.

Виж резултатите на анкетата: Е...?

Гласували
349. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • Вярвам

206 59,03%
  • Не вярвам

143 40,97%
Отговор в тема
Страница 4 от 24 ПървиПърви 1234567814 ... ПоследнаПърви
Резултати от 76 до 100 от общо 579
    Цитирай Първоначално написано от EMILY the strange
    вярвам,естествено.
    да си истински българин означава да си християнин.
    Истинските българи не са християни. Истинските християни са юдеите - толкоз. Това е тяхната народна религия. Да си истински българин, ако толкова държиш, означава да вярваш в Тангра. Но в кръвта ни тече славянска и тракийса кръв - окей - хващаме и техните богове - Перун, Лада, Дажбог, Дионис, Тракиййския конник, Бендида - в това би трябвало да вярва истинския българин Щото християнството не е и никога няма да бъде българска религия. Не може религията, заради която са умрели 58 БЪЛГАРСКИ болярски рода - зверски изколени, изкормени - включаемо жените и децата, да стане символ на българина. Нелогично. Неетично и недопустимо.
    Memento moriendum esse!

Плашещ е броят гласували ,че не вярват.
    The way of all Flesh ...

Супер фен Аватара на Shadow_Walker
    Вярвам и аз не знам защо...
    не съм от фанатиците, които мислят, че господ им е предопределил живота, че господ на всяка крачка ги следи какво правят, че ще горим във вечния огън и т.н....
    не вярвам в половината глупости от Библията...
    Въпреки, че това с любовта към хората радва ;]

Вярвам в нещо абстрактно, което може да ти даде опора в изключително трудни моменти както и помощ в дадени ситуации.
    хъхъ..

Мега фен Аватара на EarthShaker
    Цитирай Първоначално написано от Vanderveken
    или е по-плашещ броя на тези, които вярват? Като овчици поемат по пътя начертан от църквата... заблудени хора

Цитирай Първоначално написано от EarthShaker
    Цитирай Първоначално написано от Vanderveken
    или е по-плашещ броя на тези, които вярват? Като овчици поемат по пътя начертан от църквата... заблудени хора

Добре, де, не беше толкова смешно. Да мислиш, че християнството е църквата... абе не знам кой е заблудения.

Цитирай Първоначално написано от ThunderGoddess
    Цитирай Първоначално написано от EMILY the strange
    вярвам,естествено.
    да си истински българин означава да си християнин.
    Истинските българи не са християни. Истинските християни са юдеите - толкоз. Това е тяхната народна религия. Да си истински българин, ако толкова държиш, означава да вярваш в Тангра. Но в кръвта ни тече славянска и тракийса кръв - окей - хващаме и техните богове - Перун, Лада, Дажбог, Дионис, Тракиййския конник, Бендида - в това би трябвало да вярва истинския българин Щото християнството не е и никога няма да бъде българска религия. Не може религията, заради която са умрели 58 БЪЛГАРСКИ болярски рода - зверски изколени, изкормени - включаемо жените и децата, да стане символ на българина. Нелогично. Неетично и недопустимо.
    АХхахахах, за тебе май всичко, което не е християнство го препоръчваш, а само християнството плюеш... Неетично незнам си какво... Всеки има правото сам да определя вярата си, стига да е с навършена 14 годишна възраст. Няма значение в историята, колко езичници са измряли, колко рода и тн., това е ИСТОРИЯ. След Разпъването и възкресението на Исус Христос, много хора тръгват по неговия път и стават Християни, може някои да го правят за собствена облага или с политическа цел, но наистина е имало и все още има истински християни и винаги ще има. И вече млъкни с тези езически измишльотини, защото започвам да те съжелявам.
    А да и за юдеизма... леко да ти поясня. Те не вярват в Исус Христос, а само в Стария завет. Така че не ми говори за християнската вяра при положение, че не знаеш даже какъв цвят е корицата на Библията.

Супер фен Аватара на AutumnTears
    Град
    Between the Standing Stones
    moje bi otnovo ne sum dostatu4no kompetentna no naskoro gledah filma strastite hristovi dobre tam vidqh 4e nakraq se proqvqva gospod no za6to skoro ne e imalo takiva slu4ai v koito gospod da se qvqva osven otdelnite slu4ai s1s sektite ?

И само твоят съд ме вдига в небеса и хвърля в бездни...

Guest
    АЛЛАХ Е ЕДИНСТВЕНИЯ БОГ И МОХАМЕД Е НЕГОВИЯ ПРОРОК!

Град
    Някъде по широкия свят...
    Цитирай Първоначално написано от Мохамед
    АЛЛАХ Е ЕДИНСТВЕНИЯ БОГ И МОХАМЕД Е НЕГОВИЯ ПРОРОК!
    Ако не си разбрал тук става въпрос за христинският Бог и неговият син Исус ,а не твоят лайнян Аллах и говненцето му Мохамед!
    War is tool ,with this tool the powerful people manage their plans for the new world. World of mass slavery ,world of mind control. If you haven't realise it yet- you are part of that enslaved humanity too.

Цитирай Първоначално написано от justme__
    moje bi otnovo ne sum dostatu4no kompetentna no naskoro gledah filma strastite hristovi dobre tam vidqh 4e nakraq se proqvqva gospod no za6to skoro ne e imalo takiva slu4ai v koito gospod da se qvqva osven otdelnite slu4ai s1s sektite ?
    На сектите кура ми се е явявал.

Супер фен Аватара на AutumnTears
    Град
    Between the Standing Stones
    Цитирай Първоначално написано от Christ
    Цитирай Първоначално написано от justme__
    На сектите кура ми се е явявал.
    zatova kazah otdelnite slu4ai s1s sektite za6toto a su6to mislq 4e sa pulna izmislica

И само твоят съд ме вдига в небеса и хвърля в бездни...

Град
    Шумень
    тва всичкото с Христос е пълна измислица,разровете се из исторически извори, из книги за мистика в Хеликон и ще разберете, че всичко е велика промивка на мозъци! FUCK JESUS !

Цитирай Първоначално написано от it_ends_tonight_
    тва всичкото с Христос е пълна измислица,разровете се из исторически извори, из книги за мистика в Хеликон и ще разберете, че всичко е велика промивка на мозъци! FUCK JESUS !
    Хахахахахахахахаха, е има много версий, много книги. Ти явно си решил да извадиш някоя книга нечувана, невиждана и да прочетеш нещо написано с комерсиална цел като филма и книгата "Шифърът на Леонардо". Ама всеки си вярва, в квот си иска все пак...

Нов въпрос:

Вярвате ли във:
    Вселенския разум?
    Вселенската библиотека?
    Световния език?
    Денят на страшния съд Mod-1 - Господ идва и праща Вярващите в рая, а Невярващите на специално обучение с цел да станат Вярващи?
    А в общоприетия ден на Страшния съд?

Цитирай Първоначално написано от Sashakiss
    Нов въпрос:

Вярвате ли във:
    Вселенския разум?
    Вселенската библиотека?
    Световния език? За пръв път ги чувам тези трите.
    Денят на страшния съд Mod-1 - Господ идва и праща Вярващите в рая, а Невярващите на специално обучение с цел да станат Вярващи? Не.
    А в общоприетия ден на Страшния съд? Да.

Град
    Blondeland
    Вярата ми не граничи с фанатизъм...
    Hey ! Mr Tambourine Man, play a song for me,
    In the jingle jangle morning I'll come followin' you..

дае, абсурд, как бих могла да вярвам. Това е абсолютна манипулация - измислено, за да има кой да обвиняваме за грешките си. Даже е някакъв знак за подценяване на самия себе си - "не мога сам, Господ ще ми помогне" - как ли пък не. Просто всичко е измислено за една заблуда. Както сега така и тогава си е имало манипулатори и хора, които да им се вържат и да се убедят в нещо напълно невъзможно. Това естествено си е лично мое мнение. Гледайте филма Zeitgeist.

Цитирай Първоначално написано от StepToMe
    дае, абсурд, как бих могла да вярвам. Това е абсолютна манипулация - измислено, за да има кой да обвиняваме за грешките си. Даже е някакъв знак за подценяване на самия себе си - "не мога сам, Господ ще ми помогне" - как ли пък не. Просто всичко е измислено за една заблуда. Както сега така и тогава си е имало манипулатори и хора, които да им се вържат и да се убедят в нещо напълно невъзможно. Това естествено си е лично мое мнение. Гледайте филма Zeitgeist.
    Zeitgeist

http://youtube.com/watch?v=ej_coXEnKEI

Град
    somewhere over the rainbow ;]
    Да определиш вярата си чрез филм...бахти хората има честно. Имаше и някви които искаха да докажат че няма Бог с цитати от песни на Manowar или там квото беше. Скоро и в телетъбиси ще почнете да вярвате бе АЛОООООООО!

Аз съм вярващ да. И НЕ САМО ЗА ДА ИМА КОЙ ДА ОБВИНЯВАМ ЗА ГРЕШКИТЕ СИ!!! В Библията преди хиляди години са написани неща , открити от науката само преди десетилетия.
    Как ще си обясните началото на всичко?! Просто на нищото му е писнало да е нищо , гръмнало е , и сме се пръкнали ние ! Баси якото..
    Както и да е..

И аз не знам кво съм седнал да пиша.. както се казва "Не спори с идиоти..само си хабиш думите". Много ви здраве.
    "The body tell the mind to quit. The mind tells the body to shut up."

Цитирай Първоначално написано от NaughtyWhisper
    "Не спори с идиоти..само си хабиш думите". Много ви здраве.
    Matthew 7:6
    Give not that which is holy unto the dogs, neither cast ye your pearls before swine, lest they trample them under their feet, and turn again and rend you.
    А също така и не се поддавай много на тъй нареченото "creationism" движение. Малко послъгват...

Аз ви препоръчвам The Meaning of life, има го в замунда. Той не е за определяне на вярата, но осмива много яко християнството и несъответствието на тази религия със съвременния свят. Много съм се смяла. Малко е стар и е мюзикъл, но английския хумор в него си струва
    Memento moriendum esse!

Цитирай Първоначално написано от ThunderGoddess
    Аз ви препоръчвам The Meaning of life, има го в замунда. Той не е за определяне на вярата, но осмива много яко християнството и несъответствието на тази религия със съвременния свят. Много съм се смяла. Малко е стар и е мюзикъл, но английския хумор в него си струва
    Както несъответствия има и доста съответствия ! Не може да се спори , защото и двете страни нямат достатъчно аргументи ..
    За да си вярващ не трябва задължително да вярваш на всички неща написани в Библията ..

Град
    Някъде по широкия свят...
    Тоя "Зайнгест" е тъп филм гледал съм го и не изтъкнаха особено точни аргументи защо християнството е фалш и пак ще се повторя,и за тези които вярват и тези които не вярват ,няма сигурно доказателство ,че има или няма Бог ,това е въпрос на вяра.Никой от вас не го е виждал и точно поради това никой от вас не може да каже дали има или няма.
    War is tool ,with this tool the powerful people manage their plans for the new world. World of mass slavery ,world of mind control. If you haven't realise it yet- you are part of that enslaved humanity too.

Град
    somewhere over the rainbow ;]
    [quote="Christ"]
    Matthew 7:6
    Give not that which is holy unto the dogs, neither cast ye your pearls before swine, lest they trample them under their feet, and turn again and rend you.

Шапка ти свалям на теб! Разбирам те и защо не спориш с тия ..... W/E
    "The body tell the mind to quit. The mind tells the body to shut up."

Град
    unknown
    тоя "Бог" е ебаси ташака
    слабо ме интерсува

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си