zdraveite otnovo Iskam da vi pomolq za savet i 6te vi bada kraino blagodarna ako izkajete mnenie,blagodarq predvaritelno.Zna4i eto go i moqt problem[pisala sam i predi po tazi tema],zna4i s mom4eto,koeto se zabivahme vsi4ko se provali to4no kogato nai malko o4akvah...Bqh na diskoteka v negoviq grad i vsi4ko varve6e otli4no,bqhme na otdelni masi no az otidoh pri nego i go pokanih da tancuvame,toi kaza 4e po kasno moje i me pokani da sedna na masata,no sednah v skuta mu,celuvahme se,posle tancuvahme i pak se celuvahme,posle si sednah na masata i po 1 vreme toi doide da me vikne na tanc[za 1 pat idva vinagi az go darpam]posle tancuvahme na baven tanc celuvahme si se-vsi4ko si be6e to4no,daje 1 ob6t priqtel kaza 4e e govoril s nego i toi sa6to me haresval,no posle si4ko se obarka! Sedqh si na masata i go vidqh da se celuva s druga,posle tamcuvaha i se celuvaha[toi be6e mn piqn]i se nervirah i go drapnah na van i go popitah kakvo pravi s neq i s neq li hodi a toi mi kaza "da" i se qdosah popitah go dlai da go ostavq i toi pak kaza "da",stana mi mn gadno noi ne go pokazah,posle toi si sede6e na masata i ni6to ne prave6e,ne q tarse6e onq skumriq i posle tq otide i pak se celuvaha.Oba4e mi e 4udno kak hodqt pri polojenie 4e za 1 pat bqha zaedno i az bqh s nego predi neq ako hodqt logi4no tq da mi napravi problem a ne da sedi i da gleda,sigurna sam 4e ne hodqt ama nz za6to go kaza moje bi za6toto be6e mn piqn.Sega re6ih da ne go tarsq i da go ostavq nqma da se unijavam,no mi e mn gadno i ne mi se iska6e vsi4ko da se obarka,za6tot varve6e perfektno predi onazi da doide,misleh da q hvana i da izmeta diskotekata s neq no ne go napravih za da toi da ne se misli za velik 4e 2 momi4eta se biqt za nego.Molq vi daite mnenie i savet ko da pravq mn vi molq!