- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Изкуството да чукаш и да бягаш 2
Всички,които имат за идол alabalaportokala,за съжаление трябва да ви разваля представата за вашият "идол".
В неговата тема,която той пусна пишеше поне няколко пъти,че той не е с разбито сърце от момиче,но аз намерих една темичка,която той е пуснал преди два месеца...Прочетете я на всяка цена...
Нашия алабала се е влюбил и то яко![]()
http://www.teenproblem.net/f/viewtop...360&highlight=
Извод:Той не е никакъв сваляч,а просто едно момче,на което са му разбили сърцето и сега връща на всички момичета...
Ето в какво се превръщат момчетата с разбити сърца,на безчуствени хора,които искат да гледат плач и мъка от страна на момичетата...
Затова момичета,знайте че ако попаднете на такъв и той има чувства и сърце,но ги е дал на друга![]()
И какво ни интересува дали има чувства и на коя принадлежат? Да си ебе, все едно, но да се гаври с хората е отвратително. И една курветинка преди обясняваше, че се натиска и ебе с всеки срещнат, защото са я били наранили в миналото...и се изгаври с няколко мои приятели.
kolko drebnavi hora ima na tozi svqt....ne mojesh da ponesesh misulta che si bila izchukana i che posle sa te othvurlili li???Vseki si ima na mnenie otnosno momichetata i toi moje da si go izrazqva kogato iska i da se durji s momi4etata kakto si iska...Kolkoto do tazi tema ve4e beshe raziskvano v 1-ta tema i toi kaza che negov priqtel q e pisal...a i stilut na pisane e razlichen...No i da e istina tova pak si e negova rabota dali shte se vlubi v nqkoq ili dali mu e bilo razbito surceto i dali shte si 4uka nared i vie shte ostavate zaebani nakraq....Aide molq ti se ne puskai takiva temi zashtoto mnogo ama mnogo qko se izlagash...
toj go e pisal-stilyt e sy6tiq!
KOMPLEKSAR_AUTIST!
Ауе, к'во ти пука къв му е любовния статус на тоя? Да не ти е роднина? И аз видях двете теми и ми направи впечатление, че един и същи ги е пускал, ама кво от тва? Въобще не ме бърка начина му на живот, нито пък теб. Момичетата сами си отговарят за себе си и те си решават дали ще си легнат с него на 4-5 среща, както той каза, или след 1 година. Т'ва си е техния живот и щом те така са преценили, значи проблема си е техен. На него т'ва му харесва, а момичетата явно нямат нищо против (или са доста тъпи), и кво? Ако с теб са постъпили така - твой си проблем, ае направи сто теми ся. Да си мислила, когато е трябвало.
Нито ти ще промениш начина му на мислене, нито той ще промени твоя, за кво говорим тогава?
Ей спокс хора,не съм била в такава ситуация каквато описвате.
Направих тази тема , за да видите какъв лъжец е вашия алабала.
Той в предната тема каза,че не се е влюбвал...
Е,евалата на това момичето,което го разиграва така.
С тези съвети,които той дава,най-много да хванете някой сифилис,СПИН или нещо подобно![]()
Но ваша си работа като ги хванете,ще се оплаквате в графата "Венерически болести" и ще си умрете ако е нещо по-сериозно(СПИН)...
Направих и тази тема също,за да предпазя момчетата от това да си провалят живота...но дерзайте...както решите![]()
mnogo mersi che mislish za nas no sme dostatuchno golemi i mojem sami da mislim dali nachina na jivot "ebam-begam" moje po nqkakuv nachin da ni opropasti jivota \/
тоя ала бала некъв нещастник щом тръгналд а лъже хората по форумите за малко респект значи мноо отчаян
gotina zabavna igri4ka http://clone366.mybrute.com
Любимия ми тенисист VIVA LA MARAT SAFIN !!!!
www.youtube.com/watch?v=lEPeY3q_yUc
www.youtube.com/watch?v=ihKijUzqGs8
www.youtube.com/watch?v=ta78Ugd1gLY
www.youtube.com/watch?v=XrlpJpKb0Do
ti si igrai igrichkite tam i ne pravi ocenka na drugite
Аз като говора не си приказвам.... Такова като него са ми като отворена книга... смешници, нуждаещи се от малко внимание и способни да направяр всичко за да го получат...
Всъщност, вие сте доста тъпи и имате нужда да ви се налива акъла в главата. Тъй че вземете да слушате, мм?Първоначално написано от DeepEnoughForYou
Мнение на един съвестен студент, който не се занимава с това да прецаква хората.
Уоу, бейби.Първоначално написано от Krem4eto
Това, че нещо те е яд на него е абсолютно ясно. Само ми е интересно защо по дяволите искаш всички да бъдат информирани - дори си постнала нова тема само и само да привлечеш вниманието на хората.
К'во толкова си се впечатлила не мога да разбера ? Има толкова много хора с такива ценности - въпроса е, че тоя алабала е решил да ги сподели, а ти като като най-наранена от такива ( явно ) вдигаш олелията. Пийни едно и гледай себе си
ае наздраве![]()
Я пак повтори... какво да сподели ? Ценностите ? Какви ценност ? Морални ?Първоначално написано от Vladkoy
Аз си мисля, че просто той сподели една негова фантазия, която неможе да б1де ос1ществена..
ауууууу тц тц тц сеа няма да спя щот тоя са флюбил.боли ма фара д'ге
Charlotte_the_Harlot ti samo moje da si gledash suvestno urocite i da ne kazvash koi bil tup i koi ne, ok?Vseki si ima sobstveno otnoshenie i moje da bude kakuvto si iska...tova 4e na vas ne vi iznasq si e izcqlo vash problem...A na taq putka Draznitelq moga samo da mu kaja da si tegli sam kurshuma...
+1 dPa3HuTeJl хаха путкаПървоначално написано от DeepEnoughForYou
Точно тъй си е колега. Обаче някой хора и на 99 години да станат, пак не порастват. Пък аффтора не ми отговори на един въпрос - дали е попадал скоро на някоя кака-мъжемелачка.Първоначално написано от gPa3HuTeJl
![]()
Казвам. Акаунта не е мой, а на другото момче. Просто исках да напиша нещо и го помолих за парола.Не ми се занимаваше с регистрации Това не съм аз, а и като му прочетох темата доста ви е спестил. Както и да е. Дали ми вярвате или не това не ме интересува. Но виж кремче хората на кой на страната застават. Потърси си друг начин да ме закопаеш. Както и да е. Има вече втора част. Приятно четене
ТОва ми е идола за жена. Ако жените ме използваха само за секса и търсеха от мене това щях да съм най щастливия човек на света, нямаше да са необходими свалки и занимавки, нямаше да бъдат необходими и тези теми които пиша. Засега това е жена - мечтаък аффтора не ми отговори на един въпрос - дали е попадал скоро на някоя кака-мъжемелачка.
Това не съм аз,но съм аз,имам парола , но не ми я дадоха хихи!Първоначално написано от Alabalaportokala
Ставаш банален...