- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Бесен съм!!!!!!!!!!
оооооооооооооооооооо много съм бясна на майка ми и нейната "приятелка"... ще тръгва да ми говори с какви съм се събирала ..... и понеже са с кецове и имат различен начин на мислене били изроди бе ай *&%&%&$$&*^^*(&*%^%^&*^&%&^$^%$%^$^** (тва са псувни) ся ще ми казват с кой да тръгвам (говоря за гадже) с кои да се водя ... абе вярно ми е майка ама пък няа право и тва да ми казва да ми се меси в личния живот ДРАЗНИ МЕ а тая нейна приятелка говорела 2;3 пъти с тях и плямпа кви били![]()
![]()
аре ся кажете как да убедя майка ми в обратното а тая нейна приятелка точно с фяшунчеатата ми вика да съм ходела щото моля ти се били светсни...... викам ХУЙО МИ ДА ХОЙ С ТЕЗ ПЕЕРАСИ МАМА ИМ АЗ НЯА СТАВАМ КУРВА...........
БисквитенотоЧудовище
Леко с нервите не е полезно да почваш от ранна възраст.. На колко си всъщност, че още се връзваш на тия глупости? Какво те интересува въобще? И нашите преди ми викаха, че се събирам с боклуци, но после се убедиха че не е така. Вместо да се нервиш на простотии седни и се опитай нормално да поговориш с майка ти пък ако не иска да те изслуша я сиктиросай и нея, очевидно ти се отдава.
A day without sunshine is like you know...night
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=39415 !!!
Ако се кефиш с тайфата начи нямаш грижи.Ако майкати не я одобрява не й обрущай внимание.![]()
Ама да не ти пука майкати какво мисли за приятелите ти. Тя и мойта са опитва да са меси ама не и обращам внимание-тя си мрънка,дрънка и ръси глупости ама не я слушам ваобще. Излизай си пък тя да свиква. Може и да я подразниш като и кажеш че и ти много не харесваш нейанта прияталка ама не и казваш нищо. Може и да помогне-с мойта стана и сега поне по-малко мъранка и дрънка![]()
да не ти пука,бееее
![]()
и аз много се дразна на приятелките на майка ми ... като я питах дали мога да си напрая обица на пъпа и тя вика еми не знам,ще видиме и оная приятелката й вика : "Тя иска да си напрай обица тама,та като минават дъртите ергени да я гледат тама " ии майка ми вика: оо нема шанс![]()
незнам ама няа спра да си се събирам с тез хора пък :P ...![]()
БисквитенотоЧудовище
оле и мама преди имаше една приятелка дето все ме клюкареше..Как сам можела да стоя до толкова късно,с кой се водя...Имах чувството,че тая жена ме следи...![]()
По-леко с нервите не и обръщай внимание...
Не Използвам авто-бронзанти,изкусвена коса нямам,прашките не си показвам...ем не ми се кефиш нали?!?
О нещастие![]()
Еми много ясно,беПървоначално написано от БисквитенотоЧудовище
И мен повечето приятелки на майка ми ме дразнят,'щото само ме топеха/преди/,а 'баси техните деца колко по-зле са,ама майка ми не се обажда....]![]()
Я хапни една бисквитка и се успокой!
...don't care what I've become but fear what I am becoming...
1 кутия ?Първоначално написано от Lord_Of_Light
БисквитенотоЧудовище
abe kvo se vpriaga6 kaji i da se gleda jivota i da ne ti se mesi eto tova mu e blagosloviata da ima6 maika buntarka moita za ni6to ne mi pravi problem :P![]()
![]()
Ако тва е Пъшито...здраве да е ,ше ядем кюфтетаПървоначално написано от Анонимко
![]()
Що пък само кутия?Хващаш кашона и за 1-2 минути го искунсомираш. =D>Първоначално написано от БисквитенотоЧудовище
![]()
![]()
да вярно за кфо да скромничаПървоначално написано от SandForGaara
взимам кащонеца и почвам и помнене БисвитенотоЧудовище не дели храна
БисквитенотоЧудовище
Тошно тъй!![]()
Да ти е сладко![]()
универсално решение "най-новия модел брадва.. само сега промоционална цена от 9.99*** ако се обадите ф следващите 15 мин получавате и кутия бисквитки ^^ " трепе родители сякакви .. опа вредители ...Първоначално написано от БисквитенотоЧудовище
*** без ддс![]()
I'm the ripper, the angel of death
The brutalenforcer of all divine laws
With a mystic voice in my head
I'm the ripper, the bringer of death
So you better never meet me
Because then you'll take your final breath
+ доставка???Първоначално написано от sLaY...
БисквитенотоЧудовище
да... по коледа стават чудеса![]()
да... офертата важи в следващите 15 мин ...
пс не се впрягай толкова бре ;/
каак да не се впрягам.... ще ми избира тя приятелите за кфо се мисли
БисквитенотоЧудовище
амм за твоя майка ... просто се притеснява ...то брадвата е за приятелкатанабучия на шиш и е мариновай за нова година
![]()
хахах няа как ще има меле тя майка ми вярва само на приятелките си аз кфо съм тук в тая къща... не мога да изказвам мнението си, никой не ме излушва.... оф когааа ще купят шибания апартамент да се умитам![]()
БисквитенотоЧудовище