- Форум
- По малко от всичко
- Философия и Религия
- Вярвате ли в Бог?
Защото singularity e състояние. :РПървоначално написано от SiegHeil
Тука вече се обърках...кво състояние, тва е първия ултра плътен и бла-бла атом който се е разширил и бла-бла ?
And in our Dying, we're more alive-than we have ever been
I've lived for these few seconds
For I am Winter born
http://vbox7.com/play:d61898cb
Това е състоянието му. :P Иначе и учените не знаят какво е предизвикало експлозията.Първоначално написано от SiegHeil
Хаха...аз не съм била на ясно...аз не стоя зад тезата ,че има Бог понеже няма доказаелства...вярно ще кажеш - Догма,това е вярата...но не ... исказвам мнение и нямаш право да обсъждаш колко разбирам и колко не...разбирам точно толкова ,че да не съм с промит мозук и да вярвам в несъществуващи Богове,още по -малко да се кланям и да изпълнявам нечии безсмислени заповеди...
EveRytHing Is poSSible...
...Smile only in the Darkness...
Death...That's How I Wanna Be...
тя залбудаъа може да е както съзнателна,така и несъзнателна....като тази на неймлесс,нали така духвни водачо...
"Митът за Христос ни свърши много добра работа..."Папа Лъв Х
"Верните слова не са красиви, красивите слова не са верни." Лао Дзъ
"Това което не ме убива,ме прави по-силен"Ницше
http://bezbog.blogspot.com/
Робиня на собствения си грях. Изпълняваш заповедите на емоциите си, които не съществуват.Първоначално написано от [LadY_AnonYmitY
И не забравяй подсъзнателнаПървоначално написано от k`man
![]()
01001000011000010110100001100001001000000111000001 1100100
11001010110001101100001011010110110000100100000011 1001101100101
Вярвай ми нищо не изпълнявам,казвам това което мисля ,а не това което Бог ми казва,и правя това коео мисля за редно...ти си се кланяй на илюзоения свят ,в който живееш няма да ти преча с въздръста да пропиляваш живота си за абсолютни глупости,вместо да убеждаваш населението от 13 до 21 годишна възръст че има Бог...Аз ти пожелавам късмет!...Нека бог те пази...![]()
Определено малка част от форума чете тия теми, и повечето тийнейджъри нямат интерес към тях. Тука не вербуваме никойПървоначално написано от [LadY_AnonYmitY
![]()
01001000011000010110100001100001001000000111000001 1100100
11001010110001101100001011010110110000100100000011 1001101100101
Действително си прав...малка част от форума се зачита тук...а жалкото е че в подобни теми,се спори за нещо недоказуемо...тва може да си продължи до пенсиите и на най възрастният тук![]()
Не, неговото име не е Бог, а Вяра... Бог = Вярата
Noli dicere "Ego te amo". Permitte mihi ut hoc sentiam!
вярвам че там горе има нещо .. ама какво е и аз незнам
Но когато обичаш някого пусни на свобода , ако той/тя те обича ще се върне твоята страна, ако ли не няма за какво да съжаляваш,щастлив е той/тя без тебе и за него/нея ще се радваш.
троп троп...с червените галоши потропа бате K`man![]()
"Не, неговото име не е Бог, а Вяра... Бог = Вярата"
Уат дъ фак...![]()
Атеистка съм![]()
Най-жалкото е, че всички се водят по скапани моди, сега на мода е да бъдеш атеист и ето, вече 40-50% от харата стават такива...
И най-накрая вярвате в чашката, нали така?
"Мода" както ти се изрази е нещо характерно за една епоха,но в света има толкова много различия и толкова много различни моди за подражание,че никога не е имало една водеща .Да разглейждаш атеизма като мода е прекалено повърхностно.Мода....модел за подражание,така може да бъде наречен стил на обличане,начин на говорене и дори начин на мислене,но можеш ли да наречеш стремжа към власт мода,можеш ли да наречеш парите мода....Всъщност отговорите на тези въпроси са доста разширени,мащабни и много зависещи от гледната точка.Но работата е там че човек трябва да умее да чете между буквите,да се вглежда в детайлите,да вижда нещата от многото различни гледни точкии да вниква в дълбокия хаотичен замисъл на всичко(теорията на хаоса).А определянето за нещо като модерно е признак на консерватизъм,защото поставяш определени неща в рамки.Ти казваш "това е модерно" но не се замсиляш нито за признаците които го определят като модерно,нито за това кой,как и защо го е комерисализирал като моредно и вече спрямо характера ти,разбиранията,средата и др.,ти се определяш като "фешън" или "антифешън".
.....това е консерватизъм,да вървиш със стадото,да бъдеш като всички други останали воден от страх да не бъдеш отхвърлен и пренебрегнат.А точно страха е най-лошото нещо.Ставайки все по популярен атеизма отхвърля едни концепции и поставя нови....промяна,характерна за кръговрата на живота(псотоянно има промени).Защото това което не се променя,това което не се адаптирам към постоянно променящия се кргъоврат,просто изостава и не оцелява.И все пак нека не забравяме че човек е социално същество и индивидуалното оцеляване зависи предимно от адаптирането и променянето в обществото.
Не,по-скоро не вярвам.Има ме-наще са ме създали(до колкото знам).В библията бил на небето-измислили самолета и на небето се оказало,че има купесто-дъждовни облаци.Дяволът,пук бил в земята.Копали,копали и намерили...ЗЕМЯ.После пък се оказало,че освен Земята имало и Вселена,която уж е безкрайна.То и земята била плоска...А ми е интересно христянството не било ли разпространявано от Иисус?Преди това имало ли го е в смисъл,то идва от Иисус ХРИСТОС,но преди това имало ли го е като вяра?Според мен хората с психични проблеми са създавали религиите.Вярвам в еволюцията.
Несъмнено у него има типичната характеристика на непримирим човек.Но и на неприспособим - на човек,който не успява да приеме правилата на средата си за свои и това предопределя обречеността му...
Eminem-Mosh
Случайно да си чувал за старият завет?Първоначално написано от A_B_C
Ще задам един въпрос към всички вярващи(другите да не се бъркат!) - Защо точно пък Християнството трябва да е правилното? Има толкова много други религии - защо другите са измислица, а Християнството не е? Така или иначе за никоя религия няма доказателства.
Искам само да кажа, че във горният абзац не съм влагал никакво лично мнение, т.ч не ме съдете още преди да съм дал гледната си точка.
Trust, will, courage - the three things one must have!
вярвам![]()
Суетата.Моят любим грях.
Исус е Евреин,юдеин,преди него е имало един богоизпран народ,или поне така се наричали те.Евреиския народ е този...народ с голямо его,заради което бил постоянно тероризиран.Знаете ли защо Хитлер се е насочил главно към евреите,защото те са били и все още са най-големите богаташи,а парите не са ги постигнали с друго,а с много скъперничество,алчност и егоизъм....за да направиш толкова много пари трябва или да си спечелил от тото-то или да си такъв човек...Не ги мразя,но не ги и харесвам евреите.Всъщност християнството произтича от евреите и юдаизма.А ми е интересно христянството не било ли разпространявано от Иисус?Преди това имало ли го е в смисъл,то идва от Иисус ХРИСТОС,но преди това имало ли го е като вяра?
Точно и аз знаех това,но не бях на 100 процента сигуренПървоначално написано от k`man
![]()
На другия кух-да чувал съм,но тогава знаех,че не се е наричало христянство и за тва питай >.<
Несъмнено у него има типичната характеристика на непримирим човек.Но и на неприспособим - на човек,който не успява да приеме правилата на средата си за свои и това предопределя обречеността му...
Eminem-Mosh