.

Виж резултатите на анкетата: Е...?

Гласували
349. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • Вярвам

206 59,03%
  • Не вярвам

143 40,97%
Отговор в тема
Страница 2 от 24 ПървиПърви 12345612 ... ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 579
    май само когато ми отърва

Град
    In your most scary nightmares
    Ами НЕ!!!!

За много хора явно зву4и смешно но според мен винаги трябва да вярваш в нещо за да успееш независимо БОГ или предмет или в себе си , аз ли4но вярвам и в себе си и в Господ всеки има право на мнение нали ?

Мега фен Аватара на amatorium
    Da vqrvam. Nai sa mi smeshni tiq, chiito otgovor e : "Vqrvam v sebe si!". Jalki sa prosto.
    Eating isn't cheating - Arnold

Да, вярвам!

Цитирай Първоначално написано от amatorium
    Da vqrvam. Nai sa mi smeshni tiq, chiito otgovor e : "Vqrvam v sebe si!". Jalki sa prosto.
    Що? На мен са ми смешни тези, които си мислят, че дори да има бог, той се бърка в най-малките дела на хората ... глупости. Човек сам кове съдбата си
    Memento moriendum esse!

Цитирай Първоначално написано от ThunderGoddess
    Цитирай Първоначално написано от amatorium
    Що? На мен са ми смешни тези, които си мислят, че дори да има бог, той се бърка в най-малките дела на хората ... глупости. Човек сам кове съдбата си
    Тези, които вярват в Господ Бог, а не в някакъв "дух", вярват че Той се "бърка" и в най-малките ти деяния.

Chovek edinstveno izbira onova, koeto putqt pred nego mu razstila. Nishto poveche.

Ехх философи
    Ако да,защо?
    Ако не,защо?

Някой казват "вярвам в себе си, вярвам в моите две ръце, че с тях ще направя нещо". Ей, безумецо, кой ти е дал тия две ръце??!

Град
    СОфия
    грешно е да се казва БОГ...а по-правилно е Светата троица...
    ии незнам ...май не вярвам не съм сигурна въпреки 4е религията е създадена да манипулира хората...не оспорвам факта 4е Иисус е живял
    и тези неща които са писани за него не са истина особено в Библията..пълно е с грешки просто и как ше ме убедят 4е преди създаването на Адам и Ева не е имало хора,растения,животни...абе пълни глупости иначе аз вярвам в науката

но наистина имало е ситуации в които съм се молила на Господ, а в последно време много вярвам в зодии и ако щете вярвайте винаги дневния ми хороскоп е верен
    Незнам какво искам но знам как да го постигна

Цитирай Първоначално написано от apparition
    грешно е да се казва БОГ...а по-правилно е Светата троица...
    ии незнам ...май не вярвам не съм сигурна въпреки 4е религията е създадена да манипулира хората...не оспорвам факта 4е Иисус е живял
    и тези неща които са писани за него не са истина особено в Библията..пълно е с грешки просто и как ше ме убедят 4е преди създаването на Адам и Ева не е имало хора,растения,животни...абе пълни глупости иначе аз вярвам в науката

но наистина имало е ситуации в които съм се молила на Господ, а в последно време много вярвам в зодии и ако щете вярвайте винаги дневния ми хороскоп е верен

Град
    СОфия
    кое е смешното
    Незнам какво искам но знам как да го постигна

кое е смешното
    Исус Христос Е Бог, Светия Дух Е Бог. Троицата е едно. Да вярваш в теорията за еволюцията и да се молиш на Бог си е чиста проба лицемерие. Сега и некви зодии намесваш... Абе не знам. Оправяй се. Дано Бог ти покаже пътя.

кое е смешното
    Znachi nqkolko korekcii tuk. Bog e bog. Neka ne izpadame v Svetata Troitsa i vtoro Iisus ne e Bog. A zodiite nqmat nishto obshto puk s temata.

Писал съм романи с доказателства в тоя форум че еволюцията е глупост.Че науката се доказва в днешно време но не може да замести Него,защото аз лично съм испитвал неговата помощ.Мога само да ви съжелявам вас,които нямата никакъв смисъл на живот.
    Пък и всички теории за създаването на света са просто нелепи.
    Това е точно все едно да е 100% сигурно да си хвана джакпота от тотото.
    Пак и тва със зодийте...
    Уран плутон и юпитер имат токова общо със сексуалният ми живот,колкото песачинката на 23 градуса северна ширина и чорапа ми...

Бог бая се е погрврил с теб, докато те е създавал, явно наистина е имал настроение за бъзици. Създал е мозъка ти с такъв малък капацитет, че още не си се научил да пишеш правилно. Това че си написал купища, тонове романи за това, че еволюцията е грешна, не доказва твърдението ти. Важно е количеството, а не качеството. Изобщо нямаш право да говориш за култура, наука или нещо от рода при положение, че не можеш да пишеш. И докато не се научиш, няма да създаваш добро впечатление, да всяваш респект в хората и те няма да ти вярват. СъжалЯвам, дарлинг, а твоите съжалЕния не трябват на хората, които вярват в науката. "Зодийте" са опити за характеристика на хората според положението на плантеите в определен преиод от време. За някои хора важат, а за други не. Има 166 различни прототипа за всяка зодия според кобинациите от асцендент и трета зодия, а освен това зависи много и от възпитанието. А това някакъв идиот със голямо саночувствие и самоувереност да ми се бърка в идиота, само защото бил дърт като света, че и повече, хич не ми харесва като идея и не го одобрявам.
    Memento moriendum esse!

az ve4e se 4udq na kakvo da vqrvam i v kogo da vqrvam...

Град
    Dark Forest
    така да напавена темата да се чудиш в кой бог да вярваш.
    Тангра, Буда, алах, Зевс, християнския бог , сатаната или някой друг.
    Аз съм атеист принципно, но понякога се възприемам и към Скандинавските богове (один, Тор)
    КАто умра ще отида във Валхала.

^ И аз вярвам в Тангра и в Бог също..
    London Tipton

Цитирай Първоначално написано от Your Nightmare
    ^ И аз вярвам в Тангра и в Бог също..
    По точно казано БОГ тангра.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си