.

Виж резултатите на анкетата: Е...?

Гласували
349. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • Вярвам

206 59,03%
  • Не вярвам

143 40,97%
Отговор в тема
Страница 3 от 24 ПървиПърви 123456713 ... ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 579
    Град
    Някъде по широкия свят...
    Аз пък си вярвам в Бог ,Исус и Светият дух ,много пъти ,когто съм изпадал в трудни моменти е имало сила която ми е помагала и аз вярвам че тази сила е Бог!
    War is tool ,with this tool the powerful people manage their plans for the new world. World of mass slavery ,world of mind control. If you haven't realise it yet- you are part of that enslaved humanity too.

Град
    Свободния свят
    Вярвам. Ревностен християнин съм.
    In God I trust!

Цитирай Първоначално написано от Democrat
    Вярвам. Ревностен християнин съм.
    In God I trust!
    In your ass you trust.

Супер фен Аватара на prettyIdeath
    Град
    Somewhere in the deaths of your dirty imagination...
    Атеизка съм!
    МОМИЧЕ СЪМ !
    PEACE ||//
    Suzuki - Way of life!

Az vqrvam napalno...vypreki 4e ponqkoga v men ima notki na samnenie no vse pak...ako nqma nqkakva "vis6a sila" ... moje bi vsi4ko bi bilo palen haus...
    ___~*~ l

Град
    Цитирай Първоначално написано от petity12
    Az vqrvam napalno...vypreki 4e ponqkoga v men ima notki na samnenie no vse pak...ako nqma nqkakva "vis6a sila" ... moje bi vsi4ko bi bilo palen haus...
    Да така е прав(а) си без власт има анархия ,а такова нещо във яселената би било пагубно!
    War is tool ,with this tool the powerful people manage their plans for the new world. World of mass slavery ,world of mind control. If you haven't realise it yet- you are part of that enslaved humanity too.

Голям фен Аватара на CaSsIe
    не вярвам. За мен това са глупости

Не вярвам в Бог!

"Няма нищо по лесно от това,да бъдеш идеалист за сметка на другите.Преситеният човек лесно може да се присмива на материализма на гладните хора,които искат обикновен хляб вместо възвишени идеи."- Карл Маркс

Вярвам в Себе си да !!

Град
    Димитровград-Eggenfelden
    Аз вярвам в Бог и съм очудена колко много хора не вярват това е някав ужас
    По време на турското робство колко са искали да ни покрастят и колко много българи са предпочели да умрат пред това да вярват в Алах,а днеска вие не вярвате във нищо...

Супер фен
    Град
    HeLL ..
    ами не че вярвам точно в Бог, Господ или нещо от сорта...по скоро вярвам в доброто li ddz ...ае ...

Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....

Град
    там където мечтите стават реалност
    Цитирай Първоначално написано от hooliganka89
    По време на турското робство колко са искали да ни покрастят и колко много българи са предпочели да умрат пред това да вярват в Алах,а днеска вие не вярвате във нищо...
    И когато целия ти живот се преебава,нещастен си,тогава вярваш в Бог ли?
    А за турското робство...То си е постигнало целта,много малко чисти българи са останали,навсякъде гледам мелези.
    Хубаво е да вярваш в нещо,по хубаво е да си щастлив.
    Преди 3 години се молех на Господ за любов,здраве и щастие.
    Получих разочарование,страдание и проблеми.
    Извода какъв е?Чакай 100 години защото Господ е много зает и няма време за всички или не заслужавам да се занимава с мен?
    Защо ли вече губя вярата си или почти съм я загубил...
    Ако днес си нещастен не планувай щастието за утре,а направи нещо и се изкефи днес

Цитирай Първоначално написано от vamp
    Цитирай Първоначално написано от hooliganka89
    И когато целия ти живот се преебава,нещастен си,тогава вярваш в Бог ли?
    А за турското робство...То си е постигнало целта,много малко чисти българи са останали,навсякъде гледам мелези.
    Хубаво е да вярваш в нещо,по хубаво е да си щастлив.
    Преди 3 години се молех на Господ за любов,здраве и щастие.
    Получих разочарование,страдание и проблеми.
    Извода какъв е?Чакай 100 години защото Господ е много зает и няма време за всички или не заслужавам да се занимава с мен?
    Защо ли вече губя вярата си или почти съм я загубил...
    Колко криворазбрана остава вярата... Ти какво добро си направил на хората, за да направи Бог на теб добро?

Голям фен
    Град
    The halls of Lorien.
    Цитирам песента, която метълите пяха на концерта на Хелоуин тази година. Много подходяща за случая.
    http://images.encyclopediadramatica.com/images/c/cd/Chris_Hansen_Says_Hi.gif[/img]

Цитирай Първоначално написано от АМЕРИКА над всичко
    ВЯРВАМ!!!!!
    Без него няма смисъл съществуването ни.
    Дори в подписа ми го има.
    AMERIKA NAD VSI4ko..... OMG sram me e 4e ima Bulgari kato tebe... Nadqvam se nikoga da ne poznavam 4ovek kato teb

Голям фен
    Мхм (= <3 Да. Бог в детайлите. Бог навсякъде. Божествената красота, животът, светлината ('= И как не искам понякога да има Бог и как искам понякога да вярвам повече, безпределно повече и да ми олекне, когато няма друг изход. (= най-страшните звуци са молбата към Бога от напълно обедения в неговото отсъствие, този животински стон на изтерзано същество (= имаме нужда. Всеки ни предава, сами себе си подкопаваме, само едно същество може да прости всичко, но не и да остане завинаги, а имаме нужда, имаме нужда, имаме нужда и до тогава ще има Бог (= В тъмнината нямам нужда от Него. Дано го е нямало в тези моменти. И се надявам да го няма в ужасните моменти и липсата на състрадание. Да. Моля се и да не знае как са изтезавани създанията му, как животните плачат със сълзи и хората не ги усещат, как слънцето залязва за някои и не се показва дори на пук, въпреки, че светлината още осветява тази душа.

Град
    Там,където мъртвите птици пеят...
    Аз вярвам,че има някаква сила(или Бог както я наричат хората),която винаги е с нас и така да се каже ни контролира, но понякога като виждам какви неща стават по света,с хората,дори с мен и губя вяра...но може и причината да е в нас...От друга страна виждам и как на добри хора им се случват лоши неща и си задавам въпроса "Ако имаше Бог би ли позволил това?!?"Иначе ми се е случвало да се моля или да си говоря на Бог и в хубави и в лоши моменти(въпреки, че незнам какво точно е Бог и дали изобщо го има), но има и много причини, поради които вярвам.И вярата понякога ми помага, и в лоши моменти ми дава сила някак си..немога точно да го обясня.Безкрайно много неща мога да напиша по тази тема,но стига засега.

вярвам.
    I’d give my all to have
    Just one more night with you
    I’d risk my life to feel
    Your body next to mine
    Cause I can’t go on
    Living in the memory of our song

на6ия бог е красив мъдър добър този който ни помага и ни закриля...но наистина ли е такъв ? наистина ли съ6тесвува някъде там велика сила наре4ена БОГ не6то наистина мистериозно ...според мен не съ6тествува . има не6то което е като инстинкт в на6ия живот и може би когато се помолим и по слу4айност се полу4и (нали зн 4е целия живот е слу4айност) ние запо4ваме да вярваме сляпо ебз да се запитаме наистина НЕ СЕ ЛИ ЛЪЖЕМ ? СПОРЕД ВАС ?
    XOXO...

Guest
    Ima bog !

Супер фен Аватара на kudravoto
    Град
    pri JASON,JAMES,KIRK,LARS AND ROB
    vqrvam

"Тялото ми е моят дневник,а татуировките ми са неговите страници"-Джони Деп

Повече от фен
    Град
    south_park
    вярвам,естествено.
    да си истински българин означава да си християнин.
    you should kill yourself >=D

ami az vqrvam bi trqbvalo da ima nqkakva sila nz mislq 4e vsu6nost vqrata koqto niii imame tva e na6iq bog nz vseki si ima mnenie! no mislq 4e ima

господ на кале !!!!

Град
    Вярвам и не вярвам .

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си