- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Бесен съм!!!!!!!!!!
охх и на мене постоянно ми повтарят, че комапнията ми влияяела зле, че били боклуци и т.н. ама мене какво ме интересува...пък и те наскоро се отказаха да говорят защото видяха, че нищо не се променя и няма да спра да се движа с тях... а за фешани не ми говори...всеки ден се сабират пред входа ми тея мазни педалчета и курвички надуват ми дива чалгия и се почва едно викане...баси се едно не могат да говорят нормално...лелеле избеснявам като се сетя!![]()
същото или мнооого мразя като почнат да се прегръшат и целуват все едно не са се виждали от 10 години ...... и по коридорите на даскало момичетата се изнасилват по парното ужас ... абе дай една приятелска прегръдка там кфи са тез лигни ужас.....Първоначално написано от CaSsIe
![]()
БисквитенотоЧудовище
To4no, ne i obra6tai vnimanie ili se opitai da razbere, 4e ne sa tolkova zle kolkoto si misli tq i priqtelkata i.Първоначално написано от SandForGaara
Приятел ти е този, не който ти бърше сълзите, а този който не те кара да плачеш...
Спокоо не се нирвирай !!! Всичко си има своето решение ! Не обръщай внимание на никой и гледай ти да си добре !![]()
В такива ситуаций,просто клатя главата на майка,и си прая пак каквото си зная.Действа безотказно![]()
сега действам на този принципПървоначално написано от hooliganka89
![]()
БисквитенотоЧудовище