- Форум
- По малко от всичко
- Спорт и здраве
- За хората, които разбират от фитнес
то ако е с положителен калориен баланс вече не е НВДПървоначално написано от Canis_Dirus
нали се сещаш че зада сваляш трябва от BMR-то да извадиш Х брой калории и обратното зада качваш
Напраотив много зависи. Мисли за всяка мастна клетка като фабрика за мазнини. Едва 2% от телсните мазнини се произвеждат в черния дроб. Другите 98% се произвеждат в мастните депа - около корема, кракта и тн.
Вземи прочети нещо информативно. Примерно The truth about bulking на Christian Thibaudeau . настоящ бодибилдър, бивш трибоец и вероятно най-известният треньор в Канада.
и да имам грешка от бързо писане. Над 10% мазнини се качва повече мазнини, отколкото мускул.пак ти казвам че зависи от храната ! Тва никаде не съм го видял или прочел или пък чул, че над 10% се качват мазнини повече ... Докажи ми
най-елементарното е височината-100=килограмите които са ти нужни да подържаш зада си жив и здравПървоначално написано от KENZO
. сметни си BMR-то след това вече си правиш хранителен режим ... тука ще видиш бая зор ама ако искаш резултати трябва да се потрудиш
ето линк сега разпределяш яденията да са поне 7-8 пъти на ден ! гледай да не се тъпчеш като прасе на 1 път ! Ако имаш някви проблеми с тва ще ти дам направо моята диета която спазвам , просто трябва да си я прегодиш вече според теб как ще ти е най-удачно да я спазваш. Добавки ? Хмм изчакай още малко да станат 2 месеца и си вземи някакъф протеин + креатин + глутамин (класиката
) а ако качваш трудно и си с бърз метаболизъм направо вземи един гейнър ( пиши ми на private да ти вкарам няколко оферти)
![]()