- Форум
- По малко от всичко
- Спорт и здраве
- Долни плочки
Тренирам от доста време, но долните ми плочки не се виждат. Да, знам, че трябва да отслабна, за да се покажат, знам и как да отслабна. Проблема ми обаче е следният:
Никога не съм бил ни най-малко дебел. Още откакто тренирам съм имал някакъв малък слой мазнини на стомаха, никога не съм имал шкембе, не съм имал и мазнини на други места. Имам чувството, че трябва да изгоря не повече от 500-2000 грама докато се изчистя напълно. Обаче си стоя така от много месеци, въпреки че тренирам (почти редовно, диетата ми е лоша, а бягането, което гори много калории, е много нередовно). На моменти имам повече мазнини, а на моменти по-малко, но не се изчиствам.
Нормално ли е за толкова време (месеци) да не мога да изгубя толкова малко тегло? Винаги ли е трудно да се изчистят последните мазнини? Заблудил ли съм се когато съм си помислил "имам много малко количество мазнини да губя, затова ще ми отнеме малко време"?
(след малко излизам, ще пиша след няколко часа)
Ти сам си го каза - диетата ти е лоша и бягането ти е нередовно![]()
Ти сам си го каза. Оправи си храненето, бягай редовно и резултатите няма да закъснеят.Обаче си стоя така от много месеци, въпреки че тренирам (почти редовно, диетата ми е лоша, а бягането, което гори много калории, е много нередовно).
Връх на упоритостта: да набираш грешна парола, докато компютърът се съгласи.
Мазнини винаги губим там където най-малко ни трябва,докато достигнем до желаната точка.Първоначално написано от StringTheorist
И както по-горе написаха оправи си храненето и тичай редовно.Можеш да пробваш HIIT ;]
A journey of a thousand miles begins with a single step..
You are never a loser until you quit trying..!
skype - adrenalincho__
http://www.facebook.com/profile.php?id=100000929970991
Какво значи долни плочки,третия ред ли-забрави за него.
The time's for sobieski
Защо? Да, за третия ред говоря. Искам нещо такова: http://www.fantasy-d.com/wp-content/.../03/6-pack.jpgПървоначално написано от vankata5555555
А за диетата ми и бягането ми използвах много грешен изказ. Въпреки че бягам нередовно, минавам по много големи разстояния - често по 16 километра (без почивка или с малка почивка в средата). Никога не преяждам, ям прекалено малко сладко, понякога ям малко за целия ден (знам, че стапя мускулите). Но диетата ми е извън контрола ми, защото баща ми ми готви, аз само се уча да готвя и не мога да контролирам храната, която ям.
Въпроса ми беше, последните килограми трудно ли се губят? Или са толкова лесни, колкото ако имах 5-10 килограма отгоре и исках да изгубя същото количество мазнини?
Какво значи последните килограми,някой да не ти е казал колко точно трябва да свалиш и да излезнат плочките ?Този 3-ти ред се прави с строга диета и със маса,защото първо трябва да ги изградиш и после да ги покажеш.Ако си ги направил вече,това значи да си бил поне 80 кила и да си блъскал като луд за корем,само ти трябва диета и не много,а правилно кардио.
The time's for sobieski
познавам един, който е много хърбав (около 64 кг, 183 висок), никаква маса няма, но му се виждат плочките
И аз познавам такъв дето гърдите му са като дъска,ребрата му изкачат яко,яде,пие,пуши и има плочки...ама това си е до ген.Аз ти обяснявам по-принцип какво трябва да направиш,тези изобщо не ги гледай те винаги ще си ги имат тези плочки.
The time's for sobieski
Бе няма кво да завиждаш на такива изгърбени,дето с една ръка ще им счупя кокалите.. Просто нямат мазнини и за това става така..Нисък процент мазнини,но никаква маса..Първоначално написано от StringTheorist
Мисълта ми беше, че ако изгоря още мазнини, сигурно и аз ще стана като тях, само че с повече мускули. Знам, че това при тях обикновено не се постига с тренировки.
Зависи от хранителният ти режим..Първоначално написано от StringTheorist
ТочноПървоначално написано от DownloadVirus
![]()
A journey of a thousand miles begins with a single step..
You are never a loser until you quit trying..!
skype - adrenalincho__
http://www.facebook.com/profile.php?id=100000929970991
Много внимавай с диетата,щото границата между малко сланининка в долната част на корема и хърбав с плочки е тънка.Имам в предвид,че вече 8 месеца не мога да намеря точната граница.В смисъл,ако реша да ги изкарам плочките както трябва(6 добре оформени плочки) автоматично означава да си сваля и 4-5 см от ръката.Нямам представа от организма ли ми е,или от кво...Иначе по-добре як с малко сланинка под пъпа,отколкото хръбав с six packs
DaughterOftheDevil
CherryBell13 <3
icebullet14 <3
Да го таковам и в тоя 3 ред плочки
Не важно да слабееш
Аз съм си слаб - тренирам мноо правя вече коремни възлиэания , набирания с вдигнати и изпънати на пред крака във форма L - и пак нямям трети последен ред плочки и не ми са големи и завършени останалите ,,,,
Според ме трябва качване на маса и по късно плочки,,,
Явно не си достатъчно слаб. Щом има хора без почти никаква маса, на които им се виждат всичките плочки.Първоначално написано от loveca777
Премери си процента мазнини (body fat) и ще видиш, че е така. И аз преди мислех, че няма какво да губя.
Пич.
Аз ако отслабна още ще хвана анорексия .
Има хора с маса, които пак си имат плочки.
Слабеенето само ще направи по-слаб![]()
3ти ред плочки се вади най-трудно.Аз мисля,че няма толкова смисъл да се лишаваш и всякви такива за него.Аз лично имам 2 реда и си стои много добре.Скачай на въже.Също можеш да си вземеш Л-карнитин гел и да мажеш зоната,където искаш да отслабнеш, ще ти помогне.
Бягай, скачай на въже, прави коремни преси и наблягай на повдигане на крака от вис (но баш вис на лоста) с изпънати крака дигаш колкото се може по нагоре(на мен лично това най- много ме реже в областта на долните коремни мускули...
За робокоп-ите, дето чупят кокали имам няколко думи:
"Боят кантар няма!" Това че имаш хубаво тяло не значи, че някой "прегърбен" 60 кг не може да те бие като мръсно коте![]()
whatever..
Точно така !Ако по принцип не ти вървят и искаш хем да запазиш ММ,хем да изкараш плочките,ще трябва да наливаш парички в тях за амино и протеин задължително+л-карнитин или фет бърнър ако желаеш.Първоначално написано от Greennight
DownloadVirus колкото до хърбавите мога да ти кажа,че има такива копелета дето просто 40см. ръка докато се вдигне и ще изяде 10 парчета.
The time's for sobieski
И тва кво общо има с цялата темаПървоначално написано от vankata5555555
Тука вече си е зависи,говориме за визия тука,тези селски митове "масивно тяло,неподвишни хора" сме ги чували мноооооооого пъти
![]()
Ти май незнаеш и какво пишеш ?Селски митове :Д яко,като тия смотаняци в цс-а,като не им харесва някой или нещо то става селско/пуберскоПървоначално написано от DownloadVirus
.В повечето случай селските митове са вярни !
The time's for sobieski
Благодаря много. Ще си оправя диетата и бягането и ще видя какво ще се получи с редовни тренировки + диета.
Аз пък те съветвам да не слабееш, защото тай или иначе третия ред може да не ти излязат с тия предлoжените по-горе упражнения...
А обикновенните коремни преси просто ги зарежи.
Прaви ги с тежести или под 360 градуса _( эакрепяш си краката някак си на някоя успоредка, и правиш коремни преси като се пускаш на долу с главата)
Другото е - вдигай си краката до горе като висиш на лоста.
Научи предна везна.
Плочките не са най-важното Един мъж трябва да тежи повече от едно пишлеме.![]()
коремни на 360 градуса![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
sapphire5![]()
lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek