.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 30 от общо 30
    Цитирай Първоначално написано от Invisible'Paladin
    Първо да обичаш двама едновременно...такоа ЖИВОТНО няма... И второ кой те блъска по главата да късаш твоето момче ?
    ...виждаш сега резултата.....наслаждавай му се....
    Mislq sushtoto, podkrepqm mnenieto napulno!

Мила,много е сложно наистина...! Ти казваш,че не можеш да се откажеш и от двамата,но аз ти препоръчвам да си дадеш малко време за да можеш да решиш какво точно искаш!
    Бях в някакво такова положение,обичах две момчета и не можех да избера, не знаех какво да правя и просто реших,че ще сменя компанията няма да се виждам с тях за да си дам време и да избера! След три месеца бях сигурна,че искам да продължа с второто момче вярнах се при него и бяхме 5 месеца заедно,преди 3 месеца скъсахме,но все още се обичаме и искаме да сме заедно(просто има обстоятелства,които не ни позволяват в момента ) но това е друга тема,просто казвам,че според мен най-добрия варянт е да си дадеш необходимото време-дали ще е седмица две или месец,просто трябва да си сигурна,че взимаш правилното решение,защото след време може да е прекълено късно, а съвсем възможно е така като се двуумиш накрая да загубиш и двамата!
    Когато си тръгнах не остана нищо освен тъга.Въздухът стана на пепел и падна върху мебелите правейки ги стари като любовта и един писък се чуваше-писъка на отшумяващата любов!!!

ехаа
    Ноу уан мейкс ми соу крейзи лайк ю ду май бой..

Супер фен Аватара на gangstata
    Град
    Мелкаса Пойнт
    1- ne moje da obi4a6 dvama...
    2- zarqzala si gadjeto si,s nadejdata ,4e toi 6e ti ti4a po guza i 6e ti bude "divan4e pras" i v su6toto vreme se natiska6 s negov priqtel,koito si ima gadje i hi4 ne aberisva da go zareje zaradi teb..
    3- sa se nervi6 4e biv6iq ti hoi s nai-dyrata ti fr-ka

...i 100% za mom4eto s gadjeto ,koito ima vuzmojnost da skusa s nego i posle 6te e s teb...ahahah-nanai si...moje i da ne skusat,a ti 6e si ostane6 vtorata....vuv vsi4ki sly4ai ti si precakata-skasala si s mom4eto koeto "obi4a6..,zanimava6 se s mom4e,koeto si ima gadje i tvoq fr-ka e trugnala s biv6iq ti ...

lele tva e nai-dulgiq mi post..

So if you callin my phone - leave a message..
    So if you knock on my door - keep on knockin...

ми земи се запиши в някой латино сериал веднага ше те земат ! а относно проблема: незнам и ти едни каши си ги забъркала по добре си избери някой друг да няма само двама мъже на света

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си