.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 16 от общо 16

Защо така ?

Много ми е мъчно следното нещо-моята никога не харесва снимки с мен постоянно се оправдава,че не е излязла хубава,никога не си е слагала или писала нещо за мен в скайп ил ив аха или където и да е,хвали ми се с кое момче се снимала и направо вече

boje gospodi tva li e nai vajnoto za teb?
    Толкова те търсих,че земятя заприлича цялята на теб,толкова те исках,че нарекох с името ти всяка моя вещ.

Град
    40 Miles from the Sun
    Щот си тъп кроасан.

Супер фен Аватара на Anf3tamin4o
    Град
    От =МърЗеЛаНдИя=
    Ми това е гадно ако се обичате да ти казва с кой се била снимала и била излезнала хубаво а с теб да не е.А относно това за скайп са глезотийки.
    Много ме мързеше и все още ме мързи и едва-едва написах това отгоре.
    My Face

Супер фен Аватара на MoOnLiGhT_ShAdOw
    Град
    Into the great wide open... Under the sky so blue...
    Уаааау
    И понеже вие сте заедно от 728462 дни и не е нормално да си живее донякъде свободна. Та от колко време сте заедно?
    "Хората правят живота толкова интересен. Представяш ли си, че във Вселена с толкова чудеса те успели да измислят скуката? Удивително!"

Може просто за разлика от повечето кифли да не обича демонстративно да си показва гаджето "публично". А за снимките - какво толкова, ако наистина не й харесва как са излезли -> тогава я карай да се снимате повече

Град
    STARA ZAGORA
    baa i az mn mrazq da se snimam s gajeta.. ostai q na mira , snimaite s eotvreme na vreme i tq se 6a si haresa nqkoq snimka...
    puk moje i ti da si grozen i da ne iska da te pokazva pred horata .. znai6 li..

Супер фен
    Град
    Панацея
    axhuaxhauxh не мога повече
    Цитирай Първоначално написано от Say It Right
    Pravih sex i iskam pak napulno sum seriozna !!!
    emi 4oveka mi spi i mi e jal da go sabudq..a sum gola i se pipam
    vie ste nedorazviti !!!!

Мега фен Аватара на MiMcHeToOo
    Град
    Там
    Цитирай Първоначално написано от AFT
    Щот си тъп кроасан.
    Или кифла може би..

Животът е адът описан в Библията!

Мега фен Аватара на koalka
    Да, разбирам го.И на мен би ми станало кофти - да нямаме една обща снимка и да не излиза хубаво само с мен, а с другите - да.Щом се хвали наляво и надясно...

Повече от фен
    Град
    Mars
    еми наистина е тъпо и кофти да ти демонстрира че се снима с други момчета но поговори с нея и я питай защо го прави.а за другото може би на тебе това ти прави впечатление но за нея може да е тъпо да пише някаде нещо за теб.пък и както казаха по нагоре може да не иска да си показва публично гаджето
    I got to stop so I don’t lose it
    Remeber bout the stakes
    But I am closing (that you on my side)
    Sellin se selling me
    To think that I could leave you (on my side)
    Sellin se selling me
    To think that I don’t need you

бе.... вариантите са два: или и го казваш и се надяваш нещо да се промени или си оставяш нещата така и докато сте заедно все ще си траеш! в смисъл... моята най - добра приятелка прави същото, снима се с мен, ама снимките никога не и харесват, но затова пък на скайпа и постоянно стои нейна снимка с другата и приятелка заедно с лигаво настроение от сорта на "много си те обичам" или нещо такова... в началото много се дразнех и тормозех, после разбрах, че е нещо незначително... така или иначе приятелката и по - хубава от мен, защо да не се снима с нея? важното е, че винаги се интересува от мен и моето мнение първо, аз съм човека, с който споделя и т.н....

Град
    Dreamland Varna
    МОже да е с няколко момчета и затва да не иска да те показва никъде, за да не разберат.
    А тея с които се е снимала да са и другите авери дето ходи с тях едновременно докато е и с теб!
    Aveee eiii ! Selski pr1chki ! Gadna vi e trevata Ne davam i edna stotinka za taQ pumiq, na tiQ na tiQ na tiQ.. Taka che i da q pluQ i da q Bogotvorq - Istinata e EDNA - vseki VTORI pushi Q !

Град
    40 Miles from the Sun
    Цитирай Първоначално написано от MiMcHeToOo
    Щот си тъп кроасан.
    Или кифла може би..

Не,не. Кифли са момичетата, кроасани са момчетата.

Цитирай Първоначално написано от MiMcHeToOo
    Щот си тъп кроасан.
    Или кифла може би..

Не,не. Кифли са момичетата, кроасани са момчетата.
    Май имате нещо против моя род а
    Таа по темата.... значи може наистина да не се харесва на снимките и да не пише по скаипове и т.н неща за тебе просто защото не е лигава кукла като повечето ...я се стегни какво толкова като не е написала нищо ?!?Голяма работа

Щастлив е онзи ,който се радва и на най-малките неща в живота!
    http://zaka4ka.forumer.com

ми питай я що така прави...може би не те харесва теб в снимка,а ...кофти вариант,но се случва
    нямам повод да сънувам....

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си