.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 6 от общо 6

Предложения за прически

Здравеите..пуксам тази тема понеже ми омръзна да си гледам косата по един и същ начин всеки ден..та мисълта ми беше някои да предложи по рошави прически...в смисал къси дълги изтънени с бретон без бретон не е проблем Благодаря предварително

Супер фен Аватара на rakiQ
    моята е къса с бретон изтънена..
    претончето ми е изтънено косата ми първо беше на каре но сега е некфо бодобно,филирано но не е каре!по проскубано е

Po4vamee : s presa, s pqna, s rolki, na opa6ka/opa6ki, na kok, s 6noli, s fibi, s lak, s diadema, topirane, na plitka/plitki, naprimer edna dve opa6ki i celite vav lasti4kinavurzani (ako me razbira6), briton4eto moje da go ispravq, da go naviva6, da mu slada6 fibi, ili ako e dulgo da go vrazva6 zaedno s kosata Uspeh :P :P :P
    www.myschoolbel.info <---- tYk ImA Si4kI TeMI, EseTa, LIS ....

Супер фен Аватара на oTPoBHa
    кажи на фризьорката да ти скъси горните пластове на косата... и после импровизираш.. различни цветове, кичури, шнолки.. защо не се боядисаш в някъв мноо ярък цвят? аз разбрах розово как може да се получи.. чрез смесване на червено и бяло.. мноо искам да си направя розови кичури, ама като си помисля на какво трябва да си подлагам косата, ми се отщява

ама с удоволствие бих се спряла на червеното.. хваща даже без изсветляване

И аз искам нещо ново..Ще ви помоля да давате снимки,че в понеделник имам час при фризьор и имам време да мисля.Та ако им покажа снимка на прическа по-добре би ме разбрала. Та косата ми в момента ми е дълга без бретон на руси кичури. Предложения?

Мерси
    Не Използвам авто-бронзанти,изкусвена коса нямам,прашките не си показвам...ем не ми се кефиш нали?!?

Супер фен
    Град
    в килера
    това за мен е най-добрият сайт за прически, понеже има доста голям избор
    и аз все още се колебая, от 300 прически не мога да си избера нищо

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си