.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 51
    ami neznam kum 1 4asa imame sre6ta v edno kafe .. i neznam 4udq se dali da otida .. mnogo go obi4am tova momi4e tq e mn hubava no znaem si si4ko tq se durji 6ibano s mom4etata vurti gi po nqkolko az se durja gadno s momi4etata s koito hodq smisul ne gadno a prosto neseriozno.. i kak az i tq zaedno stranno e no po nqkakuf na4in mi se iska no edna fr mi kaza 4e ne e mn hubavo taka 6ot ni6to nqma da e kakto predi i bilo stranno i mn puti kogato mi e govorila nekfi ne6ta mi se e iskalo da q celuna no sym znael 4e si4ko 6te se preebe i taka sviknah s misulta 4e az i tq nqma da stane i sega si4ko se oburka ..

Мега фен Аватара на koalka
    Няма смисъл да бъдеш с нея, ако си влюбен в друго момиче.Просто си оставате само приятели.Ще й стане гадно, но поне няма да я лъжеш, а ще си искрен с нея.

Супер фен
    Според мене ти в момента си много объркан,но все пак имаш чувства към нея...Отиди на срещата!Не я вързвай!Поговорете и на място решете какво ще правите!Това е моят съвет!

ami toku 6to i zvunnah i i vikam Nati kvo stava 6e hodim li do halite i tq vika ne6to ne mi e dobre i nqma da izlizam i az are de i tq ne ne iam si rabota.. i mi zatvori oo da adski mn sum vliuben v drugo momi4e i mn go obi4am drugoto momi4e i natalka go znae tova samo 4e drugoto momi4e e ot kavarna a nie sme ot sofia .. tui 4e ni6to nqma da stane.. i nati ddz obi4am q e taka iskam se da e do men 6ot q obi4am uh mislq 4e tfa deto mi kaza i az iskam su6toto Na koleda stavat 4udesa..

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от MoMcHeTo MeChtA
    ami toku 6to i zvunnah i i vikam Nati kvo stava 6e hodim li do halite i tq vika ne6to ne mi e dobre i nqma da izlizam i az are de i tq ne ne iam si rabota.. i mi zatvori oo da adski mn sum vliuben v drugo momi4e i mn go obi4am drugoto momi4e i natalka go znae tova samo 4e drugoto momi4e e ot kavarna a nie sme ot sofia .. tui 4e ni6to nqma da stane.. i nati ddz obi4am q e taka iskam se da e do men 6ot q obi4am uh mislq 4e tfa deto mi kaza i az iskam su6toto Na koleda stavat 4udesa..
    Отиди до тях!Непременно!Казала е,че не и е добре,тогава отиди там да поговорите!!!УСПЕХ!

Цитирай Първоначално написано от Krem4eto
    Отиди до тях!Непременно!Казала е,че не и е добре,тогава отиди там да поговорите!!!УСПЕХ!
    +1 \/
    (: BuDi KrAsIvA Za PrIqTeLiTe I DvOiNo Po KrAsIvA Za VrAgOvEtE Si (:

nie sme v razli4ni kvartali i sme dale4e edin ot drug moga da otida ama nz kfo da i kaja ne mi biva mn v dumite

Едва ли ще й е лесно да бъде по цял ден с теб и да знае, че не може да те има.Така, че ако не се съберете е много възможно и приятелството да си загубите.Поне аз така го виждам.

Знам няма да и е лесно и точно за това може би няма да е мн трудно да пробвам с нея то ние преди се едно си ходехме по цял ден заедно гушкахме се спали сме на едно легло се заедно си бяхме само без целуфки и секс.. тъй че няма да е мн по различно нали така

Град
    bulgaria
    deistvai spored men vse pak ste priqteli a tq ima 4uvstva kam teb i do kolkoto razbiram i ti kam neq uspeh i ako ne riskuva6 moje cql jivot da sajalqva6

Град
    bulgaria
    i iskam da kaja ne6to na vsi4ki onesi koito sa ti pisali ebiq hora sexa nee nai vajnoto

e ako riskuvam i q naranq i si4ko se preebe cqloto ni prqitelstvo 6te sujalqvam mnogo pove4e .. emi 6te hodim sega na kafe 6te se durja s neq kakto predi puk.. da vidim ko 6e stane

e ako riskuvam i q naranq i si4ko se preebe cqloto ni prqitelstvo 6te sujalqvam mnogo pove4e .. emi 6te hodim sega na kafe 6te se durja s neq kakto predi puk.. da vidim ko 6e stane
    KuSmEt

ами тя Се държа мн Странно и объркано почти нищо не Си казахме .. Седяхме гледахме Се хаха и нищо повече ... накрая я изпратих и Викам чао нати и тя чао и така тфа беше ВСичКО

Ta v kraina smetka sega kakvo stana 4e mi e interesno hahaha

ami ni6to ne sme govorili ot togava az q otbqgvam tq mi pisa po skype az i vikam iam rabota 6ti zvunna ne i se obadih i taka.. mislq 4e ve4e priqtelstvoto ni nqma da e kakto predi a puk sme i v edin klas i sega vakanciqta ai nqma se vijdame .. no po4nem li daskalo pff vseki den.. v kafeto ujas

Град
    Там, където е сърцето...
    Щом тъкмо е скъсала с приятеля си е доста уязвима... може затова да е решила че е влюбена в теб. А ти ако я обичаш, но само кат приятелка недей да бъдеш с нея, после ще и е още по-гадно.
    Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true... Follow me and I'll take you there..

ami do sega sme si pisali v skype .. tq mi kaza znam kakuv si znam 4e luje6 i kakvo pravi6 s momi4etata prai6 gi sami da si govorqt no az sum bila do teb tolkova vreme i znam 4e ne si takuf i znam 4e moje6 da obi4a6 i iskam az da sum momi4eto do teb !! Hmm NA koleda stavat 4udesa mai i tfa 4udo 6te stane haha

Супер фен Аватара на mickelangelo
    Град
    Варна морето сините вълни ....
    Бях на подобен кръстопът ... и тогава ми казаха следното :
    "Обичай този който те обича, не този който те привлича"
    което много ми послужи замисли се над този израз ..
    НиКОи НЕ ЗаСлуЖаВа дА лееШ СълЗи за НЕго, а тОзИ коИто ЗаСлуЖаВа нЕ Би тЕ рАзПлаКал >>!<<

ama mene tq si me privli4a i to mnogo hubava e dobra e s men znam 4e me obi4a ami osven da probvam s neq

off be mom4e probvai be... zna4i momi4eto te obi4a pove4e ot koqto i da e bila druga vinagi e bila do teb i 4esno kazano 6te e kakto predi samo 4e s pove4e gyu6kane i celuvki tva e.. a ako ne probvai6 vinagi 6te si ostane vyprosa "kvo li 6te6e da e ako bqh trygnal s neq"

Мега фен Аватара на tuzaro
    Град
    hate city plovdiv, майна
    Ако няма кво друго да правиш цакайте карти
    Локо Пловдив и тесни пичkи майна.

ami neznam tq sega 6te zamine i 6te se vurne 4ak sled vakanciqta kaza 4e imala da misli za mn ne6ta i 4e i trqbva vreme i na men mi trqbva tui 4e neka zamine i 6te vidim ako mi lipsva i nemoga da spra da mislq za neq zna4i tq e momi4eto samo 4e az neiskam tq da me narani

Мега фен Аватара на MiMcHeToOo
    Град
    Там
    neiskam da q naranq a znam 4e 6te stane to4no taka za6toto sum adski neseriozen i da mnogo q obi4am i tq zna4i mn za men i sega neznam si4ko se promeni sled tova a predi malko az kato bqh navunka i tq mi zvuni i az tamun da digna i mi se izkliu4i telefona posle pak go vkliu4vam tq pak zvuni toi pak bateriqta mi padna i tq sega si e pomislila 4e i zatvarqm i neznam kfo da i kaja vijdam 4e e v skype az sum inkognito 6ot nz ko da i pi6a a tq 100% 6e mi pi6e .. si4ko se preeba sega ;(
    Ми обесни и го тва бе..

Животът е адът описан в Библията!

Цитирай Първоначално написано от LoViN`You
    off be mom4e probvai be... zna4i momi4eto te obi4a pove4e ot koqto i da e bila druga vinagi e bila do teb i 4esno kazano 6te e kakto predi samo 4e s pove4e gyu6kane i celuvki tva e.. a ako ne probvai6 vinagi 6te si ostane vyprosa "kvo li 6te6e da e ako bqh trygnal s neq"
    +1 \/

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си