki!Zna4i iskam da pitam spored vas dali e vuzmojno za 3 meseca bluskane v fitnesa po 3 pati sedmi4no da poly4a nqkakfi vidime rezultati..to mnogo zavisi i ot programata de..kajete ako ima nqkakfa efikasna i barzo rezultatna fitnes programa..moje da dobavim i nqkakfi xranitelni dobafki..
(momche,1.72m,67kg,29 biceps)
Напълно е възможно стига да блъскаш както трябва. Ти какви резултати искаш - малки мускули но добър релеф на цялото тяло или по-големи мускули на определени места ( ръце, крака и т.н. ) Има голяма разлика.
Като гледам килата спрямо ръста ти са добри, даже малко отгоре за това не мисля че за момента имаш нужда от програма. Единствено ти трябва 1 час на ден блъскане, но много внимавай да не прекалиш и да не се контузиш. Аз лично ти препоръчвам да хапваш повече пилецен ако може и след всяка тренировка един пакет обикновени (от най-простите) вафли.
Ако искаш наиситна добра програма иди при Киро питона или при Крика - те правят програми безплатно само и само да зарибят хора да блъскат и да спортуват а те наистина разбират от тези неща. Макар че за хранителния режим не ги слушай, и не прекалявай с добавките![]()
Emi na parvo vreme iskam masa da ka4a pone do 75 kg 6toto v racete sum slab :< i posle relefa da go po4vam..Първоначално написано от alex
ами в моя случай зор ли се оформя тяло
аз съм
181 см 78-9 кг, бицепс 36
иска ми се да си пооформя ръцете, гърдите, корема и гърба.
казаха ми, че било по-трудно от моя старт да направиш тяло, от колкото ако си по-слаб ? вярно ли е ?
my wife - Ford Probe GT 2.5 V6 KLDE
Трудно е да се каже. Определено, че след 3 месеца ще има резултат. Всяка тренирана мускулна група ще нарастне, но не храни големи надежди. Всичко си е все пак строго индивидуално. При мен на пример от начало най-добре ми се развих ръмената(около 3тия месец) след това ми дръпнаха ръцете и краката, след това корема и гърба(5-6месец) и най-накрая гърдите(които в момента малко ми изостават). Моя съвет е да тренираш редовно и да се храниш правилно и всичко ще си дойде от самосебе си. Знам, че е фразата е клише, но е така. Успех.
всичко е в храненето бе , неможе да се тъпчеш с пици и хамбургери и да искаш някви резултати( хехе сигурно ти разбих детските мечти да се храниш с пици и да ставаш як
![]()
) Програми има тука айде и да покажеш резултати след време =D>
P.S кво е пилецен![]()
Резултат за 3 месеца ще има,но едва ли ще е някакъв много голям. Този спорт изисква години за постигане на големи резултати. Въобще нещата в него стават бавно. Тренирай си,храни се правилно и постепенно ще се радваш на добри резултати
не знам защо ама имам чувството че са ти малки ръцетеаз съм на 15,176см,67 килограма,бицепс-33.3
Доста малки раце ,видиме резултати можеш да получиш но не учаквай кой знае какво ,първите ми 3 месеца получих доста добри резултати що годе плочки,доста ,големи са ми гърдитеи съм много доволен от трапеца .Но за да имаш добро тяло трябва доста повече време.Чувал съм че за да напревиш хубави големи с маса плочки ти трябват 3 години