.
Отговор в тема
Страница 4 от 4 ПървиПърви 1234
Резултати от 76 до 83 от общо 83
    Голям фен Аватара на CaSsIe
    охх и на мене постоянно ми повтарят, че комапнията ми влияяела зле, че били боклуци и т.н. ама мене какво ме интересува...пък и те наскоро се отказаха да говорят защото видяха, че нищо не се променя и няма да спра да се движа с тях... а за фешани не ми говори...всеки ден се сабират пред входа ми тея мазни педалчета и курвички надуват ми дива чалгия и се почва едно викане...баси се едно не могат да говорят нормално...лелеле избеснявам като се сетя!

Град
    Dreamland
    Цитирай Първоначално написано от CaSsIe
    охх и на мене постоянно ми повтарят, че комапнията ми влияяела зле, че били боклуци и т.н. ама мене какво ме интересува...пък и те наскоро се отказаха да говорят защото видяха, че нищо не се променя и няма да спра да се движа с тях... а за фешани не ми говори...всеки ден се сабират пред входа ми тея мазни педалчета и курвички надуват ми дива чалгия и се почва едно викане...баси се едно не могат да говорят нормално...лелеле избеснявам като се сетя!
    същото или мнооого мразя като почнат да се прегръшат и целуват все едно не са се виждали от 10 години ...... и по коридорите на даскало момичетата се изнасилват по парното ужас ... абе дай една приятелска прегръдка там кфи са тез лигни ужас.....
    БисквитенотоЧудовище

Ясно , но последно "бесен" или "бясна" ?

Град
    Dreamland
    и двете
    БисквитенотоЧудовище

Град
    Лондон
    Цитирай Първоначално написано от SandForGaara
    Ако се кефиш с тайфата начи нямаш грижи.Ако майкати не я одобрява не й обрущай внимание.
    To4no, ne i obra6tai vnimanie ili se opitai da razbere, 4e ne sa tolkova zle kolkoto si misli tq i priqtelkata i.
    Приятел ти е този, не който ти бърше сълзите, а този който не те кара да плачеш...

Спокоо не се нирвирай !!! Всичко си има своето решение ! Не обръщай внимание на никой и гледай ти да си добре !

Град
    Димитровград-Eggenfelden
    В такива ситуаций,просто клатя главата на майка,и си прая пак каквото си зная.Действа безотказно

Град
    Dreamland
    Цитирай Първоначално написано от hooliganka89
    В такива ситуаций,просто клатя главата на майка,и си прая пак каквото си зная.Действа безотказно
    сега действам на този принцип
    БисквитенотоЧудовище

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си