Цитирай Първоначално написано от ATAKABG
Щом му духаш и не те е гнус,не би трябвало да те е гнус и като сядаш там,където е пикал
Значи за теб е еднакво да си хвърлиш семето и урината в устата на някое момиче?

Аз също духам и ми е приятно,но би ме хванало гнус да седна върху пикня.Спермата и пениса са чисти (поне при повечето нормални хора),а пикнята и тоалетната чиния-не са.

Цитирай Първоначално написано от Canis_Dirus
RAWRRR, ти как реши, че Шекспир е гей? за него не са знае, дали е действителна историческа личност, или не. Ама Уайлд е той си е жив гей!

Верлен си е гей - имал сие джиджи-биджи с Рембьо, ама то абсента не прощава. Но теб възбужда ли те да ти рецитират неговата поезия? Доста от нещата му са "шокиращи". Трупове, мърша, упадък...
Аз няма как да знам,но се доверявам на мнението на повечето му биографици и изследователи.Според повечето от тях,повечето от сонетите на Шекспир са написани/посветени на мъж.

Всъщност..стиховете на Верлен не ме възбуждат,нито пък нищо свързано със символизма или натурализма.
Възбужда ме мисълта,че до мен имам начетено и интелигентно момче.
Няма значение дали ще цитира литература,ще ми доказва закон в квантовата физика,теорема от висшата математика или икономика,или ще открива някой нов екзистенциален хоризонт във философията..