.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 15 от общо 15
    Град
    SoMeWerE... In tHe w0rlD

Предложете !!!

Здравейте!
    Значи нали идва Коледа а аз искам да подаря подарък на една приятелка.По-малка е от мен (5-ти) клас и незнам какво ще и хареса. Трябва до петък да съм и Взела нещо,защото си отива за ваканцията и няма да мога да и го дам по-късно.Затова моля ви се предложете ми нещо!Няам си представа какво да е.

Град
    Piнk w(o)rlД
    Ами ти до каква цена искаш да и е подарака ?
    Може да и купиш голям пухест мечок ама няма да ти излезе ефтиничко... използва ли козметика?Някакво червилце или пък парфюмерия Подари и сладникъв парфюм ;] Сувенир ? Сякакви неща има по магазините.
    Ами айде успех с покупката и дано съм ти помогнала!

Голям фен Аватара на Maimunche_f
    Град
    Дълбоката провинция....
    Може да и вземеш някакво бужу - пръстенче, гривничка, колие, висулка за телефон - нещо което ще вижда често и ще се сеща за теб. Може някоя дрешка (блузка примерно) или пък ръкавички, шалче (да и топлят през студените дни). Парфюма не е лоша идея, стига да знаеш какви аромати харесва. Сувенир също е възможност, въпреки че аз много мразя такива безполезни неща.
    Не се сещам за друго в момента Айде успех

Мега фен
    Град
    София
    Zavisi kakvo haresva.Vse pak ste priqtelki-predpolagam ti poznava6 vkusa i.Ako obi4a i nosi gerdani,grivni,obeci,moje da i kupi6 ne6to takova,v zamisimost ot stila i i cvetovite i predpo4itaniq.Ako puk obi4a grimove-kupi i nqkakvi glancove,senki i t.n.Moje puk nqkakuv parfum,ama ponqkoga e trudno da oceli6 to4niqt aromat.Ili puk universalniqt podaruk -plu6ena igra4ka ( az obojavam da mi podarqvat ).Druga ideq ,koqto mi idva na um e da i podari6 nqkakfa dreha.Predpolagam ne iska6 da e ne6to mnooogo skupo,a v ramkite na 10-15 lv.Spokoino moje6 da nameri6 nqkakvo potni4e ili bluzka.Abe ima adski mnogo vuzmojnosti.Drugo ,po-interesno bi bilo da i poru4a6 medalion4e s imeto i.Te gi izrabotvat na momenta -ot ne6to kato tel.
    Абееее stiga da znae6 gore dolu kakvo haresva,nqma6 problemi.
    Ako obi4a 6okolad,vzemi i nqkakfa 6okoladova figura golqma.ne znam otkude si ,no v Sofiq minah pokrai edno mqsto (ne pomnq kude),kudeto ima6e specialen magazin za 6okoladovi izeliq i ima6e vsqkakvi 6okoladovi figuri.Az mnogo bih se zaradvala na ne6to 6okoladovo

[size=7][b][u]fosse cos

Предното мнение е доста изчерпателно Но да видим аз какво ще мога да измисля - има едни гривнички на приятелството оплиташ две - едната за теб, другата за нея. Плетката няма такова значение, важна е идеята. Друго което аз харесвам са стъклените топти които като ги разтръскаш започва да вали сняг.
    Успех с избора

виж този магазин. има такъв в мола, в сити центъра и на ул.Иван Шишман №19. много интересни неща има в него

http://www.casyopea.com/

виж също и този сайт

http://www.craftbg.com/page26.html

попринцип магазина е в Казанлък, но можеш да потярсиш нещо подобно и тук...

а ще е най-хубаво, ако направиш нещо сама /като тези чашки в сайта/. боички за стъкло можеш да намириш в Слънчоглед / http://www.slanchogled.com/ /. адреса е ул.Иван Вазов №13, което е много близо до първия магазин, който ти казах.

или, ако имаш много снимки на двете ви заедно, можеш да направиш колаж или нещо като мини албум за спомен
    Две неща имам на земята - любовта и свободата.
    Живота безвъзвратно дал бих за любов,
    любовта да дам за свободата съм готов!

Къде изработват имена от тел?Заинтересовах се.
    А иначе на твойта приятелка можеш да вземеш плюшена играчка,ама да е несесер или раница има мн идиотски.Но може би са скъпи не съм сигурна...тези в ориндж са малко...И да идеята за Слънчоглед не е лоша там има какво ли не?! само като влезеш и ще ти хрумне нещо

kuпи и голям за коляне на шопар

Град
    SoMeWerE... In tHe w0rlD
    Еей супер сте! Много хубави идеи давате!И понеже я знам колко много обича играчките и ми предложихте, купих и едно не-голямо не и малко(средно) беличко пухкаво зайче и още едно малко до него ии един парфюм-сладникав е,но ми харесва!

Аз определено съм за козметика ... 5ти клас момиче с плюшени играчки ... не върви, вярно .. момиче е но нека бъдем реалисти

е аз съм 8 клас.луда съм по плюшки и по....колички имам си колекцийка,която нараства ммм на мен би ми харесал подаръка

Супер фен
    Град
    Мбабане
    Цитирай Първоначално написано от outofspacE
    Аз определено съм за козметика ... 5ти клас момиче с плюшени играчки ... не върви, вярно .. момиче е но нека бъдем реалисти
    най-добре да й подари мрежест гащник, ярко червило, дезодорант ФА и е готова за мъже, като всяка нормална петокласничка

Цитирай Първоначално написано от outofspacE
    Човече,за приятеля ми/5 години по-голям от нея/ има огромна плюшена мишка (:

Цитирай Първоначално написано от sweet alba_600
    Еей супер сте! Много хубави идеи давате!И понеже я знам колко много обича играчките и ми предложихте, купих и едно не-голямо не и малко(средно) беличко пухкаво зайче и още едно малко до него ии един парфюм-сладникав е,но ми харесва!

Добър избор!И аз най - много се радвам на плюшките

Да,бе,плюшки,бе
    Имам си сива мишка,оная от Том и Джери,не Джери,а другата...
    Казва се Джордан,на галено Джоджи

Ебаси...вчера беше най-хубавата част от цялата Коледна простотия...и ще си остане най-хубавата май си

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си