.

Виж резултатите на анкетата: Е...?

Гласували
349. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • Вярвам

206 59,03%
  • Не вярвам

143 40,97%
Отговор в тема
Страница 7 от 24 ПървиПърви ... 3456789101117 ... ПоследнаПърви
Резултати от 151 до 175 от общо 579
    Град
    София
    Вярвам, че нещо ни е създало. Дали е Бог, Аллах и тн. няма никакво значение. Може да вярваш в Бог, защото имаш нужда да усещаш, че някой те закриля. Защо няма малко дете, което вярва в Бог, то си има родители, които в неговите очи са пълните му закрилници. Бог може да е и дете изродче, но всички се надяваме, че ще е някой, който ни обича.
    Хората забравят, че са хора, защото постоянно се държат като животни.

Цитирай Първоначално написано от ViNyArD
    Вярвам, че нещо ни е създало. Дали е Бог, Аллах и тн. няма никакво значение. Може да вярваш в Бог, защото имаш нужда да усещаш, че някой те закриля. Защо няма малко дете, което вярва в Бог, то си има родители, които в неговите очи са пълните му закрилници. Бог може да е и дете изродче, но всички се надяваме, че ще е някой, който ни обича.

Цитирай Първоначално написано от Christ

XAxaaxaxaxAXAxaX

Град
    .::.:Светът на любовта:.::.
    Вярвам само в себе си и в собствените си възможности.Когата греша гледам да се уча от грешките си.
    Обичам всеки твой стен и как остава отпечатък вътре в мен!

Цитирай Първоначално написано от -Myrth-

XAxaaxaxaxAXAxaX
    axzzZzZ xxaxaxa ax ax a axxaxa axxaxaxaxa

Град
    тук таме
    Вярвам в приказките на братя грим ,шехерезада,дядо коледа,малки ангелчета и дяволче по пелени със крилца в различни видове и типове......да бе да......

Град
    ManchesterRr..:p
    ЕстественО,че вярвам в Бог... И мнОго пъти съм се убеждавала сама ,че има Бог..
    If You LoVe Me, don’t KiSs Me...!♥
    If yoU KiSS Me, don`t toUch me..!♥
    If yoU ToUch me Don`t FucK me..!♥
    If yOu fuck me..DON'T STOP..!!!

да
    Днес света има нужда от хора,които знаят да обичат и се борят за живота поне със същата сила,с която други искат да го унищожат

Повече от фен Аватара на bishop
    Цитирай Първоначално написано от mistake
    Не вярвам в нищо , което не е доказано...Бог се вписва в недоказаните до сега неща.
    +1
    Welcome to the end of the thought process.

Повече от фен Аватара на bishop
    Цитирай Първоначално написано от karituuu__kukla
    просто не мога да се сдържа да не те попитам.
    как точно си се убеждавала?
    Welcome to the end of the thought process.

Цитирай Първоначално написано от bishop
    Сега като спомена и на мен ми стана интересно.

Цитирай Първоначално написано от bishop
    Сега като спомена и на мен ми стана интересно.
    Има "случки", от които се убеждаваш. Именно заради това гледам да не се дразня от мнения, обиждащи вярата изобщо, каквито има в този форум, но не понасям тази несправедливост.

Град
    Пловдив
    1. Вярвам в един Бог Отец, Вседържител, Творец на небето и земята, на всичко видимо и невидимо.
    2. И в един Господ Иисус Христос, Сина Божий, Единородния, Който е роден от Отца преди всички векове: Светлина от Светлина, Бог истинен от Бог истинен, роден, несътворен, единосъщен с Отца, чрез Когото всичко е станало.

3. Който заради нас, човеците, и заради нашето спасение слезе от небесата и се въплъти от Духа Светаго и Дева Мария и стана човек.

4. И бе разпнат за нас при Понтия Пилата, и страда, и бе погребан.

5. И възкръсна в третия ден, според Писанията.

6. И възлезе на небесата и седи отдясно на Отца.

7. И пак ще дойде със слава да съди живи и мъртви и царството Му не ще има край.

8. И в Духа Светаго, Господа, Животоворящия, който от Отца изхожда, Комуто се покланяме и го славим наравно с Отца и Сина, и Който е говорил чрез пророците.

9. В едната, света, вселенска (съборна) и апостолска Църква.

10. Изповядвам едно кръщение за опрощаване на греховете.

11. Чакам възкресение на мъртвите.

12. И живот в бъдещия век! Амин.

Град
    погледни нагоре.към небето.Те ТАМ Е
    аз вярвам че има нещо висше....но не ми се вярва че това е точно този бог,когото хората описват.Имам си свои и тои ми помага
    PEACE)

Град
    тук таме
    ".........11. Чакам възкресение на мъртвите.

12. И живот в бъдещия век! Амин."
    "АААААААААЛЕЛУЯ" най-после се появи един перфектен пример за фанатик

Целта, смисълът и същността на религийте и вярванията е духовен прогрес. Освен тях има и окултни учения като кабала, златната зора, розенкройцерите и т.н.

Nam3less, като казваш, че всяка религия е път към Бога, наричаш Исус лъжец.

Град
    София
    Не вярвам в каквито и да било богове. Макар да съм на мнение,че не всичко има своето логично обяснение и доказателства за съществуване.
    Може би има някаква висша сила във Вселената...и все пак вярвам,че човек трябва да разчита на себе си,защото животът си е негов и трябва да бъде изживян както намери за добре.
    It`s my life
    It`s now or never
    I ain`t gonna live forever
    I just want to live while I`m alive....

Град
    тук таме
    Целта, смисълът и същността на религийте и вярванията е духовен прогрес. Освен тях има и окултни учения като кабала, златната зора, розенкройцерите и т.н.
    Май се пооплетохте в разсъжденията си а?
    Няма такова нещо като душевност,а сила(не няква свръхестествена имам на предивд) която неможем да проомеем,която също лежи на природните закони и след години ще бъде открито на какво се гради тази сила,как влияе и какво я предизвиква и ще стане ясно,че такова нещо като душеност не съществува.Всичко си има логично и научно обяснение.

Цитирай Първоначално написано от k`man
    Той не е от наш'те...

Естествено,че вярвам
    Аз изповядам християнските добродетели и морал,но смятам,че вярата дава свобода на човешкит дух,а религията го поставя в рамките на забраните.За това е добре,човек сам да избере своите морални норми и да се чувства конфортно в тях.Човек трябва да си остане земен до където и да е стигнал.Познавам всички човешки потребности,разбирам хората и техните дребни радости.Радвам се,когато срещам усмихнати и спокойни хора.Обичам да наблюдавам животните,защото те са чисти и благородни.Обичам птиците,обичам слънцето,обичам Бог и децата.

ВИНАГИ ЩЕ Я ОБИЧАМ!!! Руми винаги ще бъде най - великата певица!!
    http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=191960

Град
    тук таме
    "божи психопат"
    това беше добро

Мега фен
    Град
    Златната Среда
    Няма такова нещо като душевност,а сила(не няква свръхестествена имам на предивд) която неможем да проомеем,която също лежи на природните закони и след години ще бъде открито на какво се гради тази сила,как влияе и какво я предизвиква и ще стане ясно,че такова нещо като душеност не съществува.Всичко си има логично и научно обяснение.
    Науката и логиката имат и по-висши равнища, с които може да се обясни всичко това, което твърдим. И все пак нямат място в тия теми.

Град
    тук таме
    Защо да нямат място.....трябва да сме невероятно благодарни на науката и учените,а и благодарение на техните открития можем пре спокойно да оборим религиозните ви глупости,които бълват постоянно и от които започва леко да ми писва......хора които са толкова много убедени че след смъртта си няма да умрат.... СА СТРАХЛИВЦИ!.

ХОРАТА КОИТО СА ТОЛКОВА МНОГО УБЕДЕНИ В СЪЩЕСТВУВАНЕТО НА ЗАДГРОБЕН ЖИВОТ СА СИ ЧИСТО И ПРОСТО СТРАХЛИВЦИ И УМЪТ ИМ ПОРАЖДА ВСЕВЪЗМОЖНИ ГЛУПОСТИ ПОРОДЕНИ ОТ СТРАХА ИМ ОТ СМЪРТТА!
    А СТРАХЪТ.....дой идва от незнанието и невежеството.Ако знаеш какво се крие в тъмното,няма да те е изстрах от тъното,така е и със страхът от смърта!

Мега фен
    Град
    Златната Среда
    Защо да нямат място.....трябва да сме невероятно благодарни на науката и учените,а и благодарение на техните открития можем пре спокойно да оборим религиозните ви глупости,които бълват постоянно и от които започва леко да ми писва......хора които са толкова много убедени че след смъртта си няма да умрат.... СА СТРАХЛИВЦИ!.

ХОРАТА КОИТО СА ТОЛКОВА МНОГО УБЕДЕНИ В СЪЩЕСТВУВАНЕТО НА ЗАДГРОБЕН ЖИВОТ СА СИ ЧИСТО И ПРОСТО СТРАХЛИВЦИ И УМЪТ ИМ ПОРАЖДА ВСЕВЪЗМОЖНИ ГЛУПОСТИ ПОРОДЕНИ ОТ СТРАХА ИМ ОТ СМЪРТТА!
    А СТРАХЪТ.....дой идва от незнанието и невежеството.Ако знаеш какво се крие в тъмното,няма да те е изстрах от тъното,така е и със страхът от смърта!
    Точно тия хора не ги е страх от смъртта, а задгробният живот е факт, и това всичкото не пречи на начина ти на живот, ами ти помага... Невежеството е да не го знаеш това. Науката няма нищо общо с религията, науката изучава нашият физически свят, а религията не го отразява изобщо. Ако нещо в библията ти се струва антинаучно, то е или "басня", или е истина, която не можеш да разбереш, или да свържеш с физическите закони. Което е нормално.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си