- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- какви комплименти харесвате момичетаа
харесал сам едно мимиче от моя клас и си пишеме секи ден по скайпа аз сам на 16 години та се чудя какви комплименти и закачки да и правя парво тя е много готина и не е курва![]()
Глупаво е да правиш комплименти по Скайп - ТА ТИ НЕ Я ВИЖДАШ.
ami badi mil s neq dori tq da i e mn zle opitvai se da q razbira6 primerno kogato trqbva da stane i da ne mojete da se pi6ite USPEH..................................![]()
Искренните !
Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.
+1Първоначално написано от sexa_na_kompleksa
Животът е адът описан в Библията!
za men nai-golemiq kompliment e tozi nqkoi da me haresva kato cqlost.....toest da me obi4a i da se interesuva ot men ne zaradi ne6to opredeleno v men,a zaradi men,takava kakvato sym-da ceni vsi4ko v men!za koeto estestveno e nujno da me poznava mn dobre!toest bih ti prepory4ala da zareje6 skype-a i da i dokaje6 4e po koleda stavat 4udesa!uspeh..
"Be the change you want to see in the world!"Mahatma Ghandi
+1, обаче без едното -н-Първоначално написано от sexa_na_kompleksa
![]()
"Хората правят живота толкова интересен. Представяш ли си, че във Вселена с толкова чудеса те успели да измислят скуката? Удивително!"
spored men trqbva da si mil da q razbira6 da q podkrepq6 spored men tova e nai vajnotoUspeH \
/
Точно така,но и не прекалявай,за да не станеш скучен или банален.Първоначално написано от sexa_na_kompleksa
![]()
Всичко има край,след като е имало начало...Само споменът остава вечен,само той идва,когато всичко друго вече си е отишло...
aman dokolkoto razbrax e ot klasa ti ami naprai i nekvo....kompliment4e v daskalo a ne po SKYPE![]()
LoVe is ThE NAME, Sex is ThE GAME, Fuck ThE NAME and Play ThE GAME!!!
нещо искренно винаги би ме трогнало
Света е любов,а тя е създадена,за да прави щастлив само един човек..А този човек е най-добрия на света...той е ...
+1....Хора спрете се с тоя скайп... така както е тр1гнало... след 5-6 години виртуален секс ще се прави...Първоначално написано от меги
![]()
ПодкрепямПървоначално написано от sexa_na_kompleksa
![]()
А бе отдавна, беше тъжна вечер.
Поредната... Да знаех само аз,
че в утрото не ще те видя вече,
че ще бъдеш мъничка звезда...
обаче, само ако не е дебела !Първоначално написано от mechtaq_za_teb
в такъв случай почваш да лъжеш
![]()
зависи от човека![]()
Ами казвай и мили и хубави неща,които трябва да идват от сърцето ти,защото иначе ще звучът банално.Не трябва и да прекаляваш с комплиментите.Също така е важно и в даскало като сте да и правиш,а не само по Skype.Ми това е.Успех! \/
Любовта е да дадеш на някого възможността да те УНИЩОЖИ,вярвайки че той няма да го направи. http://7-tepeta.myminicity.com/
Странно защо си решил на всяка цена да й правиш комплименти и то по Скайп, но можеш да пробваш със :"Сега гледам едни снимки, много хубаво си излязла", "Имаш много чаровна усмивка", "Очите ти са много хубави", "Ти си много фотогенична" и т.н., стига да са искрени. Но ако станеш прекалено настойчив или изглеждаш много романтичен (има много момичета, които не си падат по романтиката), тя може да се отдръпне![]()