.
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 75
    Голям фен Аватара на alehole

Бръснене-момичета

Здр , мацки ! Аз сам момиче и се обезкосмявам като се бръсна .. Та въпроса ми е към всички мацки колко често се бръснете защото аз като се избръсна е добре и на другия или подругия ден започва ужасен сърбеж и наистина ужасяваща болка !!! И немога да се бръсна защото боли многоооооооо Какво правиме вие в такъв случай ??? И за да се избръсна отново трябжа да мине някаде седмица дори две и през това време са едни мн гадни косъмчета като брада напрао боцкат
    Да кажем "НЕ" на войната по пътищата ! Карай внимателно , спаси живот !

http://vbox7.com/play:9aff1eb1

Милена,почивай в мир.Ти винаги ще бъдеш в нашите сърца.

Боли те? Сърби те? Това не е нормално. Но ако се бръснеш на сухо...

Цитирай Първоначално написано от `Death`Whore``
    Боли те? Сърби те? Това не е нормално. Но ако се бръснеш на сухо...
    Не .. влизам в банята къпя се и после с душ гел или със едно сапунче .. та не е на сухо .. но всеки път ми е така на 2-3 ден от бръсненето почват яко сърбежи дори ми е неудобно в боксерски бикини или каквито и да е др удобно бельо

Град
    На КраЯ нА СвЕтЪъъ
    ми пробвай с кола маска или епилатор
    Мнооого сте ми забавнии (happy) {}
    Слави Трифонов-Изхвърлете боклука (music)

ООо...не знам какво да ти кажа...консултирай се с някоя по-голяма приятелка или позната...

Цитирай Първоначално написано от Deni4ka:)
    ми пробвай с кола маска или епилатор
    Мм не съм пробвала на тези места нито с кола маска нито с епилатор а и като знам колко ме боли дори само за бедрата

кофти...аз също се бръсна но нямам такъв проблем...както казаха преди мене може да се посъчетваш с някоя приятелка която е по голяма от теб

Цитирай Първоначално написано от nestle
    кофти...аз също се бръсна но нямам такъв проблем...както казаха преди мене може да се посъчетваш с някоя приятелка която е по голяма от теб
    Е добре тогава .. Би ли обяснила как точно го правиш .. Може аз да греша някаде или де да знам .. Може ми просто мойта кожа е по- чувствителна и лесно раздразнима .... но все пак би ли обяснила как точно и нанасяш ли кремове или разни лосиони ??

ami ne gi brusni be i kato porasnat pove4ko gi vurji na plit4ici napravi gi podurjani

emi macka ima edni kremove za obeskosmqvane probvai s tqx
    samo sex 6te vi spasi ot lo6i misli

Уф и мен ме сърби една сдмица след като съм се обръснала и е направо жас за това си мисля да пробвам с епилатора си , че дано не боли много.

Цитирай Първоначално написано от Dark_Angel_F
    Уф и мен ме сърби една сдмица след като съм се обръснала и е направо жас за това си мисля да пробвам с епилатора си , че дано не боли много.
    Оф аз просто немога с епилатора ужас немога да издържааа

Ама момичета...венериният хълм ли ви сърби и боли...или срамните устни?

Ама момичета...венериният хълм ли ви сърби и боли...или срамните устни?
    Срамните устни са си Иначе сичко др ме боли и сърби дори и отгоре кожата

Град
    София най-голямото село в БГ
    Аз лично се бръсна когато косъмчетата станат малко по-дълги, защото иначе става червено.. боли и.т.н

Според мен имате чувствителна кожа. Посетете дерматолог.

Голям фен
    Абе вие жените освен от приятелка от друго място информация не знаете ли да черпите...? Иди се посъветвай с някоя козметичка и тя най-добре ще ти каже какво да правиш. Ако не друго спри да се бръснеш със сапун - ебаси - 21 век сме - вземи си една пяна за чувстителна кожа, след това някакво балсамче за след бръснене и се мажи с някакъв крем успокояващ след това.

Да, точно козметичките, които дупчат всякакви части на тялото с пистолет, могат да помогнат.

Град
    *in a pink dream*
    Да, точно козметичките, които дупчат всякакви части на тялото с пистолет, могат да помогнат.

kym avtorkata - probvai dr metod - s lentichi s depilator ...zemi si kremche zxa mnogo chuvstvitelna koja .
    az podoben problem nqmam - pravq se kombinirano s epilator i brysnachka - s epito mn boli naisitina i se zachervqvam , ama minava .pyk kydeto me boli mn igrai brysnachkata
    Единсвеното по-лошо от неинформиран човек е грешноинформиран...

http://mon3y.hit.bg/
    Негър не си, нито бияч, Мис Калифорния дажа не си и я виждал ... мед ще ми носиш когато те тресна веднъж

имам един въпрос-като се бръснеш самобръсначката срещу косъма ли върви?Напр аз също се обезкосмявам със самобръсначка,обаче е по косъма.А може и да използваш депилаторен крем(безболезнено е )

GaDnO... Az SuShTo Se BrUsNa No NqMaM TaKuV PrObLeM Po DoBrE Se PoSuVeTvAi S NqKoI KoItO E ImAl SuShTiQ PrObLeM No e NameRiL ReShEnIe Za NeGo
    (: BuDi KrAsIvA Za PrIqTeLiTe I DvOiNo Po KrAsIvA Za VrAgOvEtE Si (:

Мда,появява се сърбежа и боцкнето...
    То за тва хората са измислили кола маска...ама мен ме е шубе

Супер фен Аватара на ubuntu
    Град
    в Русия съм
    Абе мацки... не удряйте контра (не се бръснете срещу косъма) затва ви боли и сърби и всичките му екстри ... и след като се избръснете ЗАДЪЛЖИТЕЛНО трябва да се намажете с нежо от сорта на автър шейф или балсам . . . и проблеми няма да имате ако ще и всеки ден да се бръснете.... А ако питате мен отивайте на козметички да ви епилират .... правят го бързо и болката не е чак толкова голяма но поне след тва 3-4 седмици забравяте за обезкосмяването на котенцето . . ..
    Друг е въпроса ако сте яко срамежливи и сдухани и не искате друг освен вас да ви пипа котето и да ви го гледа .....
    Най-много мразя когато някоя обикновена кифла ми се прави на кроасан !!!

Цитирай Първоначално написано от ubuntu
    Абе мацки... не удряйте контра (не се бръснете срещу косъма) затва ви боли и сърби и всичките му екстри ... и след като се избръснете ЗАДЪЛЖИТЕЛНО трябва да се намажете с нежо от сорта на автър шейф или балсам . . . и проблеми няма да имате ако ще и всеки ден да се бръснете.... А ако питате мен отивайте на козметички да ви епилират .... правят го бързо и болката не е чак толкова голяма но поне след тва 3-4 седмици забравяте за обезкосмяването на котенцето . . ..
    Друг е въпроса ако сте яко срамежливи и сдухани и не искате друг освен вас да ви пипа котето и да ви го гледа .....
    +1
    а и както написах вече-навсякъде се продава депилаторен крем.мажеш се ,стоиш 15-20 минути махаш и си готова.напълно безболезнено,евтино и достъпно

Цитирай Първоначално написано от princesa_viki
    Цитирай Първоначално написано от ubuntu
    +1
    а и както написах вече-навсякъде се продава депилаторен крем.мажеш се ,стоиш 15-20 минути махаш и си готова.напълно безболезнено,евтино и достъпно
    da ama pove4eto kazvat 4e krema bil evtin bokluk i 4rez nego samo se uvrejda kojata i rezultata bil 1-2dnui

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си