- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- Помощ проблем с очите
От 3-4 дни нещо ми става с очите тече някаква жълтеникаво лепкава течностНз какво да направя за да спре да тече..
Клепачите са ми подутиВечер е най-обилно количеството на изхвърляната течност..
Някой може ли да ми помогне как да ми минат очите?
И ме паркат гадно..
Друг път не съм имала подобен проблем.. преди ми излизаха ечемици ама сега това.. дали това е някакво замърсяване? Някаква инфекция? От грим ли или де да знам?!?! Моля пишете
Много съм изплашена
![]()
Еми явно е някакъв конюктивит. Отиваш при личната и тя ти дава направление за очен, щот са опасни болестите по очите. Не седи толкова много пред компютъра.
Ох дали ако ми е запушен слъзен канал е нещо много сериозно?!?!![]()
Едвали е запушен сълзен канал. Тогава има сухота в очите, а ти имаш някакво странно течение. Значи е инфектирано, значи отиваш на лекар възможно най-скоро.
Това сигурно е инфекция. Една моя приятелка имаше преди повече от година. Беше от хлора в басейна при нея. При тебе може да е от грим, както ти каза. Бяха й исписали едни капки и за 2-3 дни вече го нямашеАйде и дано да се оправиш бързо
![]()
Дай Боже да ми мине :P
Защото е много гадно.. имам чувството, че очите ми са пълни със сълзи, но не... Очите ми са подути доста![]()
Сондиране демек?Първоначално написано от SWASTICA
конюнктивит е, отиваш на доктор, той ти изписва капки и се оправяш за 4-5 дена
Това е болест да съм влюбен в теб,
това е болест, вярвам на приятел.
Това е корист - целият живот,
това е грешка, но тя не се повтаря....
dali![]()
![]()
Спираш да се гримираш.....Така елиминираш алергия към съставки на грима.....Особено на ГОлдън Роуз....Първоначално написано от ludoto_f
Отиваш на офталмолог.....Одпускам че е инфекция и ще ти изпише крем и капки с Хлорамфеникол за две седмици....
Успех....
...Всички лъжат....но това е начин да спечелиш войната...
ujas![]()
Е не е чак толкова зле де ....айде драми сега....Първоначално написано от ludoto_f
...Всички лъжат....но това е начин да спечелиш войната...
всякакви "гримове" наистина забравяш за шест месеца поне!Първоначално написано от belerofone
това състояние се лекува с капки за очи, но ти гарантирам, че в никое от тях няма да има "Хлорамфеникол". щеше да има ако бяхме в 60-те години на ХХ век.
ще пратя на ликвидация всеки предписал Хлорамфеникол за неспецифичен конюнктивит.
пиши на ЛС, за седмица мисля вс ще е наред
shte shte dano mi mine ama az 4ak na 27mi shte hodq pri li4niq lekar da mi dade napravlenie i da ida syshtiq den na o4en![]()