.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 14 от общо 14

Срамните устни...моля помогнете....

Здравейте за първи път се регистрирам в такъв тип сайт,но ми се налга и надявам се от полза...имам доста сериозен проблем а в този момент няма към кого да се обърна!В събота вечер правих секс с приятеля ми и на следващата сyтрин се събуждам и разбирам че срамните ми устни са подути,взех си душ и при миенето доста ме болеше,а сега когато се прибирам у дома разбирам че срамните ми устни кървят...какво може да е това моля помогнете утре е празник и аз няма към кого да се обърна...

т.1 от Правилника!

Модерирано от sh3_1s_7h3_0n3

и на мене ми се е случвало... може да е от презерватива, на мене от това ми казаха че е
    [img][/img]

Супер фен Аватара на ubuntu
    Град
    в Русия съм
    Оле милата .... тва със сигурност не е добре .... по добре намери някоя частна поликлиника или нещо от сорта разрови се в нета и виж къде може да има работещи гинекологични клиники . . Успех дано се оправиш
    Най-много мразя когато някоя обикновена кифла ми се прави на кроасан !!!

ами да зная че не е на добре и работата е там че го правихме без презерватив...

Това, че не сте ползвали презерватив няма общо, стига приятеля ти да не ти е лепнал некоя болест.
    Не за вражда, за обич съм създадена!

Нищо ти няма.Протъркала ти се е кожата и е станала раничка

Град
    *in a pink dream*
    da se nadqvame da razlichavash prostirivane otdolu ot neshto po-seriozno . poogledai se po-obstoino vij otkyde kyrvi , potyrsi nqkakva pomosht - roditel ili nqkoi blizyk ako precenish , che ne e nqkakvo protrivane i otidete na lekar
    Единсвеното по-лошо от неинформиран човек е грешноинформиран...

http://mon3y.hit.bg/
    Негър не си, нито бияч, Мис Калифорния дажа не си и я виждал ... мед ще ми носиш когато те тресна веднъж

Подкрепям miss california.Можеш да провериш откъде кърви като си пъхнеш тампон и го извадиш

Цитирай Първоначално написано от ubuntu
    Оле милата .... тва със сигурност не е добре .... по добре намери някоя частна поликлиника или нещо от сорта разрови се в нета и виж къде може да има работещи гинекологични клиники . . Успех дано се оправиш
    \/
    (: BuDi KrAsIvA Za PrIqTeLiTe I DvOiNo Po KrAsIvA Za VrAgOvEtE Si (:

Супер фен
    Град
    Панацея
    ми.. аз не ги разбирам тези неща
    Цитирай Първоначално написано от Say It Right
    Pravih sex i iskam pak napulno sum seriozna !!!
    emi 4oveka mi spi i mi e jal da go sabudq..a sum gola i se pipam
    vie ste nedorazviti !!!!

Как върви ... по-добре ли е котарака ? [-o<

ами да по-добре е една приятелка ми каза да се намажа с Ацикловир Стада...и сега се чувствам по-добре благодаря на всички,които ми обърнаха внимание!

споко,просто си се протрила

Другия път кажи на приятеля ти да бъде по внимателен

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си