- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Бесен съм!!!!!!!!!!
да един път видях светлината чесну ти казвам мн зловещо затва отидох да пия д ами стане весело...
БисквитенотоЧудовище
Само един въпрос не си ли "бясна" щото май си момиче а от заглавието друго виждам![]()
![]()
we give it all.
тоз пък и тя
за мен няма родове хахаха
БисквитенотоЧудовище
добре след дулги размисли се успокоих... аз сам идиот не човек =D>Първоначално написано от БисквитенотоЧудовище
![]()
I'm the ripper, the angel of death
The brutalenforcer of all divine laws
With a mystic voice in my head
I'm the ripper, the bringer of death
So you better never meet me
Because then you'll take your final breath
как успя да установиш....Първоначално написано от McGreaN
БисквитенотоЧудовище
хахахаПървоначално написано от sLaY...
по скоро сички са идиоти ти човек хахахаххаха какту мисли един фр
БисквитенотоЧудовище
аз съм медиум и пак не установих какво ми има.. :SПървоначално написано от McGreaN
БисквитенотоЧудовище
да ест не греши (ако не е напит)
БисквитенотоЧудовище
установих ..човек неможе да умре от скука *от личен опит*ето защо някои хора прибягват до самоубиийство
![]()
I'm the ripper, the angel of death
The brutalenforcer of all divine laws
With a mystic voice in my head
I'm the ripper, the bringer of death
So you better never meet me
Because then you'll take your final breath
тез хора не са хора а емота..
БисквитенотоЧудовище
арее тук ще си изкарвам гнева.....
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
тяз за кфо взе да се мисли вече....... обула съм 2 различни чорапа взе да ми крещи че съм имитирала нзм си кой от компанията ЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ ИЗНЕРВИ МЕ КРАЙ ИДЕ МИ ДА И ЗАБИЯ ЕДИН РИТНИК У ЛИЦЕТЪ ДА СА РАДВА ЧЕ МИ Е МАЙКА ............ А НЕ ПИСНА МИИИИИИИ
БисквитенотоЧудовище
Първоначално написано от Under_my_skin
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
беее не си единствена и на мене майка ми и шибана и приятелка наталия ще ги вкарам в некоя кофа и ше ги нарежа най големите скандали стават за дето сам смъкнат с кърпи шапки ка4улки и т.н. за жена ми вика 4е била мърла кат мен и т.н аз ти казвам и наще ме вбесяват супер много и някой ден ще превъртя и не знам...
This is West coast nigga thinkin California quicksand got a nigga sinkin I can give a fuck what you niggaz drinkin"smoke some weed"
хахахах майка ми се оказала мн дребнаж човек![]()
БисквитенотоЧудовище
добра идея ще пробвам мерсиииииии :PПървоначално написано от twix_91
БисквитенотоЧудовище
+1Първоначално написано от twix_91
ЩаСтИеТо ПрИ мЕн ДоЛетЯ с БуТиЛкА вОдКа В рЪкА.ВчЕрА бяХ пРиМеРнО дЕтЕ,пИеХ сОк ВмЕсТо ПиТиЕ,аЛа ДнЕс Ми ПиСнА оТ тОвА-жИвОтА сВоЙ щЕ пРоМеНя!По КлУбоВе Ще Си ВиСя,Ще БъДа ГаДнА кУчКа БеЗ дУшА!
О , да а аз за дето не съм учела и понеже съм в ново даскало - 8 клас иии .... майка ми само ми плямла "не те знам с какфи ДЕЦА се движиш , какви са им родителите ... ала бала " направо побеснявам ...![]()
![]()
![]()
ама до сега не ми е забранявала да излизам с някой ...
![]()
И защо си толкоз нервна ?! Нещо не зацепих... хабиш си нервите за глупости маи маи![]()
http://www.vbox7.com/play:6c61a679 БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО !!!!!!!!!!!!!!!
Хич да ти не пука кфо мисли майка ти и приятелката аз като се обличам..като..нз кфо се едно съм от луната..и кфо се едно на моите фр да им забранят да се водят с мен (блуза черно и сиво на раета отгоре до положината една тениска щото мног ме кефи надписа,широки дънки,кецове в главата се едно съм бръкнала в контакта,цаиси колани абе..напрау..![]()
tazi tema e tapa
Последно момче или момиче си ?Първоначално написано от БисквитенотоЧудовище
![]()
Кефи са на хората с които се събираш и кажи на майка си че не си малка и сама можеш да прецениш с кои да се събираш и с кои не
вече хиич не и обръщам внимание правя квото зная! .....![]()
БисквитенотоЧудовище