.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 3 от общо 3
    Мега фен Аватара на Canis_Dirus

Мери Крисмъс от уницеф

Предколедно за вашето настроение ще се погрижи УНИЦЕФ. Те отново раздадоха наградите за фотография на годинита.

Нали се сещате- виетнамчето бягащо от напалма, сомалиичето, което скоро ще умре от глад и го дебне един лешояд на няколко метра.

Победителят тази година е:

Сватба в Афганистан. Младоженеца е на 40. Булката на 11. "Нуждаехме се от парите" - казват родителите. Срамота! Аз като казвах, че онождам едно сираче с благотворителна цел ме порицавахте, а по света мискините си плащат - това е проституция един вид! Само аз останах благороден и състрадателен.

На второ място се класира:

Детска работа в Бангладеш. Те таз деца ви шиат маратонките Найк, правят ви куклите барби и Ханзуците Адидас (специално новите модели, който те правят безсмъртен).
    Продължавайте да купувате тези стоки и да осигурявате прахраната им. Да живее експлоататорския труд - единстева прехрана на милиони.

На трето място:

Аналин празнува деветия си рожден ден на сметището край манила (Филипините). Тя е от стотиците семесйтва, който живеят и се прехранват на сметищата. Изглежда по-малка и слаба, понеже е крайно недохранена. Семейството се изхранва от производство на дървени въглища (на които ние си печем пържолите). Децата обикалят да търсят дърва из планините с боклук. После сред адска жега и лютив дим носи стотици литра канална вода, за да загаси огъня и да вземе готовите въглища. Естествено мафията прибира своя процент.
    Май не е този огън, който е греел малката кибритопродавачка.

И тук една, която ми хареса
    Grumpy old madman

Не знам какво да кажа....

Супер фен Аватара на ABSOLUTme
    Град
    вввдотайемапигдотком
    Аз винаги си купувам я картички,я сувенири,я нз си кви глупости.Като се почне от УНИЦЕФ та до оная кампания 'На сираче хляб не се отказва'.Че то ако всеки почне с 'От мойто левче ли зависят?..',всичко отива по дяволите..
    И все пак говоря от името на човек,който сам се издържа.Не смятам,че е редно тея с картичките да спират децата по улиците и да искат от тях да си дадат джобните..

ATAKABG,с твойта философия 'Кой е.бал-е.бал' няма да стигнеш далеч.Винаги зад теб ще има някой я по млад,я по-напорист,който ще иска да те прецака и ше те бутне и е кофти,ако долу няма кой да те хване.

Аре Весела Коледа.
    Feel my sin..Feel my sound..So baby,come on in...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си