- Форум
- По малко от всичко
- Философия и Религия
- Вярвате ли в Бог?
май само когато ми отърва![]()
За много хора явно зву4и смешно но според менвинаги трябва да вярваш в нещо за да успееш независимо БОГ или предмет или в себе си , аз ли4но вярвам и в себе си и в Господ
всеки има право на мнение нали ?
![]()
Da vqrvam. Nai sa mi smeshni tiq, chiito otgovor e : "Vqrvam v sebe si!". Jalki sa prosto.![]()
Eating isn't cheating - Arnold
Що? На мен са ми смешни тези, които си мислят, че дори да има бог, той се бърка в най-малките дела на хората ... глупости. Човек сам кове съдбата сиПървоначално написано от amatorium
![]()
Memento moriendum esse!
Тези, които вярват в Господ Бог, а не в някакъв "дух", вярват че Той се "бърка" и в най-малките ти деяния.Първоначално написано от ThunderGoddess
Chovek edinstveno izbira onova, koeto putqt pred nego mu razstila. Nishto poveche.
Ехх философи
Ако да,защо?
Ако не,защо?
Някой казват "вярвам в себе си, вярвам в моите две ръце, че с тях ще направя нещо". Ей, безумецо, кой ти е дал тия две ръце??!
\/
грешно е да се казва БОГ...а по-правилно е Светата троица...
ии незнам ...май не вярвам не съм сигурна въпреки 4е религията е създадена да манипулира хората...не оспорвам факта 4е Иисус е живял
и тези неща които са писани за него не са истинаособено в Библията..пълно е с грешки просто и как ше ме убедят 4е преди създаването на Адам и Ева не е имало хора,растения,животни...абе пълни глупости
иначе аз вярвам в науката
но наистина имало е ситуации в които съм се молила на Господ, а в последно време много вярвам в зодии и ако щете вярвайте винаги дневния ми хороскоп е верен![]()
Незнам какво искам но знам как да го постигна
![]()
![]()
кое е смешното
Незнам какво искам но знам как да го постигна
Исус Христос Е Бог, Светия Дух Е Бог. Троицата е едно. Да вярваш в теорията за еволюцията и да се молиш на Бог си е чиста проба лицемерие. Сега и некви зодии намесваш... Абе не знам. Оправяй се. Дано Бог ти покаже пътя.Първоначално написано от apparition
Znachi nqkolko korekcii tuk. Bog e bog. Neka ne izpadame v Svetata Troitsa i vtoro Iisus ne e Bog. A zodiite nqmat nishto obshto puk s temata.Първоначално написано от apparition
Писал съм романи с доказателства в тоя форум че еволюцията е глупост.Че науката се доказва в днешно време но не може да замести Него,защото аз лично съм испитвал неговата помощ.Мога само да ви съжелявам вас,които нямата никакъв смисъл на живот.
Пък и всички теории за създаването на света са просто нелепи.
Това е точно все едно да е 100% сигурно да си хвана джакпота от тотото.
Пак и тва със зодийте...
Уран плутон и юпитер имат токова общо със сексуалният ми живот,колкото песачинката на 23 градуса северна ширина и чорапа ми...
Бог бая се е погрврил с теб, докато те е създавал, явно наистина е имал настроение за бъзици. Създал е мозъка ти с такъв малък капацитет, че още не си се научил да пишеш правилно. Това че си написал купища, тонове романи за това, че еволюцията е грешна, не доказва твърдението ти. Важно е количеството, а не качеството. Изобщо нямаш право да говориш за култура, наука или нещо от рода при положение, че не можеш да пишеш. И докато не се научиш, няма да създаваш добро впечатление, да всяваш респект в хората и те няма да ти вярват. СъжалЯвам, дарлинг, а твоите съжалЕния не трябват на хората, които вярват в науката. "Зодийте" са опити за характеристика на хората според положението на плантеите в определен преиод от време. За някои хора важат, а за други не. Има 166 различни прототипа за всяка зодия според кобинациите от асцендент и трета зодия, а освен това зависи много и от възпитанието. А това някакъв идиот със голямо саночувствие и самоувереност да ми се бърка в идиота, само защото бил дърт като света, че и повече, хич не ми харесва като идея и не го одобрявам.
Memento moriendum esse!
така да напавена темата да се чудиш в кой бог да вярваш.
Тангра, Буда, алах, Зевс, християнския бог , сатаната или някой друг.
Аз съм атеист принципно, но понякога се възприемам и към Скандинавските богове (один, Тор)
КАто умра ще отида във Валхала.
Вярвам в Тангра!
По точно казано БОГ тангра.Първоначално написано от Your Nightmare