.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 15 от общо 15

Hybrid View

Град
    София най-голямото село в БГ

Помощ проблем с очите

От 3-4 дни нещо ми става с очите тече някаква жълтеникаво лепкава течност Нз какво да направя за да спре да тече..
    Клепачите са ми подути Вечер е най-обилно количеството на изхвърляната течност.. Някой може ли да ми помогне как да ми минат очите? И ме паркат гадно.. Друг път не съм имала подобен проблем.. преди ми излизаха ечемици ама сега това.. дали това е някакво замърсяване? Някаква инфекция? От грим ли или де да знам?!?! Моля пишете Много съм изплашена

Град
    у вас
    Еми явно е някакъв конюктивит. Отиваш при личната и тя ти дава направление за очен, щот са опасни болестите по очите. Не седи толкова много пред компютъра.

Град
    Ох дали ако ми е запушен слъзен канал е нещо много сериозно?!?!

Град
    у вас
    Едвали е запушен сълзен канал. Тогава има сухота в очите, а ти имаш някакво странно течение. Значи е инфектирано, значи отиваш на лекар възможно най-скоро.

Повече от фен Аватара на Sunrisee
    Град
    Вкъщи
    Otok ?

Това сигурно е инфекция. Една моя приятелка имаше преди повече от година. Беше от хлора в басейна при нея. При тебе може да е от грим, както ти каза. Бяха й исписали едни капки и за 2-3 дни вече го нямаше Айде и дано да се оправиш бързо

Град
    Дай Боже да ми мине :P
    Защото е много гадно.. имам чувството, че очите ми са пълни със сълзи, но не... Очите ми са подути доста

Град
    Цитирай Първоначално написано от SWASTICA
    Цитирай Първоначално написано от ludoto_f
    Ох дали ако ми е запушен слъзен канал е нещо много сериозно?!?!
    Не!Отиди на лекар,там той ще ти каже как да се масажира окото,нищо страшно и опасно няма! Ако не идеш може да се наложи сондиране,но е малко вероятно,найстина малко вероятно!
    Сондиране демек?

Мега фен Аватара на AliceSw
    Град
    a place called home
    конюнктивит е, отиваш на доктор, той ти изписва капки и се оправяш за 4-5 дена
    Това е болест да съм влюбен в теб,
    това е болест, вярвам на приятел.
    Това е корист - целият живот,
    това е грешка, но тя не се повтаря....

Град
    dali

Град
    В страната на чудесата

Re: Помощ проблем с очите

От 3-4 дни нещо ми става с очите тече някаква жълтеникаво лепкава течност Нз какво да направя за да спре да тече..
    Клепачите са ми подути Вечер е най-обилно количеството на изхвърляната течност.. Някой може ли да ми помогне как да ми минат очите? И ме паркат гадно.. Друг път не съм имала подобен проблем.. преди ми излизаха ечемици ама сега това.. дали това е някакво замърсяване? Някаква инфекция? От грим ли или де да знам?!?! Моля пишете Много съм изплашена
    Спираш да се гримираш.....Така елиминираш алергия към съставки на грима.....Особено на ГОлдън Роуз....
    Отиваш на офталмолог.....Одпускам че е инфекция и ще ти изпише крем и капки с Хлорамфеникол за две седмици....

Успех....
    ...Всички лъжат....но това е начин да спечелиш войната...

Град
    ujas

Град
    В страната на чудесата
    ujas
    Е не е чак толкова зле де ....айде драми сега....
    ...Всички лъжат....но това е начин да спечелиш войната...

Супер фен Аватара на batkodoki
    Град
    между Риман§Рахманинов

Re: Помощ проблем с очите

Цитирай Първоначално написано от belerofone
    Спираш да се гримираш.....Така елиминираш алергия към съставки на грима.....Особено на ГОлдън Роуз....
    Отиваш на офталмолог.....Одпускам че е инфекция и ще ти изпише крем и капки с Хлорамфеникол за две седмици....

Успех....
    всякакви "гримове" наистина забравяш за шест месеца поне!

това състояние се лекува с капки за очи, но ти гарантирам, че в никое от тях няма да има "Хлорамфеникол". щеше да има ако бяхме в 60-те години на ХХ век.
    ще пратя на ликвидация всеки предписал Хлорамфеникол за неспецифичен конюнктивит.

пиши на ЛС, за седмица мисля вс ще е наред

Град
    shte shte dano mi mine ama az 4ak na 27mi shte hodq pri li4niq lekar da mi dade napravlenie i da ida syshtiq den na o4en

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си