- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Правите ли упражнения вкъщи :?
Не е от най-умните теми ама .. не се сърдете мн![]()
Ами много рядко. Ама понякога правя.Най-вече Пилатес, че искам пак да съм разтегната, а не искам да се запиша пак на гимнастика или модерен балет
![]()
всеки ден без изключение понеже съм висока около 163 и съм 53 килограма и не се харесвам и всеки ден правя коремни преси като с всеки изминал ден ги увеличавам с 5 сега съм стигнала до 80![]()
![]()
AmI RqDkONo NaI VeChE PrAvQ KoReMnI PrEsI :P
(: BuDi KrAsIvA Za PrIqTeLiTe I DvOiNo Po KrAsIvA Za VrAgOvEtE Si (:
Преди правех по 100-150 коремни, ама сега съм спряла..
Скоро ще почвам пак.
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."
Почти не правя. Няма кога, особено в учебно време, но сега през ваканцията може да се реша да пробвам нещо![]()
Оф извън темата като писах отговорите за анкетата бях сложила и отговор "никога" ама не се е появил. Както и да е само да ви кажа че има и отговор Никога да не питате що нямаИначе аз правя рядко вече щото нямам мн време. Лятото всеки божи ден ама сега не
![]()
През зимата нещо ме мързи.особено сега по празниците сутрин едвам ставам,а вечер изобщо не ми е до упражненияНо през лятото издивявам напрао
![]()
![]()
По едно време тае бо тренирах вкъщи![]()
Но иначе всеки понеделник, сряда и петък си се занимавам по 2 часа (:
What you give is what you get!
ох...ако щете вярвайте правя от 10 годишен упражнения у дома,коремни преси (стигнал съм до 680 на ден) ,лицеви опори (много серии със по 10-15) ,ии съм си измислил други упражнения за трицепс,бицепс,гърди,и така нататак..
За к0кошка няма пр0шка,за мили0ни няма зак0ни
Хаус фена няма мира-до смърт чалгара пребива
House rUlzZz...
Jimithesun - Ibiza (Original Mix)
Първоначално написано от sladuranka =)
az vseki den ot mn odavna si pravq po 100 koremni presi i dva pati v sedmicata uprajneniq ama mn i 3 pati v sedmicata basketbol i otdelno gledam da hodq pe6a ili kogato sam sama v ka6ti naduvam kompa i tancuvam tova mn pomaga super barzo gori kaloriite.
По едно време всеки ден правех коремни преси, ама напоследък ме мързи.
Аз правя, през ден може би, но само да си поддържам формата, да не се отпусна прекалено :P