.

Виж резултатите на анкетата: Е...?

Гласували
349. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • Вярвам

206 59,03%
  • Не вярвам

143 40,97%
Отговор в тема
Страница 8 от 24 ПървиПърви ... 45678910111218 ... ПоследнаПърви
Резултати от 176 до 200 от общо 579
    Голям фен Аватара на mistake
    Град
    Наоколо
    Цитирай Първоначално написано от Nam3less3
    Цитирай Първоначално написано от k`man
    Защо да нямат място.....трябва да сме невероятно благодарни на науката и учените,а и благодарение на техните открития можем пре спокойно да оборим религиозните ви глупости,които бълват постоянно и от които започва леко да ми писва......хора които са толкова много убедени че след смъртта си няма да умрат.... СА СТРАХЛИВЦИ!.

ХОРАТА КОИТО СА ТОЛКОВА МНОГО УБЕДЕНИ В СЪЩЕСТВУВАНЕТО НА ЗАДГРОБЕН ЖИВОТ СА СИ ЧИСТО И ПРОСТО СТРАХЛИВЦИ И УМЪТ ИМ ПОРАЖДА ВСЕВЪЗМОЖНИ ГЛУПОСТИ ПОРОДЕНИ ОТ СТРАХА ИМ ОТ СМЪРТТА!
    А СТРАХЪТ.....дой идва от незнанието и невежеството.Ако знаеш какво се крие в тъмното,няма да те е изстрах от тъното,така е и със страхът от смърта!
    Точно тия хора не ги е страх от смъртта, а задгробният живот е факт, и това всичкото не пречи на начина ти на живот, ами ти помага... Невежеството е да не го знаеш това. Науката няма нищо общо с религията, науката изучава нашият физически свят, а религията не го отразява изобщо. Ако нещо в библията ти се струва антинаучно, то е или "басня", или е истина, която не можеш да разбереш, или да свържеш с физическите закони. Което е нормално.
    Да, точно тези хора ВЕЧЕ не се боят от смъртта , поради факта ,че са си измислили задгробния живот и вярват в съществуването му. "А задгробния живот е факт" -факт е защото ти казваш и твърдиш това. А твойте думи са думи на "просто вярващ" .
    "...но все не мога да обясня добре.И дори да можех, не зная дали би ми се искало."
    Дж.Селинджър

Мега фен
    Град
    Златната Среда
    Цитирай Първоначално написано от mistake
    Защо да нямат място.....трябва да сме невероятно благодарни на науката и учените,а и благодарение на техните открития можем пре спокойно да оборим религиозните ви глупости,които бълват постоянно и от които започва леко да ми писва......хора които са толкова много убедени че след смъртта си няма да умрат.... СА СТРАХЛИВЦИ!.

ХОРАТА КОИТО СА ТОЛКОВА МНОГО УБЕДЕНИ В СЪЩЕСТВУВАНЕТО НА ЗАДГРОБЕН ЖИВОТ СА СИ ЧИСТО И ПРОСТО СТРАХЛИВЦИ И УМЪТ ИМ ПОРАЖДА ВСЕВЪЗМОЖНИ ГЛУПОСТИ ПОРОДЕНИ ОТ СТРАХА ИМ ОТ СМЪРТТА!
    А СТРАХЪТ.....дой идва от незнанието и невежеството.Ако знаеш какво се крие в тъмното,няма да те е изстрах от тъното,така е и със страхът от смърта!
    Точно тия хора не ги е страх от смъртта, а задгробният живот е факт, и това всичкото не пречи на начина ти на живот, ами ти помага... Невежеството е да не го знаеш това. Науката няма нищо общо с религията, науката изучава нашият физически свят, а религията не го отразява изобщо. Ако нещо в библията ти се струва антинаучно, то е или "басня", или е истина, която не можеш да разбереш, или да свържеш с физическите закони. Което е нормално.
    Да, точно тези хора ВЕЧЕ не се боят от смъртта , поради факта ,че са си измислили задгробния живот и вярват в съществуването му. "А задгробния живот е факт" -факт е защото ти казваш и твърдиш това. А твойте думи са думи на "просто вярващ" .
    За мен е толкова ясно че има задгробен живот, колкото е ясно че небето е синьо. По-скоро ти си просто вярващ че няма задгробен живот, а аз пък съм наясно че има.

Град
    тук таме
    Ти не си наясно,ти си заблуден и живееш в измисления си свят......и аз не съм "просто вярващ" аз съм против всякаква вяра,религия,заблуда и илюзия!
    Ти си ФАНАТИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИ ИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИК!

Мега фен
    Град
    Златната Среда
    Ти не си наясно,ти си заблуден и живееш в измисления си свят......и аз не съм "просто вярващ" аз съм против всякаква вяра,религия,заблуда и илюзия!
    Ти си атеист-фанатик, тука обсъждаме какви ли не теми и наши си работи свързани с религията, а ти идваш и спамиш във всяка с добре-познатите ни твой мнения. Заради такива като тебе в тоя форум и една тема не можем да обсъдим. Даже може да се оплача на модераторите

Град
    Наоколо
    Ти си атеист-фанатик, тука обсъждаме какви ли не теми и наши си работи свързани с религията, а ти идваш и спамиш във всяка с добре-познатите ни твой мнения. Заради такива като тебе в тоя форум и една тема не можем да обсъдим. Даже може да се оплача на модераторите
    Ние изказваме мнение , след като ти коментираш мненията ни и ние коментираме твоите. Какво значи да се обсъжда тема? Да се говори , разсъждава и мисли върху нея. Ние в случая какво правим?
    "...но все не мога да обясня добре.И дори да можех, не зная дали би ми се искало."
    Дж.Селинджър

Град
    тук таме
    О...значи искаш само ти крайст и даркинг и дълог да си пишете тука и никой да не ви противоречи така ли?не допускате да има и друга страна която да ви противоречи.....та вие вече многократно изгубихте спора,а сега се мъчите да ни иозкарате виновни нас,че ви спамим и пречим....на какво ви пречим...да заблудения ви живот ли?Неблагодарници....

Град
    Наоколо
    "За мен е толкова ясно че има задгробен живот, колкото е ясно че небето е синьо. "
    Значи изобщо нищо не ти е ясно приятел. Небето зад предмета е абстракция. Реалността изчезва. Вместо земна атмосфера, ВЪЗДУХ - пред нас небето застава като пределна стена на Света, абстрактен екран. Следователно => небето е въздух , а въздуха не е син.
    Дж.Селинджър

Град
    тук таме
    Небето представлява множество атмосфери след които има косомос-вакуум.Небето изглежда синйо заради слънцето и заради много химични вещества които го съставляват и като прибавим и множеството комплекси от сложности на земна претегляне,температурата,п речупването на светлината,изпаренията и други природни закони които също влая на това което виждаме....наистина....небето само изглежда синйо....точно както и на тебе само ти изглежда че има,а реално всъщност няма Smile
    Имай на предвид че видимия спектър нанашето око е много малък и определението синйо е прекалено сложе,защото първо един син свят има много нюанци и там други примеси които са едно много по развито око въобще не изглеждат синйо......очите на хората прекалено слаб орган и това което виждаме е в много малък периметър и заключенията които си вадим за цветовете реално не са такива.като вземете на предвид и пречупването на светлината и успеха на учените на направят строиство което може да направи цял танк невидим благодарение на пречупването на светлината и слабото око на човека,можем спокойно да кажем че докато едно нещо не бъде доказано то вероятноста да е съвсем различно нещо от това което изглежда е леко казано огромна!!!!

Обаче ако Один и Тор фанат тоя бог и отрочето му ще ги счупят от бой.
    Войни на Тангра

Мега фен
    Град
    Златната Среда
    О...значи искаш само ти крайст и даркинг и дълог да си пишете тука и никой да не ви противоречи така ли?не допускате да има и друга страна която да ви противоречи.....та вие вече многократно изгубихте спора,а сега се мъчите да ни иозкарате виновни нас,че ви спамим и пречим....на какво ви пречим...да заблудения ви живот ли?Неблагодарници....
    ???
    С вас не може да се спори, тъй че не сме губили никъв спор.
    И за какво трябва да съм благодарен, че се опитваш да ми отвориш очите ли? Все едно слепеца да ми казва кое е истина и кое не е. И няма по-невъзможно нещо на света от това да съм заблуден.. Никой не може да ми казва дали съм заблуден или не, щото никой не разполага с фактите, с които разполагам.

Град
    тук таме
    С фактите които ти твърдиш че имаш,но отказваш да споделиш което навява на мислъта че най-вероятно ги нямаш.....това е една от вероятностите поради които не ги споделяш тези факти.
    Всъщност реално погледнато изгуби спора...

"И няма по-невъзможно нещо на света от това да съм заблуден"
    НЯМА НЕВЪЗМОЖНИ НЕЩА!
    невъзможнтие са в съзнанието ти,но има и факти и истини и измислици,неможеш да кажеш че една лъжа е реално съществуващ факт,говоря за религията и неможеш да кажеш че един реално съществуващ и доказан факт е лъжа,говоря за науката......а точно това се опитваш да кажеш.

Защо да не можем да ти казваме....ти на нас ни казваш че сме заблудени,а ние знаейки че сме прави да приемаме лъжите и простотиите ти за истината.....че тялото ми вибрира че има някаква мнооооооо голяма сила,която неможе да бъде обяснена,която протиречи на всички научни и природни закони,,която противоречи на самото съществуване на света,на еволюцията и всичко останало,която сте си кръстили бог и който ще си излеее гнева и ще унищожи човечеството.Вярата ви предвещава апокалипсис,поздравления на тези които са осъзнали че това е религия на агресията.

в кой от боговете вярваш.
    Войни на Тангра

Абслолютен убеден атеист! k`man евала! Но за съжаление когато човек е предубеден е много трудно да приеме друго освен неговото мнение дори когато направо очевАдно...

Цитирай Първоначално написано от antifreeze
    Абслолютен убеден атеист! k`man евала! Но за съжаление когато човек е предубеден е много трудно да приеме друго освен неговото мнение дори когато направо очевАдно...
    Ти не си ли бредубедена?

Мега фен
    Град
    Златната Среда
    С фактите които ти твърдиш че имаш,но отказваш да споделиш което навява на мислъта че най-вероятно ги нямаш.....това е една от вероятностите поради които не ги споделяш тези факти.

НЯМА НЕВЪЗМОЖНИ НЕЩА!
    невъзможнтие са в съзнанието ти,но има и факти и истини и измислици,неможеш да кажеш че една лъжа е реално съществуващ факт,говоря за религията и неможеш да кажеш че един реално съществуващ и доказан факт е лъжа,говоря за науката......а точно това се опитваш да кажеш.

Защо да не можем да ти казваме....ти на нас ни казваш че сме заблудени,а ние знаейки че сме прави да приемаме лъжите и простотиите ти за истината.....че тялото ми вибрира че има някаква мнооооооо голяма сила,която неможе да бъде обяснена,която протиречи на всички научни и природни закони,,която противоречи на самото съществуване на света,на еволюцията и всичко останало,която сте си кръстили бог и който ще си излеее гнева и ще унищожи човечеството.Вярата ви предвещава апокалипсис,поздравления на тези които са осъзнали че това е религия на агресията.
    Престави си че е истина това, и че ти грешиш. Ти не можеш да разбереш дали грешиш, но някой могат. И за това ти го казват.

Град
    тук таме
    Именно и ти дори неможеш да знаеш дали грешиш.....ами ако съм прав....абе я да си вярвам на науката и знанията,че мноооо скъпи тея услуги за кръщение и погребение станали.....като че ли е по евтиничко да си бъда атеистче....
    А я си представи че аз съм прав и че всики учени са прави,е нали все пак аз изхождам заключенията си от науката.Представи си само живот без страх,страдание и глад....

Град
    Наоколо

НЯМА НЕВЪЗМОЖНИ НЕЩА!

Престави си че е истина това, и че ти грешиш. Ти не можеш да разбереш дали грешиш, но някой могат. И за това ти го казват.
    Много неща можеш да кажеш , ама малко -да докажеш.
    Дж.Селинджър

Супер фен
    Бог съществува-вярвам напълно!Ние и въздуха не го виждаме,но дишаме все пак нали?Няма да разтягам локуми и да обяснявам как е създадено всичко-интересувам се много от тази тема,чела съм книги за това и света като цяло и знам ,че съществува!
    Аз сЪм кУкЛиЧкаТа,кояТо нЕ моЖеш дА сВалИш!Аз сЪм пЕрФекТнаТа,с коЯт0 дрУгиТе Ще сРавНиШ! ТвоЯта МаЦка оТ мЕн тЕ пАзИ,щ0т оТ заВисТ в КраКаТа мИ лАзИ!

Град
    Наоколо
    Цитирай Първоначално написано от Lorraine
    Бог съществува-вярвам напълно!Ние и въздуха не го виждаме,но дишаме все пак нали?Няма да разтягам локуми и да обяснявам как е създадено всичко-интересувам се много от тази тема,чела съм книги за това и света като цяло и знам ,че съществува!

Въздуха..........
    това е нещо доказано. Ти много неща не виждаш , но ги усещаш. Бог не го виждаш , но не го и усещаш.
    И сега само да обясня какво е въздуха:
    Въздух- наименование за сместа от газове, която съставлява земната атмосфера.
    Състав на въздуха:78,084% Азот (N2)
    20,947% Кислород (О2)
    0,934% Аргон (Ar)
    0,033% Въглероден диоксид (CO2)
    И има и др остатъци като на Ne,He, Kr т.н.

П.П. - С целта си да защитиш теорията , че Бог съществува Пишеш пълни простотии. Преди да намишете нещо , първо го обмислете добре .

Тцтцтц , та ти живееш с помоща на въздуха, как можеш да даваш такива примери
    Дж.Селинджър

Повече от фен
    Ти много неща не виждаш , но ги усещаш.
    Exactly!
    Trust, will, courage - the three things one must have!

Град
    Наоколо
    Цитирай Първоначално написано от darking
    Ти много неща не виждаш , но ги усещаш.
    Exactly!
    Еми точно де , ти твърдиш че Бог съществува - но не можеш да го докажеш , следователно той несъществува.
    Както не можем да видим Бог , так и въздуха , но въздуха го усещаме , ние живеем чрез него. Дишаме. Докато Бог нито го усещаме , нито живеем чрез него. Щом нито го виждаш , нито усещаш значи несъществува.
    Дж.Селинджър

Виновен до доказване на противното.Ако това го променим леко може да стане:
    Не съществува до доказване на противното, ама никой не може да докаже, че съществува, така че...

Град
    Наоколо
    Цитирай Първоначално написано от Admiral John
    Виновен до доказване на противното.Ако това го променим леко може да стане:
    Не съществува до доказване на противното, ама никой не може да докаже, че съществува, така че...
    така че , домомента приемаме ,че несъществува!
    Дж.Селинджър

Повече от фен
    Еми точно де , ти твърдиш че Бог съществува - но не можеш да го докажеш , следователно той несъществува.
    Както не можем да видим Бог , так и въздуха , но въздуха го усещаме , ние живеем чрез него. Дишаме. Докато Бог нито го усещаме , нито живеем чрез него. Щом нито го виждаш , нито усещаш значи несъществува.
    Няма нищо за доказване. Ние сме Бог! Няма начин как го назоваваме - "Бог", "всички ние", "всичката материя и енергия",... - то си е все "просто всичко". Докосни с лявата си ръка дясната и ето - докосваш Бог...и го усещаш.

Не ми се пише 100 пъти: http://www.teenproblem.net/f/viewtop...627433#3627433
    Trust, will, courage - the three things one must have!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си